Μια μεγαλειώδη εκδήλωση- χορευτικό δείπνο με πάνω από 600 άτομα στο Κτήμα Τσουμάνη στην Πρέβεζα διοργάνωσε η δραστήρια συντονίστρια του παραρτήματος της «Καλλιπάτειρας» Ηπείρου, Κατερίνα Μπότσιου!
Στο φιλανθρωπικό δείπνο παρέστη η Πρόεδρος του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ», Εθνική Πρέσβυς της Ελλάδος, στο Συμβούλιο της Ευρώπης, για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι και άμισθη Σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα διασποράς Κατερίνα Παναγοπούλου, καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου «Καλλιπάτειρα» Ιωάννα Καρυοφίλη, Εβελίνα Δασκάλη, Εμυ Λιβανίου, Σίσσυ Παπαγεωργίου και Ελενα Βρεττού.
 
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τις ανάγκες των Νοσοκομείων Άρτας και Πρέβεζας!
 
Στο δείπνο ήταν προσκεκλημένος ο διεθνής μαέστρος Γιάννης Χατζηλοίζος, διευθυντής της κρατικής ορχήστρας Κύπρου και Γενικός Διευθυντής του Α μνημείου των Αθανάτων, ο οποίος μάγεψε το κοινό με την μουσική του στο πιάνο, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα τον Γιώργο Ζιώρη και τη Μαρίνα Χανδρή με την ορχήστρα της!
Κατερίνα Παναγοπούλου, Γιάννης Χατζηλοίζος, Κατερίνα Μπότσιου
 
Κατά την ομιλία της η κυρία Παναγοπούλου συνεχάρη την Κατερίνα Μπότσιου, η οποία είναι η συντονίστρια του μεγαλύτερου παραρτήματος της «Καλλιπάτειρας» σε όλη την Ελλάδα, μια που το παράρτημα της Ηπείρου περικλείει την Αρτα, τα Γιάννενα και την Πρέβεζα. Η κυρία Παναγοπούλου εκφράζοντας την ικανοποίησή της επειδή η «Καλλιπάτειρα» έχει εξαπλωθεί παντού ανοίγοντας παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα, αναφέρθηκε και στο σημαντικό θέμα της κρίσης των αξιών που περνάει η Ελλάδα, τονίζοντας ότι: «Όνειρό μας είναι μια γερή Ελλάδα, μια Ελλάδα με αξίες. Ο ελληνισμός είναι ιδέα και δεν μπορεί να εγκλωβιστεί σε γεωγραφικά σύνορα. Το πενήντα τοις εκατό των συνανθρώπων μας ζουν εκτός Ελλάδας και είναι ίσως το πιο παραγωγικό κομμάτι του ελληνισμού που μπόρεσε να ανθίσει σε οργανωμένες κοινωνίες. Πρέπει να οργανωθούμε και να αποβάλλουμε ό,τι μας πτωχεύει σαν έθνος, να αγωνιστούμε για να προσφέρουμε στα παιδιά μας ένα καλύτερο μέλλον», κατέληξε η κυρία Παναγοπούλου.
Κατερίνα Παναγοπούλου, Κατερίνα Μπότσιου
 
Στο δείπνο παρευρέθησαν μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφεριάρχης Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου, ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαΐλης , ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ.Βασίλης Ψαθάς , ο Δήμαρχος Άρτας κ.Χρήστος Τσιρογιάννης και ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων κ. Παντελής Κολόκας.
 
Κατερίνα Παναγοπούλου, Κατερίνα Μπότσιου, Τσιρογιαννης Χρήστος δημαρχος Άρτας, Μπαϊλης Χρήστος δημαρχος Πρεβεζας
Κατερίνα Παναγοπούλου, Σίσσυ Παπαγεωργίου, Κατερίνα Μπότσιου
Ελενα Βρεττού, Εβελίνα Δασκάλη, Ιωάννα Καρυοφίλη
Κατερίνα Παναγοπούλου, Κατερίνα Μπότσιου, Βίκυ Οικονόμου
Κατερίνα Μπότσιου, Εμυ Λιβανίου, Σίσσυ Παπαγεωργίου
Κατερίνα Μπότσιου, Ελενα Βρεττού
Γιάννης Χατζηλοίζος, Εμυ Λιβανίου
Σίσσυ Παπαγεωργίου, Εβελίνα Δασκαλή, Κατερίνα Παναγοπούλου
Κατερίνα Παναγοπούλου, Γιώργος Χήτας, Κατερίνα Μπότσιου