Δεν θα σας πω ψέμματα, ότι δήθεν υπήρξα εγκρατής και λιτή στις διατροφικές μου επιλογές το Πάσχα…Ούτε ότι δεν είμαι τρομερά επιρρεπής σε μαγειρίτσες, αρνάκια, γαρδούμπες και σε όλα τα συναφή, τα οποία απολαμβάνω όχι μόνο το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου και της Κυριακής του Πάσχα, αλλά και όλη την επόμενη εβδομάδα και γενικά σε κάθε ευκαιρία! Ούτε επίσης πως είμαι από εκείνες τις τυχερές, – Αχ πόσο τις ζηλεύω!-, που διατηρούν καλλίγραμμο σώμα όσο και να φάνε.
 
Και μια που το καλοκαίρι πλησιάζει και μετά φυσικά από αυτή την γαστριμαργική πανδαισία των τελευταίων ημερών, σκέφτηκα, αν και «κατόπιν εορτής», αλλά ελπίζω όχι καθυστερημένα, να βρώ την πιο ιδανική λύση που θα με κάνει πιο κομψή! Γιατί το αρνάκι μπορεί πια να αποτελεί μια γλυκειά ανάμνηση στο μυαλό μου, αλλά στο σώμα μου είναι ακόμα ορατό, για να μην πω οφθαλμοφανές… Έτσι λοιπόν, ξεκινώντας από την πιο επώδυνη λύση, που ήταν να κλείσω το στόμα μου-πράγμα πολύ βασανιστικό-, προχώρησα στην πιο ανώδυνη λύση, που έχω ακούσει πως κάνει θαύματα: Στην κρυολιπόλυση.
 
Λένε ότι η κρυολιπόλυση είναι η ιδανική λύση για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους, που δεν υποχωρεί με αυστηρές δίαιτες και εξαντλητικές γυμναστικές, και το σπουδαιότερο, χωρίς χειρουργείο και χρόνο αποθεραπείας και δίνοντας αποτελέσματα μόνιμα και ασφαλή, αφού τα λιποκύτταρα αποβάλλονται φυσικά από τον οργανισμό. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ: Η κρυολιπόλυση είναι η πιο σύγχρονη ιατρική θεραπεία, μια μη επεμβατική μέθοδος απώλειας τοπικού πάχους χωρίς «νυστέρι».Λειτουργεί με βάση την αρχή της ψύξης των λιποκυττάρων σε θερμοκρασίες από +3 έως −8°c. Σε αυτές τις θερμοκρασίες τα λιποκύτταρα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα και καταστρέφονται, μειώνοντας το επίμονο τοπικό πάχος, μέσω της φυσικής διαδικασίας της απόπτωσης. Εφαρμόζεται πολλά χρόνια και σύμφωνα με όλες τις κλινικές μελέτες, είναι η πλέον ασφαλής μέθοδος άμεσης μείωσης τοπικού λίπους και απώλειας πόντων. 
 
Οταν σκέφτηκα την λύση της κρυολιπόλυσης, το μυαλό μου πήγε κατευθείαν στο πολυτελές κτίριο του ομίλου Kord Group στο Χαλάνδρι, απέναντι από το νοσοκομείο «Υγεία», όπου συστεγάζονται όλες οι άρτια οργανωμένες υπηρεσίες της Bergmann kord, των ευεργετικών spa Kurland και το κορυφαίο Δερματολογικό Κέντρο, το SKIN CENTER! Έτσι κι αλλιώς ο όμιλος kord Group αποτελεί εγγύηση, αφού έχει μια πολύ επιτυχημένη πορεία και πλούσια εμπειρία, μια που στα 38 χρόνια λειτουργίας του βρίσκεται στην κορυφή, διαθέτει 6 δερματολογικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, 16 εξειδικευμένους γιατρούς – δερματολόγους, και ιδιόκτητα πολυτελή κτίρια 3.727 τετραγωνικά μέτρα με vip, privé χώρους προσωπικής εξέτασης και εφαρμογής, στα οποία στεγάζονται τα δερματολογικά κέντρα, όπως και όλες οι υπερσύγχρονες υπηρεσίες του ομίλου Kord Group!
 
