Η θεατρική παράσταση «Μαντάμ Σουσού» του Δημήτρη Ψαθά μετά την τεράστια επιτυχία του φετινού χειμώνα που την κατέταξε ως την πιο επιτυχημένη παράσταση των τελευταίων ετών ετοιμάζει βαλίτσες και ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα. Οι ηθοποιοί και η συντελεστές της παράστασης υποδέχθηκαν στον φιλόξενο χώρο του In Town στο κέντρο της Αθήνας, τους εκπροσώπους των media με την ευκαιρία της έναρξης της καλοκαιρινής περιοδείας της παράστασης σε όλη την Ελλάδα. Σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, οι εκπρόσωποι του τύπου είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και να κουβεντιάσουν με τους ηθοποιούς και τους συντελεστές της παράστασης. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ο Κώστας Σπυρόπουλος, ο Τάσος Χαλκιάς αλλά και ο υπόλοιπος πολυπληθής θίασος βρέθηκαν εκεί για να δώσουν το έναυσμα για ένα καλοκαίρι γεμάτο Μαντάμ Σουσού.
Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΩΝ «ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΚΗΝΩΝ» ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΝΤ ΚΑΙ Η «ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ» ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
 
 
Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Θεατρικών Σκηνών Πάνος Κατσαρίδης δήλωσε: «Χρωστούσαμε την επιστροφή της Σουσού, στην ίδια αλλά και στους θεατές που δεν την είδαν το χειμώνα. Ξαναγυρίσει λοιπόν ανανεωμένη σε σκηνικά και σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα, σε μία περιοδεία 40 παραστάσεων σε όλη την Ελλάδα. Ξεκινάμε την καλοκαιρινή περιοδεία στις 25 Ιουνίου από το Κατράκειο θέατρο της Νίκαιας, όπου με μεγάλη χαρά θα φιλοξενήσουμε να δουν την παράσταση ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και το χειμώνα θα καταλήξουμε στη Θεσσαλονίκη».
 
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΩΝ «ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΚΗΝΩΝ» ΠΑΝΟΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΗΣ
 
Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, όπως πάντα αυθόρμητη και απολαυστική δήλωσε: «Είναι μία πολύ ωραία στιγμή όταν πάει κανείς περιοδεία κι ας είναι κάτι δύσκολο. Η περιοδεία θέλει μεγάλη αυτοθυσία και εμείς είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα. Ελάτε να μας δείτε γιατί δεν ξέρω αν θα ξανακάνω ποτέ κάτι τέτοιο!
Η ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΗ ΩΣ «ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ» ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
 
Ο Κώστας Σπυρόπουλος, με μια τσάντα στον ώμο, έτοιμος για την περιοδεία είπε πόσο χαρούμενος είναι που συναντά αγαπημένους φίλους στο θεατρικό σανίδι, αναφέρθηκε στο πώς ανακάλυψε το έργο του Δημήτρη Ψαθά και στάθηκε στους παραγωγούς της παράστασης που σε μια εποχή οικονομικής κρίσης επενδύουν στην τέχνη.
 
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑΚΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑΚΗ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
 
ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΤΑΣΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΛΕΝΑ ΝΙΤΣΟΥ, ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ, ΜΑΡΙΑ ΨΑΘΑ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΟΛΙΤΗ
ΜΑΡΙΑ ΨΑΘΑ, ΠΕΤΡΟΣ ΛΑΓΟΥΤΗΣ, ΛΕΝΑ ΝΙΤΣΟΥ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΛΕΜΟΝΙΑ
ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
ΤΑΣΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΛΑΓΟΥΤΗΣ
ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ, ΕΦΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΔΡΟΥΤΣΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑΚΗ
 
 
Φωτο· papadakispress