Λίγες στιγμές χαλάρωσης αναζήτησε ο πρώην Προέδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Nicolas Sarkozy και η δημοφιλής σύζυγός του Carla Bruni, η οποία, ως λάτρης της Ελλάδας και του ελληνικού πολιτισμού, ξεκίνησε ήδη τη μουσική της περιοδεία με τίτλο French Touch από την Αθήνα με δυό συναυλίες στις 23 και 24 Οκτωβρίου στο Θέατρο Παλλάς.
 
 
 Το δημοφιλές ζευγάρι διαμένει στη Μεγάλη Βρεττανία με τα παιδιά του και πήγε με τα πόδια στο θέατρο Παλλάς, όπου έγιναν οι 2 συναυλίες της Κάρλα Μπρούνι.
 
 
 Η Κάρλα Μπρούνι προσιτή και χαμογελαστή, ντυμένη λιτά και casual,ακόμα και όταν τραγουδούσε, με φλατ παπούτσια, στενό παντελόνι, μαύρη κάπα και μεγάλα μαύρα Γυαλιά για τις πρωινές ώρες, δεν σταμάτησε να χαμογελάει στους θαυμαστές της και να υπογράφει αυτόγραφα.
 
Ο Nicolas Sarkozy κρατώντας με το ένα χέρι την Carla Bruni και με το άλλο την όμορφη γαλανομάτα κόρη τους Giulia απόλαυσαν περιπάτους με τα πόδια στο κέντρο της Αθήνας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Εκτός όμως από τις χαλαρές βόλτες, ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας δεν χάλασε με τίποτα το πρόγραμμά του και την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό!
 
Από όσους είδαν παραξενεμένοι ένα κύριο να βγαίνει τρέχοντας από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεττανία με σορτσάκι αθλητικό και αθλητικά παπούτσια και να κατευθύνεται προς τη Λεωφόρο Αμαλίας και τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, λίγοι κατάλαβαν πως ήταν ο Σαρκοζί συνοδευόμενος από τους άντρες της προσωπικής του ασφάλειας που έτρεχαν μαζί του!
 
 
 
 
 
  Το γεγονός ότι έτρεξε και κατά μήκος του πεζοδρομίου της Βουλής των Ελλήνων και μάλιστα με σκεπτικό βλέμμα και διφορούμενη χειρονομία ανοικτής παλάμης, να το θεωρήσουμε σαν κίνηση- ” πορεία” διαμαρτυρίας;
 
 
 
 
 Πάντως στο σημείο εκείνο της Βουλής ανέπτυξε ταχύτητα για να φύγει το γρηγορότερο και όσο το δυνατόν μακρύτερα, επιστρέφοντας πίσω, στην ασφάλεια του ξενοδοχείου του και στην θαλπωρή της οικογένειάς του, συνοδευόμενος από δεκάδες φωτογράφους και από πολίτες που του ζητούσαν αυτόγραφα και σίγουρα σκεπτόμενος ότι οι πρόεδροι τελικά δεν μπορούν να χαλαρώσουν ποτέ…