Η Ρόη Αποστολοπούλου, σύζυγος του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών δρ Βασίλη Αποστολόπουλου, εκτός από συνιδιοκτήτρια και manager της οικογενειακής επιχείρησης των ξενοδοχείων «Theoxenia» και μητέρα 4 παιδιών δεν παύει να είναι μια πολύ όμορφη, εντυπωσιακή και κομψή γυναίκα, που αθλείται καθημερινά, τρέφεται υγιεινά και ακολουθεί πιστά τις διεθνείς τάσεις της μόδας!
Η Ρόυ Αποστολοπούλου με δημιουργία Donatella Versace
 
Οι διεθνείς οίκοι haute couture χαίρονται να την έχουν πελάτισσα, όχι μόνο λόγω του υψηλού budget που διαθέτει για τη γκαρνταρόμπα της, αλλά και λόγω του ότι αποτελεί το καλύτερο “top model” τους και μια υπέροχη κινητή διαφήμιση για τα ρούχα τους! Είναι αλήθεια πως τα ρούχα υψηλής ραπτικής αποκτούν στύλ και ακόμα πιο εντυπωσιακό «περιεχόμενο» όταν τα φοράει η ίδια!
 
Πρόσφατα η jet-setter Ρόη Αποστολοπούλου, βρέθηκε στις Κάννες, συνοδευόμενη από τον αδερφό της Μάκη Δανάλη, στο Private Party του οίκου κοσμημάτων De Grisogono και περπάτησε στο κόκκινο χαλί των Καννών με μια εντυπωσιακή δημιουργία υψηλής ραπτικής του οίκου Versace, που είναι από τους αγαπημένους της οίκους!
Μάκης Δάναλης, Ρόυ Αποστολοπούλου
Ρόη Αποστολοπούλου, Victoria Silvstedt
Ρόη Αποστολοπούλου
Ρόη Αποστολοπούλου, Cindy Bruna
Το σχέδιο του φορέματος με την υπογραφή της Donatella Versace, όπως το δημοσίευσε η Ρόη Αποστολοπούλου στο instagram