Με τους ιδιοκτήτες του ομίλου Kord Group Κική και Βαρδή Κορδερά.
 
 
Στο SKIN CENTER, είναι στη διάθεση του πελάτη όλες οι νέες υπηρεσίες αισθητικής δερματολογίας, εγκεκριμένες από τη διεθνή ιατρική κοινότητα. Με εξελιγμένη τεχνολογική υποστήριξη, εφαρμόζονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, οι εξατομικευμένες υπηρεσίες δερματολογίας, τηρώντας αυστηρά Πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας.
 
Επέλεξα λοιπόν το συγκεκριμένο κέντρο, όχι μόνο γιατί οι ιδιοκτήτες του είναι φίλοι μου, ούτε μόνο γιατί είναι ένας χώρος πολυτελής, χαλαρωτικός και εξαιρετικά καλαίσθητος και προσεγμένος ως την τελευταία λεπτομέρεια από την ίδια την Πρόεδρο του Ομίλου την Κική Κορδερά, αλλά και γιατί: – Η θεραπεία της κρυολιπόλυσης εφαρμόζεται στα κέντρα των Skin Center αυστηρά από καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό και όχι από απλούς νοσηλευτές: Εξετάζεται ενδελεχώς το ιατρικό ιστορικό του πελάτη και, αφού συζητήσουν μαζί του για τις ανάγκες του σώματος σας, ξεκινάει η διαδικασία. Προτεραιότητα των Skin Center δεν είναι το εύκολο κέρδος, αλλά η ασφάλεια και η ικανοποίησή των πελατών. – Με τη χρήση διπλών κεφαλών, εξασφαλίζονται τα βέλτιστα αποτελέσματα στον μισό χρόνο, μειώνοντας σημαντικά το κόστος: Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας, εκτελείται ταυτόχρονα η θεραπεία δύο περιοχών τοπικού πάχους, με αποτέλεσμα να περιορίζεται ο απαιτούμενος αριθμός των συνεδριών, ο χρόνος εφαρμογής και το κόστος! – Γίνεται Προσωπική Αξιολόγηση: Πριν τη θεραπεία, ο επιβλέπων ιατρός θα συλλέξει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες του ιατρικού ιστορικού του πελάτη, με τη βοήθειά του. Στη συνέχεια, θα καταμετρήσει τους άξονες εφαρμογής, σύμφωνα με τις αναλογίες του σώματος του. Έτσι η θεραπεία έρχεται στα μέτρα του και εφαρμόζεται με ασφάλεια, προσφέροντας τα ιδανικά αποτελέσματα. – Παρέχονται Πιστοποιημένα αποτελέσματα: Με βάση τα στοιχεία της κατασκευάστριας εταιρίας περισσότεροι από 1.000.000 ενδιαφερόμενοι έχουν δεχθεί τις θεραπείες cooltech, με το συνολικό ποσοστό ικανοποίησης να αγγίζει το 95%. Με μεγάλη εμπειρία στη χρήση της μεθόδου και επαγγελματισμό, το ιατρικό προσωπικό των skin center προσφέρει κορυφαίου επιπέδου υπηρεσίες. – Με τη χρήση διπλών κεφαλών, εξασφαλίζονται τα βέλτιστα αποτελέσματα στον μισό χρόνο, μειώνοντας σημαντικά το κόστος: Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας, εκτελείται ταυτόχρονα η θεραπεία δύο περιοχών τοπικού πάχους, με αποτέλεσμα να περιορίζεται ο απαιτούμενος αριθμός των συνεδριών, ο χρόνος εφαρμογής και το κόστος!
 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το skin center χρησιμοποιεί το πιο σύγχρονο και άρτιο μηχάνημα, το cooltech by cocoon medical, το οποίο είναι σχεδιασμένο για να διασπά επιλεκτικά τα λιποκύτταρα, μέσω ελεγχόμενου συστήματος ψύξης.
Το μηχάνημα cooltech by cocoon medical έχει τα εξής πλεονεκτήματα: -Παράλληλη θεραπεία με ταυτόχρονη εφαρμογή σε 2 περιοχές -Έξυπνη αναρρόφηση για πιο άνετη θεραπεία -Ειδικές κεφαλές για εφαρμογή σε όλες τις περιοχές του σώματος -Ασφαλές ως πρότυπο ποιότητας ιατρικών συσκευών με πιστοποιήσεις CE & ISO Το cooltech έχει 6 διαφορετικές κεφαλές αναρρόφησης, με διαφορετικό μέγεθος και μορφολογία, προκειμένου να προσαρμόζεται η συσκευή σε όλες τις περιοχές του σώματος. Όλα τα εξαρτήματα λειτουργούν σε θερμοκρασία έως -8Cº. Πρόκειται για μη επεμβατική και οριστική θεραπεία που εξαλείφει τα λιποκύτταρα και βελτιώνει το περίγραμμα του σώματος, στο ½ του χρόνου.
Συγκεκριμένα η συσκευή cooltech λειτουργεί με δύο τεχνικές, αναρρόφηση και ψύξη. Γι’ αυτό διαθέτει: * Ρυθμιζόμενη εφαρμογή αναρρόφησης, που «εγκλωβίζει» στο εσωτερικό της τον λιπώδη ιστό, με επιλεκτικό τρόπο. * Ρυθμιζόμενο μηχανισμό ψύξης, που μειώνει τη θερμοκρασία, με ελεγχόμενο τρόπο. Ο μηχανισμός δράσης της συσκευής cooltech αξιοποιεί την ευαισθησία των κυττάρων του λιπώδους ιστού στο κρύο, σε σχέση με άλλα κύτταρα του σώματος. Με την αναρρόφηση στοχεύει στη θεραπευόμενη περιοχή και τα λιποκύτταρα της, τα οποία όταν έρχονται σε επαφή με χαμηλές θερμοκρασίες, παγώνουν και οδηγούνται σε ελεγχόμενο κυτταρικό θάνατο, μέσω της μεταβολικής διαδικασίας. Έτσι, το τοπικό υποδόριο περιττό λίπος μειώνεται σε πολλαπλές ζώνες του σώματος, με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, χωρίς να βλάπτει τους γύρω ιστούς.
 
