Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην αίθουσα Τερψιχόρη στη Λέσχη Αξιωματικών (ΛΑΕΔ) η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Lions Ελλάδος (Θέμα 117).
 
Βασιλική Ανδρουτσοπούλου( Πρόεδρος της λέσχης Helen Keller),Ελένη Τριανταφύλλου, Νίνα Βλάχου( π.Πρόεδρος της Λέσχης Helen Keller)
 
Η προσφορά όσων ενεπλάκησαν στην οργάνωση αυτής της επιτυχημένης εκδήλωσης ήταν αξιοσημείωτη και προσφέρθηκε μέσα από την καρδιά τους.
 
Η Βούλα Σαραντάρη( Πρόεδρος της επέκτασης μελών της λέσχης Helen Keller), η γνωστή δημοσιογράφος Ευριδίκη Πόθου Σφακιανάκη και η Βασιλική Ανδρουτσοπούλου(Πρόεδρος της Λέσχης Helen Keller)
 
 
Παρευρέθηκαν από πλευράς αξιωματούχων των Lions του Θέματος 117 σχεδόν σύσσωμη η ηγεσία του Ελλαδοκυπριακού Λαϊονισμού: Ο προηγούμενος Διεθνής Σύμβουλος Γιώργος Παπάς, ο Πρόεδρος Συμβουλίου των Κυβερνητών Μαρίνος Λοϊζίδης με τη σύζυγό του Γιούλα, ο Αντικυβερνήτης Α΄ Θ.117Α Κώστας Λυμπέρης, η Αντικυβερνήτης Β΄ Θ.117Α Έφη Νικολαϊδου, ο Αντικυβερνήτης Θ.117Β Μάριος Θαλασσέτης, η αμέσως προηγούμενη Κυβερνήτης Θ.117Α Πόπη Μουτάφη, ο αμέσως προηγούμενος Κυβερνήτης Θ.117Β Ανδρέας Παπαδόπουλος, οι προηγούμενοι Πρόεδροι Συμβουλίου Κυβερνητών Σπύρος Σερεμίδης, Δημοσθένης Τσαγκαράτος, Ντίνα Νικοπούλου, Αιμίλιος Χρυσόπουλος, οι προηγούμενοι Κυβερνήτες Θ.117Α Μανώλης Σαμώλης και Λίτσα Μουσαμά. Επίσης παρευρέθηκαν ο Υποστράτηγος Ε.Α. Χρήστος Ζαχαρόπουλος, ο Ταξίαρχος επί τιμή Γεώργιος Ροδόπουλος, ο Αντιπτέραρχος Γεώργιος Ράτσικας, ο Υποπτέραρχος Εμμανουήλ Καρανίκας, ο καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου κος Γεώργιος Τζωάννος, ο κος Κάτσικας Πρόεδρος του ΣΕΦΑ, η Δήμαρχος Μάνδρας κα Ιωάννα Κριεκούκη, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Παπάγου-Χολαργού κα Μιμή Ρουφογάλη και η Πρόεδρος της Οργάνωσης ΛΑΝΑΣΣΑ κα Χριστίνα Λαζαρίδου. 
Εφη Νικολαίδου( Αντικυβερνήτης Β του Θέματος 117Α), Κωνσταντίνος Λυμπέρης ( Αντικυβερνήτης Β του Θέματος 117Α),Λένα Κολοκυθά, Μιχάλης Χριστοδουλίδης( Κυβερνήτης), Βασιλική Ανδρουτσοπούλου ( Πρόεδρος της λέσχης Helen Keller)
 
Η τελετή άρχισε με το καλωσόρισμα του οικοδεσπότη της βραδιάς και Κυβερνήτη Μιχάλη Χριστοδουλίδη και όλη ηγεσία έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα. Βραβεύτηκε η αμέσως προηγούμενη Κυβερνήτης Πόπη Μουτάφη και πολλές Λέσχες για το έργο τους για το Λαϊονικό έτος 2016-17.
Η Μαρία Παπαδοπούλου με τον Κυβεδνήτη Μιχάλη Χριστοδουλίδης
 
