Το Ιστορικό Γκόλφ της Γλυφάδας, ανακαινίστηκε και πρόσφατα άνοιξε τις πόρτες του, για να υποδεχτεί φίλους, γνωστούς, επιχειρηματίες και ανθρώπους της show biz.
Πάνος Κατσαρίδης – Μαργαρίτα Δρούτσα
 
Οι χώροι δεξιώσεων και εστίασης του ιστορικού Golf γλυφάδας ανακαινίστηκαν ανανεώθηκαν και μετονομάστηκαν σε Golf Prive και άνοιξαν επισήμως τις πόρτες τους με λαμπερά εγκαίνια από ανθρώπους του επιχειρηματικού τομέα, της πολιτικής, του αθλητισμού και της show biz.
Δέσποινα Μοιραράκη- Γιάννης Κοντούλης
 
Οι χώροι δεξιώσεων και εστίασης του Golf Prive με τους καταπράσινους λόφους, μια ανάσα από την θάλασσα, είναι ιδανικοί για να πραγματοποιούνται events, εκδηλώσεις, εταιρικά meetings, parties, αλλά και ως χώροι ηρεμίας και χαλάρωσης για τον καθημερινό καφέ και γεύμα, με την υψηλή επιμέλεια της κουζίνας από τον βραβευμένο chef Γιάννη Μπαξεβάνη.
 
Γιώργος Λιάγκας
 
Το Golf Prive αποτελείται από: ● τις αίθουσες Manor House I, II και III ● και το allday εστιατόριο Colonial που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως χώρος εταιρικών συναντήσεων και εκδηλώσεων.
Ο Θοδωρής Παπαλουκάς με την σύζυγό του Βασιλική Τσεκούρα
 
Οι πλήρως ανακαινισμένοι πολύ υψηλής αισθητικής χώροι, διαθέτουν εσωτερικές προστατευμένες αίθουσες, μεγάλους εξωτερικούς κήπους και παιδότοπο κοντά στο εστιατόριο.
Τάκης Ζαχαράτος
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Κώστας Σπυρόπουλος , Χριστίνα Πολιτη