Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της διεθνώς καταξιωμένης ζωγράφου Ιωάννας Ευθυμίου στο χώρο του εργοστασίου αυτοκινήτων της Bugatti στη Μόντενα της Ιταλίας.
Στην ιδιαίτερη αυτή έκθεση η ταλαντούχα ζωγράφος παρουσίασε έργα με θέμα αυτοκίνητα της Ferrari της Formula 1 , μέσα από μία ιστορική αναδρομή των αυτοκινήτων ως σήμερα.
Η ταλαντούχα ζωγράφος Ιωάννα Ευθυμίου μπροστά από τα εντυπωσιακά έργα της στην έκθεση που έγινε στο χώρο του εργοστασίου αυτοκινήτων της Bugatti στη Μόντενα της Ιταλίας.
Έντονα τα ποπ στοιχεία καθώς κσι η χαρακτηριστική ιδιαίτερη πινελιά της ζωγράφου στα έργα της , εντυπωσίασαν το κοινό όπου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει συνέντευξη τύπου της διάσημης ζωγράφου που παραχώρησε στα μέσα ενημέρωσης της Ιταλίας , Γερμανίας , Κίνας κλπ
Η έκθεση διοργανώθηκε από τις Elisabetta Massini & Cristina Torri που χρόνια τώρα πραγματοποιούν παγκόσμιες διοργανώσεις εκθέσεων στο χώρο του αυτοκινήτου με μεγάλη επιτυχία .
Η Ιωάννα Ευθυμίου με τις διοργανώτριες της έκθεσης Elisabetta Massini και Cristina Torri .
Η έκθεση της Ιωάννας Ευθυμίου μετά τη Μόντενα θα εκτεθεί από τις 13 Σεπτεμβρίου στο χώρο του Δημαρχείου του Μαρανέλλο που είναι και η τοποθεσία καταγωγής της Ferrari με την ευκαιρία του 39ου Ράλλυ της Μόντενα .
Η Ιωάννα Ευθυμίου με τον Τάκη Κωστάρα της Monte Carlo Art Factory .
Η διεθνούς φήμης ζωγράφος με την διοργανώτρια της έκθεσης Elisabetta Massini
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ιωάννα Ευθυμίου, που είδε τους πίνακες της να αγοράζονται , τόσο από τους πρίγκιπες William και Harry, όσο και από την Madonna, έχει κατακτήσει και τον τίτλο της ”Royal Artist” στο Λονδίνο στην εκδήλωση για το Ζαφειρένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ. Ωστόσο η ευαισθησία της για την Ελλάδα είναι εμφανής, μια που με τις κατά καιρούς εκθέσεις της στη χώρα μας έχει τονίσει την αναγκαιότητα για όλους τους Έλληνες της επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα, που θα σημάνει μια Νέα Αναγέννηση για τον τόπο μας , την κατάκτηση της εθνικής μας κληρονομιάς και την κατάκτηση της χαμένης μας ταυτότητας και του εθνικού μας γοήτρου!
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η βραβευμένη ζωγράφος παρευρέθηκε και ως επίτιμη προσκεκλημένη στη λαμπερή διοργάνωση της κλήρωσης του UEFA Champions League, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Monaco Bay Hotel του Μονακό. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως η ταλαντούχα ζωγράφος έχει κατά καιρούς εργαστεί για τον αθλητισμό φτιάχνοντας πορτρέτα σημαντικών ποδοσφαιριστών!