Για εσας, τις αναγνώστριες του sissysworld θέλω το καλύτερο! Όχι μόνο για το πνεύμα σας και την ενημέρωση σας, αλλά και για την εμφάνιση σας! Γι αυτό θα «φροντίζω» όχι μόνο την καλλιέργεια σας με τα άρθρα μου, αλλά και την εξωτερική σας εμφάνιση με τα δώρα μου! Οι γιορτές πλησιάζουν φίλες μου και εμείς πρέπει να λάμπουμε και να είμαστε ομορφότερες από ποτέ! Γι αυτό το sissysworld κάνει δώρο μετά από κλήρωση που θα γίνει το βράδυ στις 26 Δεκεμβρίου σε 3 τυχερές από ένα ολοκληρωμένο Botox προσώπου και λαιμού από έναν από τους καλύτερους πλαστικούς χειρουργούς, τον δρ Ευθύμιο Χονδραλή.
Ο πλαστικός χειρουργός Ευθύμιος Χονδραλής
 
Αρκεί να κάνετε τα εξής βήματα:
1. Σχόλιο και tag σε 3 φίλες σας.
2. Κοινοποίηση αυτού του ποστ
3. Like στη σελίδα μου στο Fb πατώντας εδώ
Ο δρ. Χονδραλής με το ειδικευμένο προσωπικό του
 
 
Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο ιατρείο του πλαστικού χειρουργού Ευθύμιου Χονδραλή παρέχονται οι πιο προηγμένες υπηρεσίες με νήματα για το πρόσωπο και το σώμα, τα οποία αποτελούν μια ανώδυνη μέθοδο με τοπική αναισθησία για την ανόρθωση των ανατομικών στοιχείων του προσώπου αλλά και του σώματος και που λειτουργούν σαν mini lifting, καθώς και πολλές άλλες θεραπείες.
Ενδεικτικά αναφέρουμε θεραπείες με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και με εξαιρετικά αποτελέσματα στο τομέα της κρυολιπόλυσης για την αποτελεσματική αφαίρεση τοπικού λίπους χωρις Νυστέρι, της αποτρίχωσης με αλεξανδρίτη 7ης γενιάς, στη θεραπείας ευρυαγγειών με λέιζερ, στο botox, στις μεσοθεραπείες του δέρματος με ενέσεις βιταμινών, στην αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP, στις θεραπείες με υαλουρονικό οξύ και νήματα, στην αυξητική χειλιών, και σε πολλες άλλες θεραπείες.
Το Botox έχει κατασταλτικό αλλά και προληπτικό αποτέλεσμα, δηλαδή σβήνουν οι ήδη υπάρχουσες ρυτίδες στο μέτωπο και στα μάτια, καθυστερεί η εμφάνιση νέων ρυτίδων και έτσι διατηρείται το δέρμα νεανικό χωρίς να επηρεάζονται οι φυσικές εκφράσεις του προσώπου και τονίζεται η φυσική λάμψη του προσώπου με υλικά άριστης ποιότητας.
 
Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι ο δρ Χονδραλής προσφέρει για τις ημέρες των Χριστουγέννων πακέτα θεραπειών με άμεσα αποτελέσματα σε 1 μόνο συνεδρία και σε τιμές δώρου!
Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Ευθύμιος Χονδραλής
 
Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι για 3η συνεχόμενη χρονιά τα έσοδα από όλες τις ιατρικές υπηρεσίες του γνωστού πλαστικού στις 19 και 20 Δεκεμβρίου θα διατεθούν στο σωματείο παιδιών που πάσχουν από καρκίνο «ΦΛΟΓΑ»!
Ευθύμιος Χονδραλής:
Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 105-107-Αθήνα
Τηλ: 2130050330