Μόνο ένας συγκλονιστικός, φωτεινός περίπατος, σαν τον μπλε περίπατο των ευχών, θα άρμοζε στα παιδιά του “make a wish”!Ο πρόσφατος αυτός περίπατος, παρ όλο που αφορούσε παιδάκια που νοσούν, δεν είχε το παραμικρό στοιχείο στενοχώριας ή ηττοπάθειας, αλλά ήταν εμποτισμένος με χαρά, ελπίδα, αισιοδοξία, συναισθήματα που έτσι κι αλλιώς προσφέρει απλόχερα στα παιδιά το “make a wish” με την υλοποίηση των ευχών του!
Σίσσυ Παπαγεωργίου, Σάντρα Ζαφειρακοπούλου
 
Μέσα από το Walk-For-Wishes, τον πιο αισιόδοξο περίπατο, που διοργανώθηκε πρόσφατα για 5η συνεχή χρονιά, ξεπήδησε ένα φωτεινό μήνυμα ελπίδας! Το “make a wish” έχει αποδείξει κατά το παρελθόν πολλές φορές έμπρακτα, αλλά απέδειξε και αυτή τη φορά, με τον συμβολικό αυτό τρόπο, πώς μπορεί έναν γκρίζο δρόμο να τον κάνει μπλέ, πώς μπορεί έναν δύσκολο δρόμο να τον κάνει χαρούμενο!
Αναστασία Μανιά, Φαίη Σκορδά, Υβέτ Κοσμετάτου
 
Η Αθήνα πλημμύρισε μπλέ χρώμα, χαρούμενα πρόσωπα, χαμόγελα αισιοδοξίας, κλασσική μουσική από χορωδία κατά τη λήξη, αλλά και έντονους ήχους από ταμπούρλα που βαρούσαν στο ρυθμό του πολεμιστή, στο ρυθμό του νικητή!
Εθελοντές, υποστηρικτές και φίλοι του Οργανισμού, όπως και η πρέσβειρα του Οργανισμού Φαίη Σκορδά, που είναι πάντα στο πλευρό του “make a wish”, ένωσαν το βήμα τους με το βήμα των παιδιών του “make a wish”, βάδισαν στα χνάρια της 1ης Ευχής, του Chris που στις 29 Απριλίου 1980 έγινε αστυνομικός για μία ημέρα και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του Οργανισμού «Make-A-Wish» και περπάτησαν όλοι μαζί τον φωτεινό περίπατο, που είναι αφιερωμένος στα παιδιά μαχητές, μεταφέροντας ένα ηχηρό μήνυμα: μια ευχή έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει τη ζωή κάθε παιδιού που πάσχει από μια πολύ σοβαρή ασθένεια!
 
Φαίη Σκορδά, Σίσσυ Παπαγεωργίου
 
Με την ευγενική υποστήριξη Της L oreal, που προσέφερε στα παιδιά της ευχής 6 ευρώ για κάθε έναν που συμμετείχε στον μπλε περίπατο, όλοι οι φίλοι του Οργανισμού δυνάμωσαν με το κάθε τους βήμα τις ευχές των παιδιών και έγιναν συνοδοιπόροι τους, ώστε να κάνουν τον ανηφορικό δρόμο των παιδιών αυτών πιο εύκολο και πιο ευχάριστο!
 
Σάντρα Ζαφειρακοπούλου , Mehdi Khoubbane (Γενικός Διευθυντής της υπερήφανης χορηγού L’Oréal Hellas)
 
Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στις ιθύνουσες του «make a wish», στη πρέσβειρα του οργανισμού Φαίη Σκορδά, που έχει αφιερωθεί ψυχή τε και σώματι στα παιδάκια αυτά, στους εθελοντές, αλλά και στον απλό κόσμο που περπάτησε με την καρδιά του περισσότερο, παρά με τα πόδια του!
Σίσσυ Παπαγεωργίου, Νταίζη Μπαμπαράκου, Γκαμπριέλλα Γαλήνη-Πετζετάκη, Αναστασία Μανιά
Αναστασία Μανιά
Σίσσυ Παπαγεωργίου, Έμυ Γκέκα, Αναστασία Τάκη
Αλεξία Εβερτ, Γκαμπριέλλα Γαλήνη Πετζετάκη
Σίσσυ Παπαγεωργίου, Υβετ Κοσμετάτου
Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Σάντρα Ζαφειρακοπούλου , Mehdi Khoubbane (Γενικός Διευθυντής της υπερήφανης χορηγού L’Oréal Hellas), Φαίη Σκορδά, Αναστασία Μανιά
Η Φαίη Σκορδά με παιδάκια
Αναστασία Μανιά, Σίσσυ Παπαγεωργίου