Εντυπωσίασε στη πρεμιέρα της η κορυφαία πολιτική σάτιρα του Δημήτρη Ψαθά «Ζητείται Ψεύτης», που αναφέρεται στις πελατειακές σχέσεις των πολιτικών με τους ψηφοφόρους τους, μια παράσταση του Πέτρου Ζούλια σε παραγωγή «Θεατρικών σκηνών» τως Γιάννη Κεντ και Πάνου Κατσαρίδη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΝΤ, ΑΛΕΞΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑΚΗ, ΠΑΝΟΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΗΣ, ΒΙΚΥ ΒΟΛΙΩΤΗ, ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ
 
Μια σάτυρα διαχρονική, αφού το θέμα της, το ψέμα στην πολιτική, είναι πάντα επίκαιρο ακόμα και στις μέρες μας, μόνο που σήμερα το ζητούμενο δεν είναι το «Ζητείται ψεύτης», αφού είναι ευνόητο ότι θα βρεθούν πολλοί…Στη σημερινή εποχή η κορυφαία σάτυρα, που έχει μεταφραστεί και παιχτεί στις περισσότερες χώρες του κόσμου, θα έπρεπε να είχε τον τίτλο «Ζητείται ειλικρινής»!
ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
 
Το θέμα της, το ψέμα στην πολιτική, είναι πάντα επίκαιρο ακόμα και στις μέρες μας. Ο Θόδωρος Πάρλας ή «Ψευτοθόδωρος», τον οποίο ερμηνεύει με πειστικότητα ο Αλέξης Γεωργούλης, δηλώνει επαγγελματίας ψεύτης και έρχεται από το χωριό του στην Αθήνα για δουλειά ζητώντας να αξιοποιήσει το ταλέντο του αυτό. Μια τυχαία συμπλοκή και μια γροθιά που θα δώσει σε έναν επιβάτη μέσα στο λεωφορείο, στο κατόπιν αφεντικό του τον βουλευτή Φερέκη (τον ερμηνεύει ο Γιώργος Παρτσαλάκης), θα του ανοίξουν διάπλατα τον δρόμο για μια λαμπρή καριέρα ως ιδιαίτερου γραμματέα του βουλευτή. Μια καριέρα που βασίζεται στα ασύστολα και κραυγαλέα ψέματα τα οποία σκαρφίζεται, προκειμένου να δικαιολογήσει τις απραγματοποίητες προεκλογικές υποσχέσεις του βουλευτή προς τους οργισμένους ψηφοφόρους του. Ο Ψευτοθόδωρος αναλαμβάνει να διευθετήσει σε χρόνο ρεκόρ όλες τις υποθέσεις που προκύπτουν με τα υπουργεία, τις φυλακές, τις …καλλιτέχνιδες καμπαρέ, τα σωματεία. Όμως στην επιτυχημένη καριέρα του ως ιδιαίτερος βρίσκει αντίπαλο τη σύζυγο του βουλευτή, τη γοητευτική Τζένη (Ναταλία Δραγούμη). Θα τα καταφέρει άραγε να κερδίσει έχοντας απέναντί του μια τόσο σθεναρή αντίπαλο; Καταλυτικός θα είναι ο ρόλος του Άγη (Αργύρης Αγγέλου) στην πλοκή της υπόθεσης αλλά και της εκρηκτικής τραγουδίστριας Πίτσας Κίτσας (σε πρώτη θεατρική εμφάνιση η Αποστολία Ζώη) που σαγηνεύει τον ανδρικό πληθυσμό!
 
 
ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΖΩΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΝΤ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΖΩΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΤΣΑΛΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΖΟΥΛΙΑΣ ΝΑΤΑΛΙΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ ΑΛΕΞΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ
 
Διαχρονικό το έργο του Δημήτρη Ψαθά, δεν είναι τυχαίο που έσπασε τα όρια του χρόνου και παίχτηκε και εκτός συνόρων, σε Αμερική, Καναδά, Τουρκία, Ρωσία, Ουκρανία και Ρουμανία, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές.
ΜΑΡΙΑ ΨΑΘΑ, ΠΑΝΟΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΗΣ, ΛΕΝΑ ΝΙΤΣΟΥ
 
Διαθέτει δύναμη και παγκοσμιότητα. Αντέχει παντού και πάντα…Πόσο μάλλον στην ελληνική πραγματικότητα και κυρίως στη σύγχρονη εποχή! Δεν είναι τυχαίο που στην πρεμιέρα παρευρέθηκε όλη η Αθήνα, απολαμβάνοντας την ξεκαρδιστική ερμηνεία Γεωργούλη, Παρτσαλάκη, Δραγούμη, Αγγέλου, καθώς και τα εντυπωσιακά σκηνικά της παράστασης!
 
 
ΝΑΤΑΛΙΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΝΤ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΤΣΑΛΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΨΑΘΑ
 
Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ ΥΠΕΡΤΙΤΛΟΥΣ: Οι Θεατρικές Σκηνές παρέχουν υπέρτιτλους στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα στο Θέατρο ΠΑΛΛΑΣ, δίνοντας την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση άτομα με προβλήματα ακοής καθώς και τουρίστες ή αλλοδαποί που τυγχάνει να είναι μόνιμοι κάτοικοι της Αθήνας.
 
 
Το εισιτήριο είναι 10-50 Ευρώ και είναι στη μισή τιμή για παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών !!
ΛΟΛΑ ΝΤΑΙΦΑ
ΝΙΚΟΣ ΜΕΤΑΞΩΤΟΣ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΑΚΗ, ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑΚΗ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΙΚΥ ΚΟΥΛΙΑΝΟΥ, ΝΤΟΡΕΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΗΔΑ ΜΑΤΣΑΓΚΟΥ, ΒΙΚΥ ΒΟΛΙΩΤΗ, ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ, ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ
 
ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΠΑΓΩΝΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΩΤΗΣ
ΘΑΝΟΣ ΚΑΛΙΩΡΑΣ
ΒΑΣΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΤΘΙΛΔΗ ΜΑΓΓΙΡΑ
ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΙΟΛΑ, ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ
ΡΙΚΑ ΔΙΑΛΥΝΑ
ΣΟΦΙΑ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ
ΦΑΝΗ ΧΑΛΚΙΑ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΛΟΓΡΙΔΗΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΑΚΟΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑΚΗ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ
 
 
ΠΗΓΗ: papadakispress