Με την προτροπή «Ας χορέψουμε βαλς!» άνοιξε την ετήσια χοροεσπερίδα του ο Σύλλογος Ελλήνων Φοιτησάντων εν Αυστρία «ΣΕΦΑ», που πραγματοποιήθηκε για 37η συνεχή χρονιά , στο ξενοδοχείο Divani Caravel, υπό την Αιγίδα των Δήμων της Βιέννης και της Αθήνας καθώς και της Πρεσβείας της Αυστρίας στην Ελλάδα.
 
 
 
 
 
Στα πρότυπα των λαμπρών βιεννέζικων χορών διοργανώθηκε η μεγάλη αυτή χοροεσπερίδα, που αποτελεί κοσμικό γεγονός στην Αθήνα. Μακριά φορέματα, παπιγιόν, βαλς, πόλκα, άριες και οπερέτες, αλλά και μοντέρνα μουσική από την «Rigas melody big band» και προ πάντων κέφι, ενθουσιασμός και χορός ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της μοναδικής αυτής βραδιάς.
 
 
 
Ο Πρόεδρος του ΣΕΦΑ Κωνσταντίνος Κάτσικας
 
 
Σε μια στολισμένη αίθουσα με το κόκκινο, το λευκό και το γαλάζιο να κυριαρχούν και τις σημαίες των δύο χωρών να κοσμούν κάθε τραπέζι, οι debutants άνοιξαν το χορό και το μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, σταθερός αρωγός της εκδήλωσης, μετέφερε τους πάντες νοερά στην αυτοκρατορική Βιέννη της “belle époque” με τις μοναδικές χορογραφίες της Ιρίνα Ακριώτη, που ολοκληρώθηκαν από την υπέροχη μοντέρνα χορευτική μουσική, παραδίδοντας τη σκυτάλη στο κοινό που ανέδειξε τις χορευτικές του ικανότητες μέχρι πρωίας.
 
 
 
 
 
 
 
Χορηγός της όμορφης βραδιάς ήταν η Bergmann Kord του Ομίλου Kord Group, που εκπροσωπήθηκε από την Πρόεδρό του Βασιλική Κορδερά.
 
Η Βασιλική Κορδερά, Πρόεδρος του Ομίλου Kord Group και της Bergmann Kord που υπήρξε χορηγός της βραδιάς με τον Πρόεδρο του ΣΕΦΑ Κωνσταντίνο Κάτσικα.
 
 
Τη φετινή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ του πλήθος των μελών και φίλων του Συλλόγου, η Αντιδήμαρχος Βιέννης, δικής μας,κα. Μαρία Βασιλάκου, η Αντιδήμαρχος καθ. Ελένη Μυριβήλη, η Αντιδήμαρχος Αθηναίων κα. Αμαλία Ζέπου, η Πρέσβης της Αυστρίας Mag. Andrea Ikic- Boehm, ο Πρόεδρος της ΕΛΑΣ κ. Θεοδωρόπουλος με τη σύζυγό του, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, ο κ. Σ. Δέμος με τη σύζυγό του, ο κ. Παντελιάδης με τη σύζυγό του και η κα. Βασιλική Κορδερά, Πρόεδρος του Ομίλου Kord Group και της Bergmann Kord που ήταν και χορηγος της βραδιάς.
Παράλληλα, ο Όμιλος Kord Group στις υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις του στεγάζει και το Δερματολογικό Κέντρο Skin Center, το οποίο παρέχει άρτιες εξειδικευμένες επιστημονικές υπηρεσίες στον τομέα της Κλινικής και Αισθητικής Δερματολογίας.
 
 
Η Πρόεδρος του Ομίλου Kord Group Βασιλική Κορδερά, με το στέλεχος των Lions Βούλα Σαραντάρη και την Πρόεδρο των « Αθηναίδων»Ρένα Βασιλάκη
 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η κλινική μαλλιών της Bergmann Kord έχει κάνει τις περισσότερες μεταμοσχεύσεις μαλλιών στην Ελλάδα, και αποτελεί μια από τις κορυφαίες κλινικές μαλλιών παγκοσμίως και την πρώτη κλινική (από το 1979) στην Ελλάδα που έκανε εμφύτευση μαλλιών. Είναι επίσης η μοναδική κλινική μαλλιών στην Ελλάδα που είναι πιστοποιημένος Ιατρικός Οργανισμός και έχει στόχο την ολοκληρωμένη φροντίδα των μαλλιών, την πρόληψη, τη θεραπεία και την επιστημονική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, παρέχοντας προηγμένες, άρτιες, μόνιμες και αποτελεσματικές λύσεις.
 
 
Η πρέσβειρα της Αυστρίας Andrea Ikic-Bohm με τον Πρόεδρο του ΣΕΦΑ Κωνσταντίνο Κάτσικα
 
 
Η Πρόεδρος της Λέσχης των Lions Helen Keller Βασιλική Ανδρουτσοπούλου, με τον Πρόεδρο του ΣΕΦΑ Κωνσταντίνο Κάτσικα και την Μαριάνθη Καφετζή
 
Κατερίνα Κουσούρη-Αντωνοπούλου, Σίσσυ Παπαγεωργίου, Ρούλα Ντηπ.
 
 
 
Χριστίνα Καρακίτσου, Βούλα Σαραντάρη, Μαρία Παπαδοπούλου
 
Μάνος Μαυρίδης, Κάρεν Μαυρίδη
 
Ο Γιώργος Μωραϊτάκης, Η πρέσβειρα της Αυστρίας Andrea Ikic-Bohm, η Ρίτα Μωραϊτάκη και ο Πρόεδρος του ΣΕΦΑ Κωνσταντίνος Κάτσικας
 
Εβελιν Μανιού, Ρένα Βασιλάκη, Μαριάνθη Καφετζή, Βασιλική Κορδερά
 
Η Μαρία Παπαδοπούλου και ο κυβερνήτης των Lions Μιχάλης Χριστοδουλίδης
 
Γεωργία Σιακαβάρα, Ρένα Βασιλάκη, dr Στέλιος Καρδιτσάς, Ευριδίκη Σφακιανάκη, Τάτη Μπόκοτση
 
 
Η Βασιλική Κορδερά με τον Τόλη Κουμπαρα.
 
Φωτεινή Ανδρουτσοπούλου, Μαριάνθη Καφετζή, Λένα Κολοκυθά
 
Στέλλα Κοκοσαλάκη, Γιώργος Γεωργούλας, Βούλα Σαραντάρη
 
Η Φωτεινή Ανδρουτσοπούλου με την μητέρα της
 
Ο χειρούργος οφθαλμίατρος dr Στέλιος Καρδιτσάς και ο πλαστικός χειρουργός dr Νεκτάριος Ντουντουλάκης
 
Η Βασιλική Κορδερά με τους συνεργάτες της μπροστά από την επωνυμία της «Bergmann Kord”που ήταν χορηγός της βραδιάς.
 
Η πρέσβειρα της Αυστρίας Andrea Ikic-Bohm με τον Πρόεδρο του ΣΕΦΑ Κωνσταντίνο Κάτσικα και οι χορευτές των βαλς