Από το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, ξεκινά τη Δευτέρα 25 Ιουνίου η μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία της ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ, με μία παράσταση πανηγυρική και πολύ κεφάτη που θα παρουσιαστεί σε 33 σημεία σε όλη την Ελλάδα. Η δημοφιλής, διαχρονική κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά, ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ, που στην φετινή θεατρική της επαναφορά από τις Θεατρικές Σκηνές με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου στον ομώνυμο ρόλο ξεπέρασε τα 110.000 εισιτήρια σε τρείς μόλις μήνες, επανέρχεται ξεκούραστη και πολύ καλοκαιρινή στο μεγαλύτερο θέατρο της φετινής της περιοδείας.
 
Στην επίσημη καλοκαιρινή πρώτη, θα έχουμε την χαρά να φιλοξενήσουμε τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Νίκαιας, μέλη της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και τώρα που τα σχολεία τελείωσαν, μικρούς φίλους από παιδικούς οργανισμούς. Η ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και απόδοση κειμένου της Δήμητρας Παπαδόπουλου, ετοίμασε βαλίτσες και ξεκινά το ταξίδι της για να προσφέρει ακόμη περισσότερο γέλιο, ανατροπές και εκπλήξεις, κέφι, συγκίνηση, νοσταλγία, σάτιρα και την υπέροχη μουσική της Μαρίζας Ρίζου, σε χιλιάδες θεατρόφιλους ανά την Ελλάδα. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο ερμηνεύει η αγαπημένη Δήμητρα Παπαδοπούλου, η οποία επέστρεψε στη σκηνή μετά από καιρό αποχής, για να ενσαρκώσει τη μεγαλομανή ηρωίδα του Δημήτρη Ψαθά και ενθουσίασε το κοινό! Την ηρωίδα έρχεται να σαγηνεύσει ο γοητευτικός Kώστας Σπυρόπουλος ως δαιμόνιος Μηνάς Καντακουζηνός, ενώ στο ρόλο του σταθερού, ευσυνείδητου αλλά φτωχού Παναγιωτάκη, ο μοναδικός Τάσος Χαλκιάς. Και οι δύο ηθοποιοί συναντούν για πρώτη φορά στη σκηνή τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και η χημεία τους αναμένεται εκρηκτική. Μαζί τους 15 ακόμα ταλαντούχοι ηθοποιοί.
 
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ Δήμητρα Παπαδοπούλου, Κώστας Σπυρόπουλος και ο Τάσος Χαλκιάς Στον ρόλο του Σταθόπουλου ο Πέτρος Λαγούτης ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΑ Ηλιάννα Γαϊτάνη, Μελέτης Γεωργιάδης, Γιάννα Ζιάννη, Χρύσα Κλούβα, Φαίη Κοκκινοπούλου, Νικολέτα Κοτσαϊλίδου, Λάμπρος Κτεναβός, Ρόζα Κυρίου, Τζεφ Μαράουι, Σοφία Μιχαήλ, Θάνος Μπίρκος, Γιώργος Ψυχογιός και ο Βασίλης Χαλακατεβάκης Τραγούδι: Ειρήνη Ψυχράμη ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ Απόδοση κειμένου: Δήμητρα Παπαδοπούλου Σκηνοθεσία- Δραματολογική Επεξεργασία: Γιάννης Κακλέας Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης Κοστούμια: Νίκος Χαρλαύτης – Σοφία Νικολαϊδη Μουσική: Μαρίζα Ρίζου Ενορχήστρωση: Δημήτρης Σιάμπος Kινησιολογική Επιμέλεια: Κυριάκος Κοσμίδης Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ Κομμώσεις-Περούκες: Κωνσταντίνος Σαββάκης Teaser: Στάθης Ναυπλιώτης Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώλης Διεύθυνση Επικοινωνίας – Δημόσιές σχέσεις : Μαργαρίτα Δρούτσα