ΤΟ MARATHON TEAM GREECE BY MARIA POLYZOU σε συνεργασία με το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» ξεκινά τον πιο σημαντικό Μαραθώνιο, τον Μαραθώνιο Ελπίδας και Ζωής!
Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΓΟΣΜΙΩΣ που κατάφερε να αναβιώσει τον ΑΘΛΟ της παγκόσμιας Ιστορίας , τον ” ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΕΙΟ ΑΘΛΟ και σε 7 ημέρες να διανυσει την διαδρομή Αθηνα- Σπάρτη- Αθηνα , δηλαδη 524 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ (!), ητοι απόσταση ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ περίπου ΣΕ 13 (!) ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥΣ , μονο με διάλειμμα 1 ώρας , η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΥΖΟΥ ,σκοπεύει να Κανει το ” ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ” ,σημαία της και σημαία των ευπαθών ομάδων για τις οποίες αγωνίζεται!
Με κεντρικο άξονα οτι “NOTHING IS IMPOSSIBLE-MARATHON IS LIFE”,στην πρώτη συνάντηση με τους υπευθύνους του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» η επικεφαλής του Marathon Team Greece, κορυφαία Ελληνίδα μαραθωνοδρόμος και προπονήτρια Μαρία Πολύζου και ο δρομέας της ομάδας και δημοσιογράφος Νίκος Αρμένης, ενημερώθηκαν για τους στόχους της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Με μία σειρά από δράσεις που θα αναπτυχθούν στο εξής οι δρομείς του Marathon Team Greece βάζουν στόχο οι περίπου 21.000 ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΟΤΕΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ που υπάρχουν σήμερα στην Ελλάδα, να φτάσουν και να ξεπεράσουν κατά πολύ τους 42.195, όσα τα μέτρα του Μαραθωνίου Δρόμου!
Ιερός σκοπός μας είναι να προσελκύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους προκειμένου αυτός ο Μαραθώνιος Ελπίδας και Ζωής που ξεκινάμε, να δώσει πολλά Χρυσά Μετάλλια Ζωής σε αυτά τα παιδιά και τις οικογένειές τους! Κάθε άνθρωπος ηλικίας 18-45 ετών πρέπει να ενημερωθεί πόσο απλά μπορεί να γίνει Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών και να συμβάλει, χωρίς καμία επίπτωση για την υγεία του, ώστε να σωθούν ανθρώπινες ζωές! To Marathon Team Greece by Maria Polyzou «συντρέχοντας» με το σύλλογο «Όραμα Ελπίδα» θα μεταφέρει με κάθε τρόπο το σημαντικό αυτό μήνυμα παντού!
“Θα μετατρέψουμε τα χιλιόμετρα που διανύουμε τρέχοντας, σε χιλιόμετρα Ελπίδας και Ζωής! Προσεχώς θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για τις δράσεις που συζητήθηκαν και θα υλοποιηθούν με πρώτη την επίσκεψη όλων των δρομέων της ομάδας στο αμέσως προσεχές μέλλον στο σύλλογο «Όραμα Ελπίδας». Εκεί θα ενημερωθούμε όλοι από πρώτο χέρι και θα πάρουμε δύναμη ψυχής από αυτά τα παιδιά που διανύουν καθημερινά τον πιο δύσκολο Μαραθώνιο! ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ παίρνοντας από το χέρι ένα-ένα αυτά τα παιδιά για να αναδειχθούμε μαζί νικητές! Κάθε παιδί είναι δικό μας παιδί! Είναι η ΕΛΠΙΔΑ για να βλέπουμε χαμογελαστοί το αύριο! Είναι η ΖΩΗ! NOTHING IS IMPOSSIBLE-MARATHON IS LIFE”, καταλήγει η κορυφαία πρωταθθλητρια!