Η Βιοκαρπέτ δεν οδηγεί μόνο τις εξελίξεις στο χώρο των χειροποίητων χαλιών εδώ και πολλες δεκαετίες, αφού η αγάπη της για την παράδοση την καθιστά το μεγαλύτερο εισαγωγέα χαλιών στην Ελλάδα από χώρες της Ανατολής, αλλά με τα bazaar που διοργανώνει μας δίνει την ευκαιρία να αγοράσουμε μοναδικά χειροποίητα χαλιά σε επίσης μοναδικές τιμές.
 
Ήδη με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Bazaar χειροποίητων χαλιών στο κατάστημα της Βιοκαρπέτ στην Αργυρούπολη, ενώ δεν πρέπει να χάσουμε τα μεγάλα bazaar που διοργανώνει στα 2 καταστήματά της, στην Νέα Κηφισιά (Αρτέμιδος 4- κόμβος Νέας Κηφισιάς) και στην Αγία Παρασκευή ( Λεωφόρος Μεσογείων 507) στις 3,4 και 5 Δεκεμβρίου.
 
 
Εκεί πλήθος κόσμου αναμένεται να απολαύσει και να αγοράσει τις μοναδικές επιλογές της Βιοκαρπέτ σε Μπουχάρες, Περσικά χαλιά Tabriz, Μεταξωτά Kashmir, Μοντέρνα Vintage και ιδιαίτερα Patchwork, συνδυάζοντας τις αγορές με ένα μεγάλο party!
  
Ο Στέλιος Καντώνιας, η Φανή Χαλκιά, ο Πρόεδρος του Ομίλου Βιοκαρπέτ Γιάννης Καντώνιας, η Μαίρη Συνατσάκη και η Διευθύντρια Σχεδιασμού & Επικοινωνίας Βιοκαρπέτ Εύη Καντώνια, από το προηγούμενο bazaar της Βιοκαρπέτ