Η χαρά, η αγάπη, αλλά και το πνεύμα της κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης που φέρνουν μαζί τους οι Γιορτές, ήταν οι πρωταγωνιστές στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», για το οποίο υπεύθυνες ήταν τα μέλη του Συλλόγου Μπέκυ Στραβελάκη, Έφη Έλληνα, Τζωρτζίνα Έλληνα, Μάνια Ντέλου, Μαίρη Βούτσελα και Έλλη Ιωάννου Τάνες. Φέτος η συγκίνηση ήταν ακόμα μεγαλύτερη καθώς μέρος των εσόδων του Bazaar θα διατεθεί για την ενίσχυση των πληγέντων στην Μάνδρα Αττικής. Η μεγάλη αίθουσα του Ξενοδοχείου Theoxenia Palace στην Κηφισιά, που φιλοξένησε για τρίτη συνεχή χρονιά το Βazaar της «ΕΛΠΙΔΑΣ», γέμισε από νωρίς με τους εκατοντάδες φίλους και υποστηρικτές του Συλλόγου οι οποίοι ενθουσιάστηκαν από τις πολλές και πολύ ευχάριστες εκπλήξεις που τους περίμεναν εκεί. Η Πρόεδρος, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ευχαρίστησε όλους όσοι για άλλη μια φορά έδωσαν το «παρών» στο Βazaar, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτόν την υποστήριξή τους στα άρρωστα παιδιά και στο έργο του Συλλόγου, καθώς και όλους όσοι εργάστηκαν για την τόσο επιτυχημένη διοργάνωσή του, και τους ευχήθηκε «Καλές Γιορτές». Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάρπαστο έγινε και φέτος το γούρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για το 2018, δημιουργία του κοσμηματοπωλείου Serkos, το Δεντράκι της Υγείας, της Ευημερίας και της Τύχης, του οποίου τη γλάστρα ζωγράφισαν με πολλή αγάπη τα παιδιά που φιλοξενούνται στον Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ», καθώς και οι πρωτότυπες πανέμορφες χειροποίητες κατασκευές, μπάλες, στεφάνια και άλλα χριστουγεννιάτικα στολίδια, ευχετήριες κάρτες, κοσμήματα κ.ά. που δημιούργησαν με πολύ μεράκι οι οικογένειες που φιλοξενούνται στον Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ» με τη βοήθεια των εθελοντών. Όλα αυτά, και πολλές ακόμα προσφορές και δώρα, μπορούσε κανείς να τα βρει στα περίπτερα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», του Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ», της ELPIDA YOUTH, του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και του «Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη». Στο φετινό Χριστουγεννιάτικο Bazaar της «ΕΛΠΙΔΑΣ» συμμετείχαν με δικό τους περίπτερο οι: ANAPNOE, ANATOL, A’SHK, BIJOU BIJOU, QUEEN CALLIOPE, CASA, COTTON PRINCE, BESPOKE ATHENS, FIRST ΗΟΜΕ DESIGN, IORDANIS, KANDARAKIS, KESSARIS, STUDIO KOSTA BODA ILLUM, ΚΟΥΛΑΟΥΖΙΔΟΥ ΕΛΕΝΑ, LALAOUNIS, LIANA VOURAKIS, LOOK @ ME, ΜΑΝΤΑΛΑΚΙ, MAYA’S WORKSHOP, MANOLO, MARISCHA, MELIA TATAKIS, ΜΕΛΙΣΣΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ, MR & SON, NAKASPAPER, HANDMADE WITH LOVE, SADRINE & JΟ, SERKOS, SCAPERDAS & CO, L’ ARTE DI ARTEMIDE, LIPSHOPATHENS, TREASURE BOX BY ANITΤA, TALY’S TALES HANDMADE BAGS, VENETIA VILDIRIDIS, VOURAKIS ANTONIS, VST, ZERTEO, LA FENETRE, SUPER CAKES, WINGS, CHIP & CHIP, PAPASPIROU και DIAMOND CLUB.
 
