Να που τελικά η ζωή είναι μερικές φορές γενναιόδωρη με γενναιόδωρους και δοτικούς ανθρώπους! Διπλή ευτυχία για την γλυκειά Κλέλια Χατζηιωάννου, αφού λίγο καιρό μετά τα βαφτίσια και τη γιορτή της 2 ετών κόρης της, της Αννούλας, γιόρτασε και τα γενέθλια του δεύτερου παιδιού της, του Λουκά, που έκλεισε τον πρώτο χρόνο της ζωής του! Τη μέρα των γενεθλίων του γιού της αποκάλυψε δημοσίως και την ύπαρξη του, αφού μέχρι τότε μόνο λίγοι στενοί φίλοι το γνώριζαν.
Μεγαλωμένη στα πούπουλα, με μια ζωή γεμάτη glitter και μπόλικη χρυσόσκονη, κινούμενη μεταξύ Αθήνας, Κύπρου, Λονδίνου, Μονακό, και συναναστρεφόμενη με βασιλιάδες και Πρίγκιπες, όπως ο Πρίγκιπας Αλβέρτο του Μονακό, πάρ όλα αυτά η Κλέλια δεν είχε βιώσει την απόλυτη ευτυχία, παρά μόνο όταν απέκτησε τα δυό της παιδιά: Την Αννα και τον Λουκά!
 
Η Κλέλια Χατζηιωάννου με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό στη θαλαμηγό της «Clelia ΙΙ» σε παλιότερη φωτογραφία
 
Από «Πριγκίπισσα των τάνκερ», η Κλέλια έχει μεταμορφωθεί σε ευτυχισμένη μαμά δύο χαρισματικών παιδιών, δύο παιδιών που είναι πολύ τυχερά, όχι γιατί απολαμβάνουν τα υλικά πλούτη της μητέρας τους, αλλά γιατί απολαμβάνουν τον ψυχικό της πλούτο και την ατέλειωτη αγάπη της! Τίποτα δεν μπορεί να αντισταθμίσει την ευτυχία που της χαρίζουν τα παιδιά της, που αποτελούν για την Κλέλια Χατζηιωάννου τους θησαυρούς όλου του κόσμου, το νόημα και την ουσία της ζωής της!
 
Με την Κλέλια Χατζηιωάννου στα πρώτα γενέθλια του γιού της Λουκά
 
Το «πριγκιπάτο»της αγάπης, το επιβλητικό καινούργιο της αρχοντικό στο Παλαιό Ψυχικό, δεν ξεχωρίζει μόνο για την μοναδική αισθητική του, την απίστευτη διακόσμηση, τους πανάκριβους πίνακες και τα πολυτελή του μάρμαρα, αλλά κυρίως για την αγάπη που είναι διάχυτη στον αέρα, την ζεστασιά της ατμόσφαιρας και για τα παιδικά χαμόγελα, που έχουν πλημμυρίσει τη ζωή και τη καρδιά της γλυκειάς Κλέλιας, που έχουν δώσει πνοή στους τοίχους, ζωή στο σπίτι! Κατά το «ο,τι σπέρνεις θερίζεις» η Κλέλια έσπειρε απλόχερα αγάπη και θέρισε αγάπη!
Ο Πρίγκιπας της καρδιάς της, ο Πρίγκιπας της ζωής της, είναι ένας και μοναδικός και ακούει στο όνομα Λουκάς. Λουκάς Χατζηιωάννου! Με τον «Πρίγκιπά» της την ενώνει μια αγάπη αδιαπραγμάτευτη, παντοτινή, χωρίς όρια, μια αγάπη που δεν ψάχνει για αντίκρυσμα ή αντάλλαγμα, αλλά μόνο διέξοδο για να εκφραστεί! Ο μικρός Λουκάς, δεν θα πάρει μόνο το όνομα του παππού του, του αείμνηστου Λουκά Χατζηιωάννου. Έχει πάρει ήδη και τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και όποιος τον βλέπει λέει πως αποτελεί πιστό αντίγραφο του παππού του! Και πιστεύω και εύχομαι πως θα πάρει και την τύχη του, την εξυπνάδα του, τη δημιουργικότητά και την εργατικότητά του, τη σεμνότητα του, τις αρχές και την ηθική του, την δοτικότητά και την αγάπη του για τους ανθρώπους!
Η Κλέλια Χατζηιωάννου λάμπει από ευτυχία κρατώντας τη μέρα των πρώτων του γενεθλίων τον μικρό Λουκά, που μοιάζει πολύ στον αείμνηστο παππού του Λουκά Χατζηιωάννου!
 
