Μια όμορφη βραδιά διοργάνωσε πρόσφατα το Pierce (Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος) στο ανοιχτό θέατρο «Ιrene Bailey», για την επίδοση των βραβείων του 2017. Η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος των Συλλόγων ΕΛΠΙΔΑ και ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, παραβρέθηκε στην εκδήλωση και απένειμε τη Τιμητική Διάκριση Junior Achievement στην ομάδα μαθητών του Pierce που σχεδίασαν και ίδρυσαν την “Youthelp” μια εικονική, κοινωνική, μη κερδοσκοπική επιχείρηση Social Crowdfunding – Συμμετοχικής Χρηματοδότησης, με στόχο τη συγκέντρωση οικονομικών πόρων που διατέθηκαν για τους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ”.
 
Η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος των Συλλόγων ΕΛΠΙΔΑ και ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση.
 
Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τους μαθητές του Pierce: Σαράντο Μουρκάκο, Μαρία-Ελένη Κοιλάκου, Κωνσταντίνα Χρονοπούλου και Μανώλη Γιαννάκη, στους οποίους απένειμε τη Τιμητική Διάκριση Junior Achievement.
 
Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, με τους μαθητές του Pierce: Αφροδίτη Πανταλέων, Φοίβος Μαυρίδης, Νικόλαος Πάτας, Αλέξανδρος Σάντζες Βασσόπουλος και Ιφιγένεια Σταθάκη, στους οποίους απένειμε τη Τιμητική Διάκριση Junior Achievement.
 
Η Γενική Διευθύντρια του Pierce, κυρία Olga E. Julius, η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος των Συλλόγων ΕΛΠΙΔΑ και ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ο Πρόεδρος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, Δρ. David G. Horner και η σύζυγός του, Δρ. Sue Horner .
 
 
η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος των Συλλόγων ΕΛΠΙΔΑ και ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη καθώς προσέρχεται για την βράβευση
 
 
 
 
 
 
 
ΠΗΓΗ: studio panoulis