Μάνια Ντέλου, Μαίρη Βούτσελα, Τζωρτζίνα Έλληνα, Όλγα Δασουρά, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Μπέκυ Στραβελάκη, Έφη Έλληνα, Έλλη Ιωάννου Τάνες, Μπέκυ Παπασταυροπούλου.
 Έμιλυ Βαφειά, Λάουρα Λαλαούνη Δράγνη, Πριγκίπισσα Τατιάνα Μπλάτνικ, Όλγα Δασουρά, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Αλεξία Βαρδινογιάννη, Λώρα Τσουκαλά, Κλαίρη Τσαβλίρη, Αναστασία Κολλάκη, Κατερίνα Τσάγκα Κεφαλογιάννη.
 Εμιλυ Βαφειά, Ειρήνη Δανελιάν
 Μάνια Ντέλου, Έλλη Ιωάννου, Ειρήνη Δανελιάν Μπαρδή, Εφη Έλληνα
 Άννα Παναγοπούλου (Διευθύντρια του Ξενώνα ΕΛΠΙΔΑΣ), Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Άννα Παπασλάνη και εθελόντριες του Ξενώνα.
 Αλεξία Αντσακλή Βαρδινογιάννη, Ζέτα Αντσακλή
 Λώρα Τσουκαλά, Αναστασία Καίσαρη
 Αικατερίνη Λαλαούνη, Καρολίνα Αγγελονίδη Σαραντοπούλου
 Στέλλα Βιλδιρίδη, Εβελίνα Πετράκη
 Ρόη Αποστολοπούλου, Μπάρμπαρα Δανελιάν
 Κρίστη Χατζηνικολάου, Ιλεάνα Σωτηροπούλου
 Αννα Παναγοπούλου, Βίκυ Φιλίππου
 Μάνια Ντέλου, Πέννυ Κουμάντου, Τάκης Μαυρωτάς, Τζωρτζίνα Έλληνα
 Σάντρα Πρετεντέρη, Γρηγόρης Γκουντάρας, Ναταλι Κακκαβά
Χρυσούλα Κέρος, Ρίτα Πικρού Μωραιτάκη
  
 Αννυ Πετράκη, Λώρα Τσουκαλά
 Ελλη Ιωάννου, Τζωρτζίνα Έλληνα, Μάνια Ντέλου, Εφη Έλληνα, Κάτια Ζυγούλη, Σάκης Ρουβάς, Ινώ Κωνσταντοπούλου
 Μπέκη Παπασταυροπούλου, Μπέκη Στραβελάκη, Μαρία Λαιμού
 Μιλένα Τσαβλίρη, Ζέτα Αντσακλή
 Κλαίρη Τσαβλίρη, Μάιρα Τσαβλίρη
 Αννα Μαμιδάκη, Χρυσούλα Κέρος
 Στέλλα, Αφροδίτη και Βενετία Βιλδιρίδη
 Αλίνα Μινέττα, Ζεράρ Καραβάνης
 Λίζα Τάννες,Λιέτα Ιωάννου
 Σέρκος Τζανικιάν, Ιλεάνα Σωτηροπούλου
 Ρούλη Τσουκαλά, Νινέτα Ροδοπούλου
 Ελένη Σαμαράς, Μπέκη Στραβελάκη
 Ινώ Κωνσταντοπούλου, Τζωρτζίνα Έλληνα
 Ελένη Σαμάρα, Αννυ Πετράκη, Λίντα Αντωνάκου
 Μπάρμπαρα Δανελιάν, Σοφία Χαρακοπούλου, Ελλη Ιωάννου, Νίκη Δανελιάν
Καλλιόπη Καρβούνη, Σίσσυ Φειδά
Χρυσή Βαρδινογιάννη, Αλεξία Αντσακλή Βαρδινογιάννη, Σάκης Ρουβάς, πριγκίπισσα Τατιάνα Μπλάτνικ
 
 
ΠΗΓΗ: studio panoulis