Τέλος σπουδαία ήταν η συμβολή της Προέδρου της Επιτροπής Επέκτασης μελών Lions Βούλας Σαραντάρη και της Λέσχης της Helen Keller για την ιδιαίτερα μεγάλη τους προσέλευση.
 Βασιλική Ανδρουτσοπούλου, Ελένη Τριανταφύλλου, Νίνα Βλάχου, Βούλα Σαραντάρη
 
 
Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι η ακολούθησε πλούσιος μπουφές με εκλεκτά φαγητά και γλυκά όλα του γνωστού brand Deliolanis,που επεκτείνεται με ιδιαίτερη επιτυχία και στο χώρο του catering.
 
Η Χριστίνα Καρακίτσου, η Ελενα Κουλαουζιδου, η Νικόλ Καμβά και ο Θανάσης Δεληολάνης του γνωστού brand Deliolanis που είχε αναλάβει το εκλεκτό catering της εκδήλωσης!
 
Το κέφι συνεχίστηκε αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με κλήρωση πλούσιων δώρων, ζωντανή μουσική και πολύ χορό.
 
Ο κυβερνήτης Μιχάλης Χριστοδουλίδης
 
Φαίη Δασκαλοπούλου, Δημήτρης Μπάμπαρης, Μαρία Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνος Λυμπέρης
 
Βασιλική Ανδρουτσοπούλου, Ελένη Τριανταφύλλου, Νίνα Βλάχου, Ρένα Φλεβαράκη, Σίσσυ Παπαγεωργίου
 
Ρούλα Ντηπ, Ρένα Φλεβαράκη, Ελενα Κουλαουζίδου
 
Ιωάννα Βασιλάκη, Χριστίνα Καρακίτσου, Ευριδίκη Πόθου-Σφακιανάκη, Νικολ Καμβά, Βούλα Σαραντάρη
 
Βίκυ Καμπόλη, Δημήτρης Χατζημιχαλης
 
Μαρία Τσιλιάκου, Βούλα Σαραντάρη
 
Ο Πρόεδτος του ΣΕΦΑ Κωνσταντίνος Κάτσικας, η Ευριδίκη Σφακιανάκη, ο χειρουργός οφθαλμίατρος dr Στέλιος Καρδιτσάς, η Χριστίνα Καρακίτσου και η Τάτη Μποκοτση.
 
Κατερίνα Κουσούρη-Αντωνοπούλου, Ρένα Φλεβαράκη
 
Τάτη Μποκοτση, Θανάσης Δεληολάνης, Γεωργία Σιακαβάρα
Ρένα Φλεβαράκη, Ελενα Κουλαουζίδου, Σοφία Κολοβού, Ιωάννα Βασιλάκη, Νικόλ Καμβά
 
Τάτη Μποκοτση, Ξενοφών Λαμπράκης
 
Σίσσυ Παπαγεωργίου, Φαίη Δασκαλοπούλου, Λένα Κολοκυθά, Βίκυ Βεροπούλου
 
Ο Κωνσταντίνος Λυμπέρης, η προηγούμενη Κυβερνήτης Πόπη Μουτάφη και η Βούλα Σαραντάρη με τον πλαστικό χειρουργό Νεκτάριο Ντουντουλάκη
 
Τάτη Μπακοτση,Γεωργία Σιακαβάρα, Δημήτρης Χατζημιχάλης
 
Βίκυ Βεροπούλου, Μαρία Τσιλιάκου
 
Φαίη Δασκαλοπούλου, Δημήτρης Μπάμπαρης, Βούλα Σαραντάρη, Ευριδίκη Σφακιανάκη
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 πλούσιος μπουφές από το εξαιρετικό catering “DELIOLANIS”