Ευτυχία! Όποια κι αν είναι η δική σας προσέγγιση, ένα είναι βέβαιο: η χωρίς ενοχές απόλαυση της δύναμης της ομορφιάς μπορεί να λειτουργήσει σαν το μονοπάτι προς την ευτυχία. Για τη Lancôme αυτό το μονοπάτι είναι στρωμένο με ροδοπέταλα. Έτσι, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Μαρτίου, η Lancôme γέμισε με ροδοπέταλα την επιβλητική Στοά Σπυρομήλιου στο City Link, τον εμβληματικό προορισμό στο κέντρο της Αθήνας, για να δημιουργήσει το δικό της μονοπάτι προς την ευτυχία και να υποδεχθεί 100 καλεσμένους σε ένα μοναδικό δείπνο.

Χρυσάνθη Κουρούπη & Μαρίνα Βερνίκου
 
Στην ατμόσφαιρα κυριαρχεί το φίλτρο αισιοδοξίας με το όνομα La vie est belle En Rose, και είναι η νέα αρωματική πρόταση του θρυλικού αρώματος La vie est belle. Η Ευτυχία είναι επιλογή και το άρωμα La vie est belle αντιπροσωπεύει την επιλογή του να ζήσουμε τη ζωή μας γεμίζοντάς τη με ευτυχία. Το 2019, το νέο La vie est belle En Rose είναι ένα πραγματικό πρίσμα αισιοδοξίας. Λουλουδάτο, Δροσερό, Μοντέρνο.
Το μενού επιμελήθηκε ο executive chef Δημήτρης Σκαρμούτσος από το εστιατόριο ILΙOS. Η νεότερη προσθήκη στο City Link προσφέρει μία γαστρονομική εμπειρία που ευφραίνει τους ουρανίσκους, εκπέμποντας τη γλυκιά ανάμνηση των σπιτικών γεύσεων.
Γιώργος Βερύκιος (Γενικός Διευθυντής Sephora Greece), Ντία Φατούρου (Marketing Manager Sephora Greece)
 
Τη βραδιά έντυσε μουσικά ο ερμηνευτής Αντώνης Δόμινος, που τραγούδησε jazz standards και all-time classics, με το δικό του γοητευτικό τρόπο. Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν προσωπικότητες, δημοσιογράφοι και social influencers.
Χρυσιάννα Ανδριοπούλου
Θάλεια Καραφυλλίδου (Διευθύντρια περιοδικού Vogue), Μυρτώ Τριχείλη (Digital Editor Vogue)
Μαρία Καλλιμασιά (Διευθύντρια περιοδικού Votre Beaute)
Στέλλα Ράπτη (Εκδότρια περιοδικού Madame Figaro), Ελένη Στασινοπούλου (Διευθύντρια Missbloom)
 
Λίγα λόγια για τη Lancôme Η Lancôme, ο θρυλικός γαλλικός οίκος ομορφιάς, επιβεβαιώνει ότι η ευτυχία είναι η πιο ελκυστική ομορφιά. Είναι ένα βαθύ, συγκλονιστικό συναίσθημα που ξυπνά όλες τις αισθήσεις. Ο στόχος της μάρκας είναι δίνει σε κάθε γυναίκα τη δυνατότητα να «ανθίζει», να αναδεικνύει την ομορφιά και τη θηλυκότητά της, σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεται, όποιος κι αν είναι ο δικός της τρόπος έκφρασης της ομορφιάς.
 
Εύη Κλαουδάτου (Διευθύντρια Marketing attica), Γεώργιος Κορμάς (Ανώτερος Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας Πειραιώς)
Νάνσυ Ζαμπέτογλου & Νάσος Γαλακτερός
Παολίνα Διαμαντούλη
Γαλάτεια Λασκαράκη (Editor in Chief Marie Claire Greece)
Νεφέλη Γεωργαλά & Μαρία Παπαγεωργίου
Χριστίνα Πολίτη
Εύη Φραγκάκη
Στέλλα Μέλιγκαν
 
 
 
 
ΠΗΓΗ: studio panoulis