Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης ζωγραφικής της διεθνούς καταξιωμένης Ελληνίδας καλλιτέχνιδας Ιωάννας Ευθυμίου, στην πιο γνωστή Brasserie του Μόντε Κάρλο «Quai des Artistes», που εδώ και μια επταετία δραστηριοποιείται καλλιτεχνικά στο Μονακό.
Η διεθνούς φήμης ζωγράφος Ιωάννα Ευθυμίου
 
Η έκθεση με τίτλο «Le voyage de La Joconde», που διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Monte Carlo Art Factory των Τάκη & Christine Kostaras θα διαρκέσει ως τα τέλη Φεβρουαρίου, και έχει ως θέμα της ένα κοσμοπολίτικο ταξίδι της Μόνα Λίζα σε διάφορες παγκόσμιες μητροπόλεις όπως τη Νέα Υόρκη , το Παρίσι , το Λονδίνο , το Μόντε Κάρλο , η Αθήνα ,η Ρώμη , η Βαρκελώνη κλπ .
 
Η γνωστή ζωγράφος Ιωάννα Ευθυμίου με τον Τάκη Κωσταρά της Monte Carlo Art Factory
 
Η Ιωάννα Ευθυμίου μέσα από τα έργα της ζωντανεύει το μύθο της Μόνα Λίζα εμπνευσμένη φυσικά από το διάσημο έργο του Λεονάρντο Ντα Βίντσι και με τη γνωστή καυστική της διάθεση σε Ποπ ύφος πάντα , μας οδηγεί με χιούμορ και φαντασία πίσω από τα μυστηριώδη βήματα της Τζοκόντα !
 
Όμως παράλληλα με την υπέροχη αυτή έκθεση που η διάσημη ζωγράφος θέλει να μας ταξιδέψει , συνεχίζει να εκτίθεται και η μεγάλη της ατομική εκθεσή με θέμα τη γνωστή μάρκα αυτοκινήτων Ferrari στο Μουσείο της ιδιωτικής Συλλογής αυτοκινήτων του Πρίγκιπα Αλβέρτου στο Μονακό, που θα διαρκέσει ως τις 15 Μαρτίου .
 
Η διεθνώς αναγνωρισμένη ζωγράφος στην ατομική της έκθεση με θέμα τα γνωστά αυτοκίνητα «Ferrari», η οποία παρουσιάζεται στο Μουσείο της Ιδιωτικής Συλλογής αυτοκινήτων του Πρίγκιπα Αλβέρτο στο Μονακό
 
Η Ιωάννα Ευθυμίου με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό, που παρευρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης στο Μονακό με θέμα τα γνωστά αυτοκίνητα “Ferrari“
 
Όσοι από εσάς έχετε την τύχη να βρεθείτε αυτές τις μέρες στο Πριγκιπάτο μη χάσετε τις μοναδικές αυτές εκθέσεις με τις δημιουργίες της Ελληνίδας ζωγράφου που με την καλλιτεχνική της πορουσία μας κάνει διεθνώς υπερήφανους .
 
 
Αξίζει να σημειωθεί οτι η πολυβραβευμένη ζωγράφος Ιωάννα Ευθυμίου έχει παγκοσμίως διακριθεί με πολλά βραβεία και τίτλους , μάλιστα το 2017 κατέκτησε τον παγκόσμιο τίτλο της ” Βασιλικής καλλιτέχνιδας “/ Royal Artist , κατέχει επίσης το παγκόσμιο βραβείο Τέχνης ” Μποτιτσέλι ” . Εδώ και δύο χρόνια έχει ξεκινήσει να κάνει αγώνα μέσα από την Τέχνη της για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα, έχοντας ήδη βραβευθεί πολλαπλά γι αυτό το σκοπό της , τόσο από την Unesco όσο και από αξιόλογους τοπικούς φορείς .
 
Επίσης κατέχει Πανελλήνιο βραβείο ” καινοτομίας ” για την εξαιρετική δουλειά της στη διδακτική της Τέχνης .
Γιάννης και Σοφία Νικολάου, Ιωάννα Ευθυμίου, Τάκης Κωστάρας
Η Ιωάννα Ευθυμίου με μια Τζοκόντα της
Ο Τάκης Κωσταράς της Monte Carlo Art Factory
Η ταλαντούχα ζωγράφος με μια Τζοκόντα που φέρει τη δική της σφραγίδα