 Δείτε στο video πώς εφαρμόζεται η κρυολιπόλυση
 
Εάν με όλα τα παραπάνω, βρίσκεστε ακόμα σε δίλημμα, σας ενημερώνω ότι στο Center Skin «τρέχουν» αυτό τον καιρό υπέροχες προσφορές… Ανανέωσης ! Κάποιες δε από αυτές λειτουργούν συνδυαστικά και με άλλες υπηρεσίες του Ομίλου Kord Group, όπως επί παραδείγματι τα σούπερ χαλαρωτικά spa του, του Kurland spa! Σπεύσατε λοιπόν φίλοι/ες μου χωρίς δεύτερη σκέψη! Αξίζει τον κόπο!
Όμιλος Kord Group: ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ Λεωφ. Κηφισιάς 348 (Έναντι Νοσοκ. «ΥΓΕΙΑ») GR – 152 33 Χαλάνδρι, Αθήνα Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 68 28 888 ΑΘΗΝΑ Λεωφ. Συγγρού 203 GR – 171 21 Νέα Σμύρνη, Αθήνα Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 93 11 111 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αδριανουπόλεως 20 & Αιγαίου GR – 551 33 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 2310 458 555 ΛΑΡΙΣΑ Μαρίνου Αντύπα 2 & Κούμα GR – 412 22 Λάρισα (Κεντρική Πλατεία Λάρισας) Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 2410 66 00 90 ΠΑΤΡΑ Αγίου Ανδρέου 111 GR – 262 21 Πάτρα Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 2610 42 45 45 ΚΡΗΤΗ Γ.Παπανδρέου & Δρακοντοπούλου 49 GR – 713 06 Ηράκλειο, Κρήτη Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 2810 34 20 65 ΡΟΔΟΣ Καναδά 73 GR – 851 00 Ρόδος (Πλατεία Αγ. Νικολάου) Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 22410 78 302
  •