Εντυπωσίασαν οι αέρινες δημιουργίες του Οίκου Kathy Heyndels και τα χειροποίητα ενδύματα Giannetos του γνωστού σχεδιαστή Τάκης Γιαννέτος, που μετέφεραν τη λάμψη και τη χρυσόσκονη του Hollywood στο Ζάππειο Μέγαρο!
Ο οίκος Kathy Heyndels του Γιάννη Τόγκου εντυπωσίασε για άλλη μια φορά με τα κοντά φορέματα, αλλά και με τις αέρινες τουαλέτες του με τις διαφάνειες, τα πρωτότυπα ανοίγματα, τις ακριβές δαντέλες και τα περίτεχνα κεντήματα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΓΚΟΣ
 
Ο Τάκης Γιαννέτος επέλεξε ως guest star το Στράτο Τζώρτζογλου, ως τον πιο ενδεδειγμένο Έλληνα καλλιτέχνη, για να παρουσιάσει την Vintage VoyageS/S ’19 συλλογή του. Με αέρα Hollywood, καλλιτεχνική ποιότητα και αύρα super star, ο Στράτος Τζώρτζογλου περπάτησε στην πασαρέλα του Τάκη Γιαννέτου, ανακαλώνταςπολλούς από τους ρόλους της ζωής του, καθώς το κοινό ξεσπούσε σε χειροκροτήματα και εκδηλώσεις αγάπης και θαυμασμού στο πρόσωπο του πασίγνωστου ηθοποιού.
 
ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ, ΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΕΤΟΣ
 
Ο Tάκης Γιαννέτος, με την καλλιτεχνική του αίσθηση και τη σκηνοθετική του ματιά, έστησε ένα μοναδικό Vintage ταξίδι για τους καλεσμένους του, με πρωταγωνιστές την υψηλή ραπτική, τα σπάνια vintage υφάσματα, τις εμφανίσεις red carpet και τα retro ακούσματα στο πλαίσιο του AXDW. Το show πλαισίωσαν ο Μάνος Πανταζής, ο Μάνος Πίντζης και ο Χαράλαμπος Παπανικολάου σε ρόλο guest καθώς επίσης και τα γνωστά μοντέλα Γιώργος Καβακάκης, Μάνος Βροντζάκης.
 
 
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ, ΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΕΤΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΓΚΟΣ, ΕΛΕΝΑ ΠΕΤΡΙΔΟΥ, ΜΑΙΡΗ ΜΗΛΙΑΡΕΣΗ, ΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΕΤΟΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΝΝΕΤΟΥ, ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ, ΜΑΓΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΝΝΕΤΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΠΕΤΡΙΔΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΚΥΡΙΤΣΗ, ΤΟΝΙΑ ΦΟΥΣΕΚΗ, ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΙΟΛΑ
ΙΟΛΗ ΜΠΟΥΡΔΟΥ, ΜΑΚΗΣ ΔΑΝΑΛΗΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΝΝΕΤΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΑΝΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΠΕΡΔΗΣ, ΙΩΑΝΝΑ ΠΕΡΔΗ
ΕΛΣΑ ΤΟΛΗ, ΑΝΤΖΥ ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΙΚΥ ΜΠΟΥΖΟΥΝΗ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ, ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΙΟΛΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΝΝΕΤΟΥ
ΒΑΝΕΣΣΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΙΝΑ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ
ΣΑΝΤΡΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ
ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ
ΣΟΣ ΣΒΗΣΤΕ ΦΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΝΩ ΙΔΙΕΣ ΦΩΤΟ
 
 
 

 

ΠΗΓΗ: papadakis press