Δωράκι- σούπερ έκπληξη σας ετοιμάζω φίλες μου ! Νομίζατε πως σας ξέχασα; Όχι βέβαια! Μια υπέροχη λευκή καμπαρντίνα “Raxevsky” θα πάρει δώρο μια τυχερή αναγνώστρια του sissysworld.com που θα συμμετέχει στη κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου και ώρα 20,00.
Για να συμμετέχετε στη κλήρωση πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του blog μου στο Facebook (Sissysworld) και κοινοποίηση του ποστ μου στο Facebook και follow στο Instagram (sissysworld_com)
Η γνωστή εταιρεία ενδυμάτων με ποιότητα και όμορφα σχέδια ” Raxevsky” έχει υπέροχα φορέματα, βραδινά αλλά και πιο casual μεχρι το γόνατο ή και πιο κοντά, που φοριούνται καθημερινά και όλες τις ώρες,από το πρωί, μέχρι ακόμα και σε Βραδινή έξοδο! Στη χειμερινή συλλογή θα βρείτε επίσης παλτό στυλάτα, ζακέτες, πόντσο, μπουφάν, φούστες και παντελόνια καθημερινά, πολύ κομψά, ποιοτικά και πρακτικά και σε πολύ προσιτές τιμές! Δεν είναι τυχαίο που η ” RAXEVSKY” λειτουργεί 30 χρονια στην Ελλάδα, έχει 24 καταστήματα στη χώρα μας, 2 στην Κύπρο και 1 στη Βουλγαρία, ενώ παράλληλα τροφοδοτεί με ρούχα της και άλλα καταστήματα! Καλή σας επιτυχία!