Με απόλυτα θετική ενέργεια, πολύ τραγούδι, χορό και επίδειξη υπέροχων ρούχων διά χειρός της δημοφιλούς σχεδιάστριας Όλγας Καραβερβέρη, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία πρόσφατα μια ακόμη εκδήλωση του Προξενείου της Ακτής Ελεφαντοστού στην Ελλάδα και της Γενικής Προξένου του Μέρως Κεσεσίογλου.
Κατερίνα Δασκαλοπούλου, Ολγα Καραβερβέρη
 
Αυτή τη φορά η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με το Μερόπειον Φιλανθρωπικό Σωματείο. Η Γενική Πρόξενος της Ακτής Ελεφαντοστού στην Ελλάδα κυρία Μέρω Κεσεσίογλου, η Πρόεδρος του Σωματείου κυρία Ελλη Θανογιάννη, καθώς και ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κύριος Σκιαδάς αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό.
 
Λέμυ Κοντονή, Σίσσυ Παπαγεωργίου, Μέρω Κεσεσίογλου, Χριστίνα Καρακίτσου
 
Όλα τα έσοδα της λαμπερής βραδιάς θα διατεθούν για τους σκοπούς του Σωματείου, καθώς και στο ορφανοτροφείο που φιλοξενεί τα ορφανά παιδιά που πάσχουν από AIDS.
Ελενα Κουλαουζίδου, Τέσσυ Νοδαρά, Ρένα Ταμπακάκη
 
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς η ταλαντούχα σχεδιάστρια Ολγα Καραβερβέρη παρουσίασε την εντυπωσιακή καλοκαιρινή κολεξιόν της, που είχε εντυπωσιάσει όταν πρόσφατα παρουσιάστηκε σε μια λαμπερή βραδιά με τη συνοδεία όπερας και με την μαγική φωνή της Βασιλικής Καραγιάννη.
Μέρω Κεσεσίογλου, Τάτη Μπακοτση
 
Την καλλιτεχνική επιμέλεια στο Μερόπειο την είχε η γνωστή σε όλους Αλίς Δικαίου. Τη μουσική επένδυση της βραδιάς ανέλαβε η τραγουδίστρια κυρία Μπεσσυ Αργυρακη , η οποία τραγουδώντας γνωστές επιτυχίες της, ξεσήκωσε τις παρευρισκόμενες που δεν σταμάτησαν να χορεύουν στην αυτοσχέδια πασαρέλα, και απογείωσε το κέφι, αποδεικνύοντας πως όταν υπάρχει καλή διάθεση μπορεί να συνδυαστεί άψογα το «τερπνόν μετά του ωφελίμου»!
 
Ελένη Χατζηγεωργίου, Αλις Δικαίου
 
Λουκία Κεφαλογιάννη, Λία Κεφαλογιάννη
 
Στέλλα Κοκοσαλάκη, Λιάνα Σκουρλή
Σίσσυ Παπαγεωργίου, Νίκη Παξιμαδάκη
Αλέξανδρος Μωραϊτάκης, Λουκία Κεφαλογιάννη
Ευριπίδης Κουτσοχρήστος, Λουκία Κεφαλογιάννη, Μπέσυ Αργυράκη, Πόπη Δομάζος
Νάνσυ Αγγελοπούλου, Ρούλα Σαμίου, Παρή Πιτσιλού Κόλλια
Σίσσυ Παπαγεωργίου, Κυβέλη Λάσκαρη
Γεωργία Σιακαβάρα, Μπέλια Αννα
Βούλα Σαραντάρη, Μέρω Κεσεσίογλου, Χριστίνα Καρακίτσου
Χριστίνα Λυμπεροπούλου, Πόπη Δομάζος
Χάρης Χατζής, Βεατρίκη Έργκα
Σίσσυ Παπαγεωργίου, Εφη Παινέσης