Η εταιρία Luxury Boutique του ομίλου Luxury Group, διοργάνωσε ένα διήμερο event Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, στην Προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου Hilton Athens για να υποδεχτεί για πρώτη φορά τον γιο, CEO και καλλιτεχνικό διευθυντή της Linda Farrow, Simon Jablon.
Simon Jablon
 
Από τον Ιούλιο του 2018, η Luxury Boutique δημιούργησε το πρώτο shop in shop στην Αθήνα του διάσημου οίκου οπτικών Linda Farrow, εντός τους flagship store της στο ξενοδοχείο Hilton. Ο οίκος ιδρύθηκε το 1970 από την ίδια τη Linda Farrow και σύντομα κατέκτησε μια εκ των κορυφαίων θέσεων στον χώρο των οπτικών. Το 2003 ο γιος της Linda Farrow αναβίωσε τον οίκο συνάπτοντας συνεργασίες με διάσημους σχεδιαστικούς οίκους όπως ο Yves Saint laurent, Christian Dior, Balenciaga και Sonia Rykiel.
 
Οι πόρτες της προεδρικής σουίτας άνοιξαν για να υποδεχτούν σε ένα μοναδικό cocktail party και champagne and caviar brunch τόσο γνωστούς δημοσιογράφους και fashion bloggers όσο και ανθρώπους του εγχώριου jet set. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικά cocktails και εκλεκτή σαμπάνια! Οι μοναδικές δημιουργίες του Executive Chef του ξενοδοχείου Hilton Κώστα Αθανασίου σε συνεργασία με την Ντίνα Νικολάου βασίστηκαν σε προϊόντα της εταιρίας Greek Luxury Products όπως είναι το χαβιάρι κι ο σολομός Balik.
 
Άρτι αφιχθέντα ήταν και κάποια ζευγάρια γυαλιά από την Fine Jewellery Collection, κατασκευασμένα από 18k χρυσό ενώ παρουσιάστηκε κι η καινούργια σειρά της Linda Farrow “Linear” για την άνοιξη-καλοκαίρι 2019.
Γιάννης Στασινόπουλος, Simon Jablon
 
 
Το κατάστημα του Luxury Group είχε μετατραπεί για λίγες μέρες σε pop up store της Linda Farrow, όπως εκείνα της οδού Mount Str και Oxford Str στο Λονδίνο και η Luxury Boutique προσέφερε private shopping στους λάτρεις γυαλιών εντός του πολυχώρου της στο Hilton.
Στέλιος Καφαντάρης
Πέγκυ Ρίζου, Γιάννης Στασινόπουλος
Χρύσα Φιλιππή
 
Ιλεάνα Σωτηροπούλου, Γιάννης Στασινόπουλος, Γιασμίν Οικονομοπούλου
 
Αλέξανδρος Λεμονής
Εύα Λυμπεροπούλου, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου
Αιμιλία Παπαθανασοπούλου
Ρεγγίνα Κουρή
Φλώρα Σάρδαλος
 
Simon Jablon, Κατερίνα Παπαλουκά-Suchdev
 
 
Μαρία Λεμονιά