Στην πρώτη δράση του Προγράμματος HD – The Heroes of DIGEA, η Digea καλωσόρισε πρόσφατα στο Odeon Escape στο Ίλιον, τους «πρωταγωνιστές της καρδιάς μας», παιδιά και νέους, από την Κιβωτό του Κόσμου, τα Παιδικά Χωριά SOS, την Μέριμνα και το Αμαλίειον. Ο ψηφιακός πάροχος, δημιούργησε το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης HD – The Heroes of Digea, με στόχο να υποστηρίξει τους ανθρώπους που πραγματικά έχουν ανάγκη, με μια σειρά από δράσεις και συνέργειες.
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τους πρωταγωνιστές της καρδιάς μας.
 
Ο διευθύνων σύμβουλος της Digea, κ. Νίκος Μαστοράκης, στο περιθώριο της εκδήλωσης δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι σήμερα, όλοι οι άνθρωποι της DIGEA, που ξεκινάμε με τον καλύτερο τρόπο μια νέα εποχή προσφοράς για όλους τους ανθρώπους που πραγματικά έχουν ανάγκη. Η DIGEA, ο πάροχος δικτύου της επίγειας τηλεόρασης για όλα τα ιδιωτικά κανάλια της χώρας, ξεκινά ένα φιλόδοξο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με τίτλο «Οι Ήρωες της Digea». Η σημερινή εκδήλωση απευθύνεται στα παιδιά. Στα παιδιά που αντιμετωπίζουν αντιξοότητες και αξίζουν την αγάπη και τη συμπαράσταση όλων μας. Οι δράσεις άρχισαν σήμερα στην Αθήνα και θα κλιμακωθούν σε όλη την επικράτεια τους επόμενους μήνες.»
Βασίλης Κεφαλογιάννης, Αγάπη Πολίτη, Ιωάννα Κολιάδου (Commercial & Marketing Director Digea), Νίκος Μαστοράκης (Διευθύνων Σύμβουλος Digea), Στέλιος Καφαντάρης.
 
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, περισσότερα από 300 παιδιά και οι συνοδοί τους, περπάτησαν στο πορτοκαλί χαλί της Digea για να απολαύσουν σε avant premier την ταινία «Robin Ηood», ενώ τα μικρότερα σε ηλικία παιδιά παρακολούθησαν την ταινία «Ο Μαγεμένος Πρίγκιπας – Charming». Στη συνέχεια σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε σειρά εκδηλώσεων ψυχαγωγίας που διενεργήθηκαν στους χώρους του Odeon Escape, με την ευγενική βοήθεια των Χορηγών της ενέργειας.
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος διασκεδάζοντας με τους πρωταγωνιστές της καρδιάς μας.
 
Την ενέργεια τίμησαν με την παρουσία τους πρόσωπα από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο, συνοδευόμενοι από τα παιδιά τους. Ειδικότερα οι: Αγγελόπουλος Γιώργος, Αναστασοπούλου Μαρία, Αποστολάκης Γιάννης, Δρυμωνάκος Γιάννης, Ελευθερίου Κάλια, Ηλίας Μελέτης, Καραβάτου Κατερίνα, Κλαψινού Κωνσταντίνα, Κωνσταντάκη Μαρία, Μπακοδήμου Μαρία, Παπαχαραλάμπους Άννα-Μαρία, Πολυχρονίδης Πέτρος, Ταμπακάκη Μάγκυ, Τσιμτσιλή Σταματίνα, Φερεντίνος Χρήστος, υποστήριξαν την ενέργεια απονέμοντας στους «πρωταγωνιστές» της εκδήλωσης το ΟΣΚΑΡ τους, ένα προσωπικό δώρο για το κάθε παιδί.
Μαρία Αναστασοπούλου, Μαρία Μπακοδήμου, Χρήστος Φερεντίνος
 
Η Digea ευχαριστεί όλους τους χορηγούς που υποστήριξαν τη δράση αυτή: ΟDEON, SPACE HELLAS, PLAYSTATION®, ΠΛΑΙΣΙΟ, ARLA FOODS ΕΛΛΑΣ, FRESH PATISSERIE, ΒΙΚΟΣ, ΖΗΣΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε., LURPAK®, HAUSBRANDT, BΥΤΕ COMPUTER A.B.E.E, EGNATIA GROUP OF COMPANIES, ADAPTIT Α.Ε., PCTECHNICS®, ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Α.Ε., ERGOTRAK, UNIGLOBE, PASSAGER, LUNA PARK, ΠΑΙΞΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, «ΠΡΙΝΤΖΟΣ ΜΑΡΚΟΣ», INTERSTAR SECURITY. Το ταξίδι για τους Μικρούς Πρωταγωνιστές στη Μεγάλη Οθόνη μόλις ξεκίνησε και εγκαινίασε με τον καλύτερο τρόπο μια νέα εποχή προσφοράς στον ψηφιακό κόσμο της Digea! Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία Avant Tales.
Γιάννης Αποστολάκης, Κάλια Ελευθερίου, Ιωάννα Κολιάδου (Commercial & Marketing Director Digea), Νίκος Μαστοράκης (Διευθύνων Σύμβουλος Digea), Γιάννης Δρυμωνάκος.
 
Η Digea είναι ο πάροχος δικτύου επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης για τα ιδιωτικά κανάλια της χώρας. Από το 2009 ανέλαβε ενεργό ρόλο στην υλοποίηση του έργου της ψηφιακής μετάβασης στην Ελλάδα και στις 7 Φεβρουαρίου του 2014, η Digea έλαβε από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.) την άδεια παρόχου δικτύου για την εκπομπή σε ψηφιακό σήμα του τηλεοπτικού προγράμματος των ιδιωτικών καναλιών εθνικής και περιφερειακής εμβέλειας. Σε αυτό το πλαίσιο ολοκλήρωσε τη μετάβαση της χώρας στην ψηφιακή εποχή. Η εταιρεία είναι υπεύθυνη για την εκπομπή του σήματος των καναλιών, χωρίς δυνατότητα επέμβασης στο περιεχόμενο τους.
 
Νίκος Μαστοράκης (Διευθύνων Σύμβουλος Digea), Αγάπη Πολίτη, Στέλιος Καφαντάρης.
 
Γιώργος Πρωτόπαπας (Γενικός Διευθυντής Παιδικών Χωριών SOS), Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Νίκος Μαστοράκης (Διευθύνων Σύμβουλος Digea)
Κατερίνα Καραβάτου
Γρηγόρης Γκουντάρας, Νάταλι Κάκκαβα.
Νίκος Μαστοράκης (Διευθύνων Σύμβουλος Digea), Σταματίνα Τσιμτσιλή, Γιώργος Πρωτόπαπας (Γενικός Διευθυντής Παιδικών Χωριών SOS).
 
 
Γιώργος Αγγελόπουλος, Απόστολος Μακρής (εκπρόσωπος της Κιβωτού του Κόσμου)
 
Μαρία Αναστασοπούλου, Μαρία Μπακοδήμου, Νίκος Μαστοράκης
 
Πέτρος Πολυχρονίδης, Μελέτης Ηλίας, Μαρία Κωνσταντάκη, Κωνσταντίνα Κλαψινού.