Ο διεθνούς φήμης οίκος γυαλιών ηλίου και οράσεως GF Ferre Eyewear, με μεγάλη επιτυχία παρουσίασε τη νέα του συλλογή SS2018, σε ένα Exclusive Event για ανθρώπους των media, επαγγελματίες οπτικούς, καθώς και ένα πλήθος επωνύμων.
 
Το ιστορικό brand GF Ferre, τα τελευταία τρία χρόνια ανήκει πλέον στον όμιλο V-Italian Concepts, και η οικογένεια Αντωνάκου έχει αναλάβει με ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης την αναβίωση αυτού του σημαντικού brand, μέσω του σχεδιασμού, της παραγωγής και της διανομής των γυαλιών στην Ελλάδα καθώς και σε άλλες 46 χώρες παγκοσμίως.
 
Πανος Αντωνακος – Μarketing Εxecutive Μαρω Αντωνακου – Μarketing Director Δημητρης Αντωνακος – Προεδρος Ομιλου Νατασα Αντωνακου – CEO Ομιλου Πανος Κατσιαρδης – Dep. CEO ομιλου Debbie Finnesey Katsiardis – Μελος ΔΣ ομιλου
 
Η παρουσίαση της νέας συλλογής πραγματοποιήθηκε στο νέο boutique hotel V1935, ένα πλήρως ανακαινισμένο ιστορικό κτήριο της Αθήνας, με ξεκάθαρο τον συμβολισμό και τον συσχετισμό με τον χαρακτηρισμό του ίδιου του Giafranco Ferre ως «Αρχιτέκτονα της Μόδας»!
Οι εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να φωτογραφηθούν με πολλά από τα νέα σχέδια γυαλιών του brand, κάτω από τον Αττικό ουρανό και τον λαμπερό ήλιο στο μοναδικής αισθητικής roof garden!
Την υποδοχή των λαμπερών καλεσμένων στο πρώτο αυτού event στην Ελλάδα για τη GF Ferre Eyewear επιμελήθηκε η Έλενα Γεωργανά, η οποία και δήλωσε: «Μετά από πολλά χρόνια στο χώρο της μόδας, αισθάνομαι υπερήφανη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο όμιλος V-Italian Concepts και ευχαριστώ από καρδιάς τους όλους εκείνους που εμπνέονται από τη δημιουργικότητα και στηρίζουν τη μοναδικότητα!».
 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΓΕΩΡΓΑΝΑ, ΕΥΡΙΔΙΚΗ
 
Η κ. Νατάσα Αντωνάκου, Ιδιοκτήτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του ομίλου V-Italian Concepts, δήλωσε: «Πιστοί στην αποστολή μας να κάνουμε τους ανθρώπους να δείχνουν και να αισθάνονται καλύτερα, να εμπνέουμε αισθήματα χαράς και αυτοπεποίθησης, καλωσορίσαμε σήμερα τους φίλους του Brand GF Ferre που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Συνεχίζουμε να επιχειρούμε με θάρρος, ποιότητα, και δυνατό όραμα, κόντρα σε κάθε αντιξοότητα και με μεγάλη υπερηφάνεια για όσα πετυχαίνουν Ελληνικοί όμιλοι που τολμούν».
 
Δημητρης Αντωνακος – Προεδρος Ομιλου, Νατασα Αντωνακου – CEO Ομιλου
 
ΕΜΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΩΤΗΣ, ΕΛΕΝΑ ΓΕΩΡΓΑΝΑ
Νίνα Λοτσάρη
ΤΖΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΡΙΖΟΥ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΡΙΖΟΥ
ΕΛΕΝΑ ΓΕΩΡΓΑΝΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΤΣΑΙΤΗ
Δήμητρα Κωστακη
ΤΑΣΟΣ ΤΡΑΝΟΥΛΗΣ, ΦΙΛΙΤΣΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΟΥ
ΕΛΕΝΑ ΓΕΩΡΓΑΝΑ, ΤΑΣΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΚΑΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΩΣΤΑΚΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΑΚΗ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΔΟΥΝΑΡΗΣ, ΕΛΕΝΑ ΓΕΩΡΓΑΝΑ, ΚΙΚΗ ΤΣΟΛΚΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΑΥΤΑΚΗΣ
ΕΥΡΙΔΙΚΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΡΑΤΖΗΣ
Εμυ Λιβανίου
Νίκη Σερέτη, Σόλων Τσούνης
Μαρω Αντωνακου – Μarketing Director Νατασα Αντωνακου – CEO Ομιλου, Νίνα Λοτσάρη
ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΗΓΗ: papadakis press