Μεταξύ των μεγαλύτερων εκπροσώπων της υψηλής ωρολογοποιίας ανα τον κόσμο βρέθηκαν και οι ΓΙΑΝΝΗΣ και ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΚΟΦΑΣ των γνωστών κοσμηματοπωλείων της υψηλής ωρολογοποιίας και κοσμημάτων GOFAS JEWELRY , στον εορτασμό της 60ής επετείου από την κυκλοφορία του θρυλικού πλέον μοντέλου ALTIPLANO της PIAGET, που πραγματοποιηθηκε με μεγάλη επιτυχία στην πατρίδα της ωρολογοποιίας, την Ελβετία!
Δήμητρα Χούμη (Brand manager Piaget),Γιάννης Γκόφας, Philippe Leopold Metzger (Piaget CEO)
Άννα Γκόφα, Γρηγόρης Γκόφας
Το 1957, η εταιρεία Piaget ξεσήκωσε τον κόσμο της ωρολογοποιίας, με την κυκλοφορία ενός ultra-thin ρολογιού (Altiplano), επαναπροσδιορίζοντας την έννοια της κομψότητας. Η πρωτοφανής λεπτότητα του ρολογιού και η γενικότερα ξεχωριστή εμφάνισή του αμέσως κερδίζουν μια θέση στην ιστορία της ωρολογοποιίας και ένα θρυλικό ρολόι γεννιέται.
Δήμητρα Χούμη , Philippe Leopold ​Metzger, Γρηγόρης Γκόφας
Η Manufacture de Haute Horlogerie Piaget αφιερώνει το έτος 2017 στο Altiplano και με μία περιορισμένη – αριθμημένη έκδοση, υποδέχεται για πρώτη φορά ένα Tourbillon – το ευγενέστερο των ρολογιών – και το εμπλουτίζει με έντονα χρώματα. Πιστό στη φήμη που το συνοδεύει, το Altiplano μέσα από αυτή την επετειακή συλλογή, γιορτάζει δίνοντας έμφαση στο πιο ισχυρό χαρακτηριστικό του, την κομψότητα. Ακροβατώντας πάνω στη παραδοσιακή ωρολογοποιία και στις νέες τάσεις του σήμερα η επετειακή συλλογή Altiplano ανοίγει νέους ορίζοντες και προτείνει έναν τρόπο ζωής βασισμένο σε παραδοσιακές αξίες ενώ η κομψότητα είναι πιο απαλλαγμένη από ποτέ από οποιαδήποτε επιπολαιότητα.