Μετά την εμβληματική αλλαγή του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας, Γουλανδρή για την παρουσίαση της καλοκαιρινής της κολεξιόν, η Μαρίνα Ραφαηλ, μας μάγεψε με μια υπέρλαμπρη παρουσίαση της SS19 collection της, στην Enny Monaco Boutique, στην καρδιά της Μυκόνου.
Βίκυ Κορασίδη-Γράτσου, Μαρίνα Ραφαήλ, Αμαλία Κάτσαρη-Κορασίδου
 
Στις 19 και 20 Ιουλίου, ο γραφικός πλακόστρωτος δρόμος, μετατράπηκε σε έναν λαβύρινθο από χρυσά στάχυα, που ανέδειξαν την άκρως καλοκαιρινή διάθεση της συλλογής. Δεν πέρασαν απαρατήρητα βεβαια, και τα αμέτρητα Swarovski στολίδια, που λαμπύριζαν ανάμεσα στο A-list κοινό που παρευρέθηκε.
 
 
 
Ένα chic cocktail party, στις 19 Ιουλίου, εγκαινίασε την έναρξη της 2-ημερης εμφάνισης του Pop Up store και ο ενθουσιασμός και η buzzing-ατμοσφαιρα της νύχτας εναρμονίστηκαν με το κομψό περιβάλλον, από το οποιο δεν θα μπορούσε να λείπει η μασκότ του brand, μια Riviera τσάντα σε ανθρώπινο μέγεθος, και η Fashion police, με την κρυστάλλινη στολή τους. Οι καλεσμένοι απόλαυσαν την γεμάτη ενέργεια, νύχτα πίνοντας σαμπάνια, από εξατομικευμένα MARINA RAPHAEL μπουκάλια.
 
Δημήτρης Λυμπερόπουλος, Δέσποινα Σαχίνη
 
 
Η SS19 συλλογή της σχεδιάστριας, έχει σκοπό να τιμήσει παγκόσμιες τεχνοτροπίες, όπως είναι το κέντημα, η ύφανση, και η δημιουργία κόμπων. Ενσωματώνοντας αυτές τις τεχνικές, απονέμει μια οικουμενική ταυτότητα στην συλλογή της η οποία απευθύνεται σε ένα διεθνές κοινό. Το Marina Raphael Pop-Up store X Enny Monaco, πρόσφερε και την μοναδική ευκαιρία στους καλεσμένους, να θαυμάσουν και να αγοράσουν κομμάτια από την νέα χειμερινή κολεξίον της, με τίτλο “Nostalgia”, η οποία έχει επηρρεαστεί βαθύτατα από την Αυστριακή της κληρονομία (Swarovski) και αποπνέει μια χειμερινή φινέτσα, εμπνευσμένη από την φύση. Η Μαρινα έχει θέσει ως στόχο την δημιουργία τσαντών που χαρακτηρίζονται από χάρη, διαχρονικότητα και την πρακτικότητα, πραγματα τα οποία τις κάνουν go – to αξεσουαρ, που μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ.
 
 
Μαρίνα Ραφαήλ
Lara Jabara, Φανή Σταφυλοπάτη
Πλάτων Παπαγιαννόπουλος, Μαρίνα Ραφαήλ, Λάκης Γαβαλάς
Γιώργος Τσαλίκης και Έλενα Γαλύφα
Χρυσάνθη Κουρούπη
Χάρης Ντάβλας, Λώρα Τσουκαλά
Μαρίνα Ραφαήλ, Νίκος Γράτσος
Ναταλία Γεωργαλά
Μαρία Καλλιτσάντση, Βερονίκη Χαριτάτου
Η Fashion blogger Sofya Benzakour
 
 
Πηγή: studio panoulis