Η Carla Bruni, η δημοφιλής σύζυγος του πρώην Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας Nicolas Sarkozy ξεκινά τη μουσική της περιοδεία με τίτλο French Touch από την Αθήνα. Λάτρης της Ελλάδας και του ελληνικού πολιτισμού η Κάρλα Μπρούνι θα ξεκινήσει την περιοδεία της με δυό συναυλίες στις 23 και 24 Οκτωβρίου στο Θέατρο Παλλάς.
 
 
 
 
 
French Touch είναι και ο τίτλος του νέου της άλμπουμ, που κυκλοφορεί τον Οκτώβριο και περιέχει μια συλλογή διασκευών από γνωστά τραγούδια στα αγγλικά, των οποίων την παραγωγή έχει κάνει ο γνωστός παραγωγός David Foster, που έχει συνεργαστεί με διάσημους καλλιτέχνες, που ήταν και αυτός που την ώθησε να κάνει τις διασκευές.
 
 
 
 
Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας, που έχει δηλώσει ότι οι άνθρωποι θα ακούσουν τη μουσική της όταν χαλαρώνουν και ερωτεύονται, ήταν πασίγνωστη σαν top model, αλλά και για τα πάνω από 250 εξώφυλλα που έκανε στα πιο γνωστά περιοδικά του κόσμου, καθώς και από τις σχέσεις της με διάσημους καλλιτέχνες, όπως ο Mick Jagger, ο Kevin Costner και ο Eric Clapton.
 
 
 
 
 
Το πρώην top model που σκανδάλισε το κοινό με γυμνές φωτογραφήσεις, αλλά και με αντισυμβατικες δηλώσεις του τύπου «Η μονογαμία με κάνει να βαριέμαι», έγραφε τραγούδια , όχι μόνο όταν εγκατέλειψε εγκαίρως το μόντελινγκ, αλλά και όταν ήταν πρώτη κυρία, επί προεδρίας Sarkozy, τον οποίο ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα , όπως έχει δηλώσει, το 2007 και με τον οποίο έχουν αποκτήσει μια κόρη, τη Giulia.
 
 
 
 
 
 
Το πρώτο single του CD είναι το Enjoy the Silence, διασκευή του κλασικού τραγουδιού των Depeche Mode.