Εσείς δεν θα θέλατε ενα ανεξίτηλο ,αλλα και ομορφο σημάδι στο σώμα σας ,που να αφηνει τα ιχνη του και στην ψυχη σας , την σκέψη σας , την συνείδηση σας; Ενα όμορφο σημάδι χαραγμένο πάνω σας, που θα χαράσσει χαμογελα σε κάποια παιδια, που η μοίρα τα ” σημάδεψε” με αρνητικό τροπο; Καντε και εσείς ενα TATTOO, ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΑΣΤΕΡΙ , για να βοηθησετε να πραγματοποιηθεί η ευχη ενός παιδιου!
Φέτος η 11 η ATHENS INTERNATIONAL TATOO CONVENTION συνεργάζεται με το ” MAKE A WISH “( Κανε-μια-ΕΥΧΗ Ελλαδος). Διαλεξτε να κάνετε και εσεις tatoo ενα απο τα “ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΧΗΣ ” και βοηθήστε ετσι να πραγματοποιηθούν οι πιο βαθιές ευχές παιδιών 3-18 χρόνων που απειλούνται απο σοβαρές και απειλητικές ασθένειες , ενισχύοντας τον αγώνα τους για Ζωη και χαρίζοντας τους χαρα,δυναμη και ελπιδα !
Την ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΜΑΙΟΥ οι tattoo artists που θα πάρουν μέρος στην ATHENS TATOO CONVENTION , θα προσφέρουν απλόχερα χαρα, ευχές και χαμογελα στον ειδικά διαμόρφωμενο χώρο του make a wish Greece, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, αφού ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ απο τα tattoo ” αστέρια της ευχής”, θα προσφερθούν στο “make a wish ” για να πραγματοποιηθούν οι ευχές αυτών των παιδιών. Το tattoo για το “Αστέρι της ευχής” στοιχιζει 20 Ευρω.
Το tattoo για το “Αστέρι της ευχής” στοιχιζει 20 Ευρω. Ενα αστέρι που θα ” φωτίσει” με αισιοδοξια την δύσκολη “ανηφόρα ” ενός παιδιου , που θα ” φωτισει” με χαρα την καρδια του, αξίζει τον κόπο, ακόμα και για όσους ( οπως και εγω) δεν είναι fan του είδους!
Γιατι οπως πολυ σωστα γράφει και η δυναμικη γενική διευθύντρια του make a wish ΣΑΝΤΡΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ” ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”!