Για ακόμα μια φορά τίμησε τη χώρα μας στο εξωτερικό η πολυβραβευμένη αργυρή Ολυμπιονίκης της Υδατοσφαίρισης και αεικίνητη Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη!
Η πολυβραβευμένη αργυρή Ολυμπιονίκης της Υδατοσφαίρισης και υπερδραστήρια Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη!
 
Διακτινιζόμενη σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, προκειμένου να διαδώσει την ιδέα και τις αξίες του Ολυμπισμού, να δοξάσει τη χώρα που γέννησε την ολυμπιακή ιδέα και να προασπίσει τα συμφέροντα των Ελλήνων Ολυμπιονικών, αυτή την φορά βρέθηκε για μία περίπου βδομάδα στη Λωζάννη, όπου συμμετείχε εκπροσωπώντας την Παγκόσμια Ομοσπονδία Υγρού στίβου FINA στο φόρουμ των αθλητών της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, με τη συμμετοχή 350 αθλητών από όλο τον κόσμο και στην συνέχεια στο φόρουμ της Παγκόσμιας Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς αγώνες (World Olympians Association), εκπροσωπώντας την Ένωση Ελλήνων Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς αγώνες.
The President and Founder of “Peace and sport” and “World Olympians Association” Mr Joel Bouzou και η Ολυμπιονίκης Βούλα Κοζομπόλη
Οι Ολυμπιονίκες Πυρρος Δημας και Βούλα Κοζομπόλη
Η Βούλα Κοζομπόλη και η Αιγύπτια Aya Medany (IOC Athletes Commission member)
Σοφια Παπαμιχαλοπουλου, Γιωργος Ανδρεάδης, Βούλα Κοζομπόλη, Πύρρος Δήμας Μαρία Ντάνου και Χριστόφορος Παπαμιχαλόπουλος
Γιώργος Ανδρεάδης, Βούλα Κοζομπόλη
Βούλα Κοζομπόλη, Μαρία Ντάνου
Πύρρος Δήμας, Βούλα Κοζομπόλη
 
Η Ολυμπιονίκης δεν τίμησε μόνο τη χώρα μας, αλλά τιμήθηκε και η ίδια, αφού στη Λωζάνη την περίμενε μια μεγάλη έκπληξη: Φθάνοντας εκεί ενημερώθηκε ότι το μαγιώ της από τους Ολυμπιακούς αγώνες έχει τοποθετηθεί σε προθήκη στην είσοδο του Ολυμπιακού μουσείου της Λωζάννης, το οποίο επισκέπτονται ετησίως χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο.
Το μαγιώ της Βούλας Κοζομπόλη από τους Ολυμπιακούς αγώνες δίπλα στην ελληνική σημαία, σε προθήκη στην είσοδο του Ολυμπιακού μουσείου της Λωζάννης, το οποίο επισκέπτονται ετησίως χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο.
 
Η ίδια δήλωσε με ανάρτηση της στα social media: ” Είναι μεγάλη μου τιμή να εκτίθεται το μαγιώ μου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην είσοδο του Ολυμπιακού Μουσείου στη Λωζάνη !!! Κάθε έκθεμα εκεί, έχει τη δική του ιστορία. Το δικό μου περικλείει όλη μου την 30ετή αθλητική καριέρα με δυσκολίες, απογοητεύσεις, ατελείωτες ώρες προπόνησης , χαρούμενες και άσχημες στιγμές και πολλά άλλα … Η Ελλάδα είναι η χώρα όπου γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και το Ολυμπιακό πνεύμα και το να είμαι Έλληνίδα , με κάνει να νιώθω ακόμα πιο περήφανη και ευγνώμων για ότι έχει συμβεί στη ζωή μου μέχρι τώρα!”
 
Η Βούλα Κοζομπόλη δίπλα στο μαγιώ της από τους Ολυμπιακούς αγώνες, τιμήθηκε στη Λωζάνη, αλλά και παράλληλα τίμησε και την Ελλάδα.