Με τον Θεόδωρο και την Γιάννα Αγγελοπούλου ,παρουσία και του γιού τους Παναγιώτη, συναντήθηκαν ο Πρίγκιπας Κάρολος της Αγγλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα στο σούπερ νεοαποκτηθέν σκάφος των πρώτων ” ΟΚΤΟ” , που είχε αράξει πρόσφατα στον κόλπο της Κερασιάς στη Κέρκυρα,όπου βρίσκεται η βίλα της οικογένειας Ρότσιλντ, στην οποία φιλοξενείται το πριγκιπικό ζευγάρι. Προσκεκλημένοι του Θεόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου ήταν επίσης και μέλη της οικογένειας Rothschild και όλοι μαζί απόλαυσαν ένα εκλεκτό γεύμα που είχε ετοιμάσει ο σεφ του πολυτελούς σκάφους!
 
 
 
 
 
 
Τον Κάρολο συνόδευσε στο ΟΚΤΟ ο ίδιος ο Θόδωρος Αγγελόπουλος ,ο οποίος είχε και κατ ιδίαν συνομιλίες μαζί του. Στο σκάφος υποδέχτηκε το πριγκιπικό ζεύγος η Γιάννα Αγγελοπούλου που ανέλαβε να τους ξεναγήσει στους πολυτελείς χώρους του.
 
 
 
 
 
 
 
Είναι γνωστό ότι ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου συγκαταλέγονται στους ελάχιστους Έλληνες επιχειρηματίες που διατηρούν χρόνια φιλία με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας και τη Δούκισσα της Κορνουάλης.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το νέο πολυτελές γιοτ της οικογένειας, το Okto, έχει μήκος 66 μέτρα και διαθέτει πλήθος ανέσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες διαθέτει δύο τζακούζι, ιδιωτικό γυμναστήριο και ελικοδρόμιο, ενώ χάρη στο σχεδιασμό του θεωρείται επιτομή του στυλ στην κατηγορία του.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΗΓΗ:papadakispress, Iefimerida.gr