Μετά τις επιτυχημένες συναυλίες του για τα φιλανθρωπικά ιδρύματα ΕΛΠΙΔΑ, ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, Α.Κ.Ο.Α, ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΦΛΟΓΑ κ.α. ο Γιώργος Λαιμός αποδέχθηκε πρόσκληση από το φιλανθρωπικό Σωματείο «ΠΝΟΗ – Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού» για την πραγματοποίηση μιας μουσικής βραδιάς στο Μέγαρο Μουσικής.
 
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΙΜΟΣ
 
 
 
Στην υπέροχη αυτή μουσική βραδιά που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην αίθουσα « Νίκος Σκαλκώτας», στο Μέγαρο μουσικής Αθηνών, η συμφωνική ορχήστρα του “Εν πλω” με πηδαλιούχο τον ενορχηστρωτή Λεωνίδα Τζίτζο και τους τραγουδιστές Γιάννα Φαφαλιού, Γιώργο Ρωμοσιό, Κωνσταντίνα Πούτκαρη και Άκη Δείξιμο μας ταξίδεψαν σε ορχηστρικές μελωδίες και τραγούδια που κόβουν την ανάσα αλλά συγχρόνως δίνουν ΠΝΟΗ. Στην μεγάλη αυτή συναυλία ο συνθέτης θα παρουσιάσει συνοδεία μιας μεγάλης ορχήστρας με ροκ αποχρώσεις ορχηστρική μουσική και τραγούδια από τις δύο τελευταίες δισκογραφικές του δουλειές. Τα τραγούδια του Γιώργου Λαιμού εκτέλεσαν επί σκηνής αξιόλογοι ερμηνευτές με τους οποίους ο συνθέτης συνεργάστηκε στις δύο τελευταίες δισκογραφικές του δουλειές: Η Γιάννα Φαφαλιού, ο Άκης Δείξιμος ,ο Γιώργος Ρωμοσιός και η Κωνσταντίνα Πούτκαρη .
 
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΙΜΟΣ
 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Λαιμός υπηρέτησε τη ναυτοσύνη με συνέπεια σε όλη του τη ζωή. Η δεύτερη μεγάλη αγάπη του είναι η μουσική, την οποία λάτρεψε και σπούδασε με την ίδια συνέπεια. Μάλιστα σε όλη τη διάρκεια της μουσικής του πορείας έχει την στέρεα αντίληψη ότι μέσα από την καλλιτεχνική δημιουργία θέλει να υπηρετεί και τον άνθρωπο. Σε αυτό το πλαίσιο έχει προβεί σε μία σειρά συναυλιών με φιλανθρωπικό σκοπό.
 
 
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΛΑΙΜΟΥ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ( ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΠΝΟΗ»)
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΙΜΟΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ( ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΠΝΟΗ»)
 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΙΜΟΣ, ΝΕΝΗ ΔΟΥΚΑ ΠΑΤΕΡΑ
, ΜΑΡΙΑ ΛΑΙΜΟΥ
 
ΧΑΡΗΣ ΤΣΙΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΠΕΚΗ ΣΤΑΡΒΕΛΑΚΗ
 
ΑΣΠΑΣΙΑ ΛΑΙΜΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΙΜΟΣ
 
ΓΩΓΩ ΧΑΤΖΗ, ΑΝΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΥ
 
ΣΟΦΙΑ ΕΥΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΥΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ
 
ΜΗΤΣΗ ΡΑΠΤΗ, ΜΠΕΚΗ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΙΤΑ ΛΑΙΜΟΥ, ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ
 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΒΩΛΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΗ
 
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ, ΡΟΥΛΑ ΤΣΟΥΚΑΛΑ
 
ΜΑΡΙΑ ΛΑΙΜΟΥ, ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΛΑΙΜΟΥ
 
ΑΣΠΑΣΙΑ ΛΑΙΜΟΥ
 
ΝΙΚΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΤΑΣ, ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΛΑΙΜΟΥ
 
ΤΑΣΟΣ ΑΡΝΙΑΚΟΣ
 
 
 
ΠΗΓΗ: papadakispress