Ένα παραμύθι που αγαπήθηκε από όλα τα παιδιά, τώρα αποτυπωμένο και σε παιδικά κολάν, για καλό σκοπό!

Η Φαίη Μπαρμπαλιά κρατώντας το παιδικό βιβλίο «Ο αγαπημένος παππούς»
 
«Ο αγαπημένος παππούς» της Φαίης Μπαρμπαλιά( Εκδόσεις Φενερίκη), έγινε η αφορμή να δημιουργηθεί μια σειρά υπέροχων παιδικών κολάν, βασισμένα στην εικονογράφηση του αγαπημένου παιδικού βιβλίου. Τον σχεδιασμό των παιδικών κολάν επιμελήθηκε η Κλημεντίνη Βασιλοπούλου – Ταλούμη, η εικονογράφος του βιβλίου, σε στενή συνεργασία με την εταιρία ρούχων και αξεσουάρ «miss flamingo» που ανέλαβε την παραγωγή και ολοκλήρωσή τους.
 
 
 
Τα διαθέσιμα σχέδια είναι τρία, τα νούμερα απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 2,4,6,8,10,12 χρονών και η τιμή εκάστου είναι 40,00€.
 
 
Όλα τα έσοδα από την πώληση των κολάν θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό!
 
 
(Πληροφορίες και παραγγελίες στο 210.2131301)
 
 
 
 
 
 
«Ο αγαπημένος παππούς» της Φαίης Μπαρμπαλιά( Εκδόσεις Φενερίκη), είναι το παραμύθι το οποίο αφιέρωσε η συγγραφέας στη μνήμη του πατέρα της που έφυγε πρόωρα από τη ζωή Ηλία Μπαρμπαλιά, ενός από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες αρχιτέκτονες που βλέποντας πάντα μπροστά άλλαξε την όψη της Αθήνας.
 
 
 
 
Το βιβλίο ορμώμενο από τον πρόωρο θάνατο του Ηλία Μπαρμπαλιά αναφέρεται στο πώς μπορούμε να προετοιμάσουμε και να εξοικειώσουμε τα μικρά παιδιά με την ιδέα του θανάτου αγαπημένων ανθρώπων, ώστε όταν συμβεί το μοιραίο να το αντιμετωπίσουν με ψυχραιμία και ωριμότητα.

Το σύνολο των εσόδων από την πώληση του παιδικού βιβλίου της Φαίης Μπαρμπαλιά «Ο Aγαπημένος Παππούς», διατέθηκε, μέσω της «Τέχνης της Ζωής», για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού και την διαμόρφωση του θαλάμου νοσηλείας για την θεραπεία των καρκινοπαθών της ογκολογικής κλινικής, στο Νοσοκομείο της νήσου Λήμνου, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο ολοκλήρωσης.
Η μη κερδοσκοπική εταιρεία «Η Τέχνη της Ζωής» (www.artoflife.gr) συστήθηκε το 2014 από τους Φαίη, Έλενα και Γιώργο Μπαρμπαλιά, με σκοπό να τιμήσουν την μνήμη του πατέρα τους Ηλία Γ. Μπαρμπαλιά.

 
Οι Φαίη Μπαρμπαλιά, Γιώργος Μπαρμπαλιάς και Ελενα Μπαρμπαλιά κατά την παρουσίαση του βιβλίου «Ο αγαπημένος παππούς»
 
Το βιβλίο διατίθεται ακόμη προς πώληση, στην τιμή των 15,00€ έκαστο, και το σύνολο των εσόδων του θα απορροφηθεί στην ενίσχυση του θαλάμου νοσηλείας.
Η Μπουμπού Μπαρμπαλιά, κατά την παρουσίαση του βιβλίου «Ο αγαπημένος παππούς»