Είναι γνωστό ότι η φιλανθρωπία ρέει στις φλέβες της οικογένειας Χατζηιωάννου, αρχής γενομένης από τον Πατριάρχη της οικογένειας, Λουκά, του οποίου το ίδρυμα χορηγούσε υποτροφίες. Η Κλέλια και τα αδέρφια της, ο Στέλιος και ο Πόλυ, έχουν πλούσια φιλανθρωπική δράση, ενίοτε σιωπηρή και αθόρυβη! Το ίδρυμα της Κλέλιας Χατζηιωάννου ασχολείται με χορήγηση υποτροφιών, ενώ επί 3 συνεχόμενες χρονιές η Κλέλια έχει πληρώσει μεγάλα ποσά που χρωστούσε στο κράτος το «Χαμόγελο του παιδιού» για την πληρωμή ΕΝΦΙΑ και έχει υιοθετήσει σιωπηλά και αθόρυβα κάποιες ευχές παιδιών του “make a wish”! Και άλλα πολλά που δεν γνωρίζει ο πολύς κόσμος…
 
 
Η Κλέλια Χατζηιωάννου, σε πρόσφατη φωτογραφία, καθώς παραδίδει επιταγή 75.000 Ευρώ για να εξοφληθεί ο ΕΝΦΙΑ που χρωστούσε το «Χαμόγελο του Παιδιού»!
 
Στα πρόσφατα γενέθλιά του, όπου έκλεινε τον πρώτο χρόνο της ζωής του, την ώρα που η μικρή Αννούλα χόρευε, υπό το βλέμμα των νονών της Ντόρας Πάλλη και Βιργινίας Βεντουράκη, ο μικρός Λουκάς σοβαρός και μετρημένος, τσέκαρε με το βλέμμα του τα πάντα, επεξεργαζόταν τον γύρω χώρο και τους καλεσμένους και τιποτα δεν ξέφευγε από την προσοχή του. Κοίταζε εντυπωσιασμένος τα χρωματιστά μπαλόνια που πέταγαν ψηλά, όσο ψηλά πιστεύω (και εύχομαι) θα πετάξει και ο ίδιος στη ζωή του, ψυχικά, προσωπικά, επαγγελματικά!
Η νονά της κόρης της Κλέλιας, της μικρής Αννούλας, η Ντόρα Πάλλη, στα γενέθλια του Λουκά
Η νονά της κόρης της Κλέλιας, της μικρής Αννούλας, η Βιργινία Βεντουράκη, στα γενέθλια του Λουκά
Κλέλια Χατζηιωάννου, Σίσσυ Παπαγεωργίου
Ο μικρός Λουκάς στην αγκαλιά του Κωνσταντίνου Σκορίλα
Η Ντόρα Πάλλη με τον δικηγόρο Γιάννη Αλεβίζο, τη σύζυγό του Μελίνα και την κόρη τους
 
Η χαρισματική Αννούλα ήταν μια υπέροχη οικοδέσποινα στα γενέθλια του αδερφού της
Τα αγγελούδια μου δεν θα έχαναν με τίποτα τα γενέθλια του μικρού Λουκά
Παράλληλα ο μικρός Λουκάς έβλεπε έκπληκτος τον εαυτό του σε φωτογραφίες, ξεφυλλίζοντας ασυναίσθητα το νέο βιβλίο που εξέδωσε η μητέρα του με τίτλο «Οικογένεια Λουκά Χατζηιωάννου», μια σημαντική οικογένεια της οποίας ο Λουκάς αποτελεί πλέον νέο μέλος, όπως και η Αννούλα και η κόρη του Στέλιου! Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον βιβλίο από τον Παύλο Ιωαννίδη και Παναγιώτη Αγαπίου, που αναφέρεται σε όλα τα μέλη της οικογένειας Χατζηιωάννου, μέχρι και στα πιο πρόσφατα, περιγράφοντας τη δράση τους σε όλους τους τομείς ( προσωπικό, κοινωνικό, επιχειρηματικό)και ξεκινώντας με την αισιόδοξη αφιέρωση της εκδότριας και συντονίστριας Κλέλιας Χατζηιωάννου προς «όλους τους ευφυείς και σκληρά εργαζόμενους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο», οι οποίοι μπορούν να πετύχουν, να γίνουν σπουδαίοι, να γίνουν πραγματικοί βασιλιάδες στο χώρο τους, οι μελλοντικοί βασιλιάδες του κόσμου μας, οι μελλοντικοί βασιλιάδες των Tankers!
 
 
Φωτογραφίες από το βιβλίο που εξέδωσε η Κλέλια Χατζηιωάννου με τίτλο «Οικογένεια Λουκά Χατζηιωάννου».