Στην ειδυλιακή βίλα Love Rock Villa στη Κέρκυρα με θέα το μαγευτικό Ιόνιο γιόρτασαν πρόσφατα την ονομαστική τους γιορτή οι Πάνος Κατσαρίδης, Μάρα Δαρμουσλή, Τάκης Ζαχαράτος, Δέσποινα Μοιραράκη.
Συγκεκριμένα στην υπέροχη βίλα Love Rock Villa του πολυπράγμονα Γιάννη Κεντ (ιθύνοντος νού των θεατρικών Σκηνών),-η οποία με είχε μαγέψει και μένα όταν είχα πάει πριν 2 καλοκαίρια καλεσμένη του Γιάννη Κεντ- οι εορτάζοντες, όπως και ο ίδιος ο ιδιοκτήτης ο Γιάννης Κεντ έδωσαν ρεσιταλ ερμηνείας, τραγουδώντας και χορεύοντας μέχρι τελικής πτώσεως, δίπλα στην υπέροχη πισίνα με μαγική θέα την ιδιωτική παραλία με τον περιβόητο βράχο και το Ιόνιο!
Ο Γιάννης Κεντ στην περίφημη βίλα του “Love Rock Villa“
 
Η ωραία βραδιά υπό την σκέπη της πάντα εξαιρετικής φιλοξενίας του Γιάννη Κεντ, έκλεισε με εκλεκτά εδέσματα, άφθονη σαμπάνια και όμορφες αναμνήσεις!
Ο Γιάννης Κέντ με τον εορτάζοντα ανιψιό του και επίσης ιθύνοντα νου των «Θεατρικών Σκηνών» Πάνο Κατσαρίδη
Ο Γιάννης Κεντ, η Κατερίνα Νικολίτση, η εορτάζουσα Δέσποινα Μοιραράκη, ο Γιάννης Κοντούλης και ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Λυμπερόπουλος
Γιάννης Κεντ, Τάκης Ζαχαράτος
Μάρα Δαρμουσλή, Γιάννης Κεντ
Γιάννης Κεντ, Σάμυ Φάις, Ελένη Τσάλκα
 
Αρης Στεροδήμας, Βεατρίκη Στεροδήμα και ο εορτάζων Τάκης Ζαχαράτος
 
Ποια εορτάζουσα έλειπε από τη βίλα τη μέρα της ονομαστικής της γιορτής; Η συγγραφέας Μάρα Μεϊμαρίδη, το αγαπημένο βιβλίο της οποίας «Οι μάγισσες της Σμύρνης» θα το δούμε το χειμώνα στο θέατρο, σε παραγωγή-ποιων άλλων;-των «θεατρικών Σκηνών» των Γιάννη Κεντ και Πάνου Κατσαρίδη!
Η συγγραφέας του δημοφιλούς βιβλίου «Οι μάγισσες της Σμύρνης» Μάρα Μεϊμαρίδη, στη βίλα “Love Rock Villa” με τον Γιάννη Κεντ, λίγες μέρες μετά τη γιορτή της
Με τον Γιάννη Κεντ στην ειδυλιακή βίλα του πριν 2 καλοκαίρια!