Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κύριος Ιερώνυμος και η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, επισκέφτηκαν το «ΔΗΜΗΤΡΕΙΟ» Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» στο Μοσχάτο, ένα όμορφο τριώροφο κτίριο επί της οδού Αγ. Κωνσταντίνου, όπου καθημερινά 60 παιδιά ευπαθών κοινωνικά οικογενειών, ηλικίας 6-12 χρονών, μετά το σχολείο τους σιτίζονται και απασχολούνται σε εκπαιδευτικά, διαδραστικά και δημιουργικά προγράμματα.
 
 
 
 
 
Ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» Κωνσταντίνος Δήμτσας υπογράμμισε: «Η συνεχής παρουσία σας κα Βαρδινογιάννη εδώ δηλώνει τη μεγάλη αγάπη και αδυναμία που έχετε στα παιδιά. Το στοργικό σας ενδιαφέρον και την αδιάκοπη προσπάθεια να βρίσκετε χρόνο από τη φορτισμένη με πολλές υποχρεώσεις καθημερινότητα σας για να περάσετε κοντά τους και να τους προσφέρετε μία μεγάλη αγκαλιά. Από τη δική σας στάση παίρνουμε όλοι δύναμη να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με γνώμονα το παιδί και τη φροντίδα του συνεισφέροντας στον αγώνα κάθε οικογένειας που έχει ανάγκη. Σας ευχαριστούμε θερμά».
 
Η κυρία Βαρδινογιάννη πρόσφερε δώρα σε όλα τα παιδιά κι εκείνα της πρόσφεραν μια μικρή όμορφη χειροποίητη κούκλα από πηλό που την έφτιαξαν μόνα τους αποκλειστικά για κείνην.