ΑΞΙΟΙ ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ οχι μονο του ολυμπισμου, του πρωταθλητισμου, της σωματικής άσκησης και της σωστής διατροφής, αλλα και της αλληλοβοήθειας ,της συμπαράστασης και της ανθρωπιάς γενικοτερα, οι ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ μας δήλωσαν έμπρακτα το παρον και την ενεργο συμμετοχή τους στη δράση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟ GOLDEN HALL ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ . Το ΣΥΝΘΗΜΑ για φετος ήταν πως η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ μπορει να βοηθήσει στην ΠΡΟΛΗΨΗ του καρκίνου .
Η Βουλα Ζυγουρη με την δραστήρια προεδρο των Ολυμπιονικων Βουλα Κοζομπολη
Πυρρος Δημας
Η δραστηρια ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ ΒΟΥΛΑ ΚΟΖΟΜΠΟΛΗ , η ολυμπιονίκης της πάλης ΒΟΥΛΑ ΖΥΓΟΥΡΗ ,ο χρυσος ολυμπιονίκης στιs καταδυσεις ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΑΝΙΔΗΣ , ο ολυμπιονικηs άρσης βαρων ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ και ο ολυμπιονίκης παλης ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΕΣΚΟΥΛΙΔΗΣ συμμετειχαν μετα απο πρόσκληση στη δράση της ελληνικής αντικαρκινικής εταιρείας στο golden hall, ενω παράλληλα παρόμοια δράση εγινε και στο Μοναστηράκι.
Πυρρος Δημας, Βουλα Κοζομπολη,Ηρακλής Δεσκουλιδης
Μαζι με τους Ολυμπιονίκες συμμετείχε και ο πρόεδρος της αντικαπνιστικής εταιρείας ΜΠΕΧΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ και φυσικα ο πρόεδρος της αντικαρκινικής Ε.ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
Βουλα Ζυγουρη,Παναγιωτης Μπεχρακης, Νίκος Συρανιδης,Βουλα Κοζομπολη
Νικος Συρανιδης,Βουλα Κοζομπολη,Βουλα Ζυγουρη
Ηδη οι Ολυμπιονίκες μας εχουν συνηθίσει με την πλούσια φιλανθρωπική τους δράση , μια που κατα καιρούς εχουν γίνει εθελοντες ΔΟΤΕΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ για τα άρρωστα παιδάκια της ” Ελπίδας” , τα οποία εχουν επισκεφθει πολλές Φορες, εχουν μιλήσει και τους εχουν δείξει τα αθλήματα τους. Εξάλλου εχουν επισκεφθει τα άρρωστα παιδάκια στο Ιασω, καθώς επισης και αυτα του ΠΙΚΠΑ. Μακαρι ολοι οι ” σημαινοντες” να ειχαν τετοια αποθεματα δοτικοτητας και να μπορουσαν να αποτελεσουν τετοια πρότυπα στην κοινωνία μας σαν τους Ολυμπιονίκες μας!
Όλοι μαζι, αρμοδιοι,Ολυμπιονίκες,Εθελοντες ,σαν μια γροθια ,στη μάχη κατα του καρκίνου. Όλοι μαζι ΜΠΟΡΟΥΜΕ!