Η πιο διάσημη «γωνιά» της Αθήνας, το GB CORNER Gifts & Flavors, ανακαινίσθηκε και η καρδιά της Αθήνας πλημμυρισε με ξεχωριστές γεύσεις, χρώματα και αρώματα!
Το GB Corner Gifts & Flavors, μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε έναν μαγικό κόσμο γεμάτο μοναδικά ΠΡΟΙΟΝΤΑ και υπέροχες ιδέες για ΔΩΡΑ
Μετά την επιτυχημένη συνεργασία του βραβευμένου ΓΑΛΛΟΥ PASTRY CHEF ARNAUD LARHER με τη Μεγάλη Βρεταννία & το King George η οποία ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2016 ,όταν ο Arnaud Larher δημιούργησε ένα tailor made μενού επιδορπίων και γλυκών, τώρα δημιουργήθηκε μέσα στο GB Corner Gifts & Flavors ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου φιλοξενούνται τα προϊόντα του. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε ΓΛΥΚΑ, τάρτες, πάστες αλλά και τις διάσημες ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ και σοκολατάκια του Arnaud Larher που θα μαγέψουν τον ουρανίσκο σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μοναδικά γλυκά όπως Τarte Τentation, Εxpression Chocolat, Tarte Tatin, Paris-Brest, Tarte Hawai, Tarte Citron, Monte Cristo, Casse Noisette, Saint Honoré Bahia ,καθώς και σε πρωτότυπα κέικ με διάφορες γεύσεις για να συνοδεύσετε άψογα το απογευματινό σας τσάι. Στο ανακαινισμένο GB Corner Gifts & Flavors μπορείτε ακόμα να βρείτε τα μοναδικά macarons της Μεγάλης Βρεταννίας σε κλασικές αλλά και Ελληνικές γεύσεις όπως μαστίχα, χαλβάς, ελαιόλαδο, λουκούμι τριαντάφυλλο, τη σειρά αυθεντικών GB προϊόντων, τα επώνυμα γυναικεία ρούχα Zeus + Dione, καθώς και τα προϊόντα Brunello Cucinelli.
ΤΙΜ ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΜΕΛΙΝΑ ΤΡΑΥΛΟΥ ΜΙΜΙΚΑ ΚΟΛΟΤΟΥΡΑ ΜΑΡΕΒΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ
ΡΟΥΛΑ ΛΕΒΕΝΤΗ ΡΟΥΛΑ ΣΑΛΟΥΤΣΗ
ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΘΛΙΝ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΤΟΠΗ ΒΟΥΛΑ ΚΟΖΟΜΠΟΛΗ
ΛΙΛΑ ΘΕΟΔΟΣΗ, ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΠΑΤΕΡΑ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΡΟΝΗΣ ΕΒΕΛΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΗ ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΤΣΑΣ
ΜΙΜΙΚΑ ΚΟΛΟΤΟΥΡΑ ΗΡΩ ΚΟΒΑ ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ
ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΕΒΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ
ΠΑΡΙΣ ΚΑΛΙΤΣΑΝΤΖΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΙΧΑΛΑΡΙΑΣ
ΤΙΜ ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ ΑΓΑΠΗ ΣΜΠΩΚΟΥ
ΚΑΛΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
ΤΕΤΗ ΜΙΧΑΛΑΡΙΑ ΟΛΓΑ ΜΑΝΟΥ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΟΞΙΑΔΗΣ ΜΑΡΙΑ ΔΟΞΙΑΔΗ ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΛΙΤΣΑΝΤΖΗΣ
ΜΑΡΙΖΑ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗ ΑΜΕΛΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ
ANNE SPECQUE ΜΠΗΛΙΩ ΤΣΟΥΚΑΛΑ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΚΑΒΑΤΖΙΚΗΣ ΧΑΡΗΣ ΝΤΑΒΛΑΣ
ΣΙΣΣΥ ΛΑΓΟΥ ΑΛΕΞΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΕΛΕΝΑ ΓΑΛΙΦΑ
ΤΑΝΙΑ ΒΛΑΔΕΝΗ ΑΡΣΕΝΗΣ ΒΙΛΔΙΡΙΔΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ
ΜΑΙΡΗ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗ ΝΤΟΡΑ ΚΑΛΙΤΣΑΝΤΖΗ
ΑΝΝΑ ΒΛΑΧΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
Arnaud Larher
Bon appetit!!!