Το Σάββατο 16 Ιουνίου, τρέχουμε για 2η συνεχή χρονιά στον Δήμο Πειραιά για καλό σκοπό! Συμμετέχουμε στο “Piraeus Night Run/Walk by VITA” για την γυναικεία υγεία, για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση για την Ενδομητρίωση – τη χρόνια και δυστυχώς «άγνωστη» αυτή γυναικεία πάθηση που ταλαιπωρεί χιλιάδες γυναίκες παγκοσμίως!
Ξέρετε τι σημαίνει Ενδομητρίωση; Σημαίνει πόνος, αιμορραγία, προβλήματα υπογονιμότητας και μεγάλη ψυχολογική επιβάρυνση για εκατομμύρια γυναίκες. Το παγκόσμιο κίνημα ENDOMARCH WORLDWIDE είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός ενάντια στην Ενδομητρίωση, ο οποίος έχει αναλάβει Σ καταπολεμήσει την άγνοια και να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για την ενδομητρίωση, τις χρόνιες γυναικολογικές παθήσεις και την γυναικεία υγεία και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες σε πάνω από 63 πόλεις-χώρες του κόσμου, για την ενημέρωση της κοινής γνώμης!
 
 
 
Έτσι και στην Ελλάδα ο Αγώνας του Endomarch Greece έγινε θεσμός με απρόσμενη ευαισθητοποίηση από το ευρύ κοινό! Το Endomarch Greece ολοκληρώθηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας το 2016 (Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού) και συνεχίστηκε με μεγάλη επιτυχία το 2017 στο Δήμο Πειραιά όπου θα πραγματοποιηθεί και φέτος για 2η συνεχόμενη χρονιά.
Το Σάββατο 16 Ιουνίου, δίνουμε λοιπόν ραντεβού στο Στάδιο Καραϊσκάκη στις 20:00 για να στηρίξουμε όλοι μαζί την Γυναικεία Υγεία και το Endomarch Greece!
ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στο «Piraues Night Run/Walk by VITA» τρέξτε, περπατήστε, διαδώστε…. για να τερματίσουμε μαζί την Ενδομητρίωση!
[Οι συμμετοχές για το ευρύ κοινό θα κλείσουν στις 6 Ιουνίου].
ΕΓΓΡΑΦΕΣ @ www.endomarch.gr
(συμβολικό κόστος συμμετοχής από 5€)