Αεικινητη όπως πάντα η υπερδραστήρια πρόεδρος του σωματείου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βουλα Κοζομπολη, πριν πρόλαβει να απολαύσει τα διαφημιστικά σποτ και τις τεράστιες αφίσες στο μετρό με το πρόσωπο της και με τα πρόσωπα και αλλων Ολυμπιονικών, ως πρεσβευτων του προγράμματος “Make Place For One More Woman”, που έχει σκοπό την συμμετοχή όλο και περισσότερων γυναικών σε διάφορα πόστα του αθλητισμού, έφυγε στην Ζακυνθο όπου την περίμενε άλλη μια απονομη βραβειου!

 
Οι αφίσες με τις Ολυμπιονίκες μας στο μετρό.
Το προγραμμα ” make place for one more woman”,του οποίου ηγείται η Βουλα Κοζομπολη
Περιμένοντας στο μετρό η πρόεδρος των Ελλήνων Ολυμπιονικών Βουλα  Κοζομπολη ,παρατηρεί την τεράστια φωτισμένη αφίσα με το πρόσωπο της!

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προσφατα από την Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου, η οποία τίμησε αθλητές και ερασιτεχνικά σωματεία που διακρίθηκαν στη Ζάκυνθο στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων,χειροκροτήθηκαν απο παιδια και γονείς και απο πλήθος κόσμου, πρωταγωνιστές που βραβεύτηκαν από μεγάλες προσωπικότητες του Ελληνικού Αθλητισμού, αφού το παρών έδωσαν ο «Δράκος» του Ελληνικού Μπάσκετ Παναγιωτης Γιαννακης, ο Πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 και ρέκορντμαν συμμετοχών της Εθνικής Ομάδας Γιωργος Καραγκουνης, η αργυρή Ολυμπιονίκης του 2004 με την Εθνική Ομάδα γυναικών πόλο και πρόεδρος των Ελλήνων Ολυμπιονικών Βουλα Κοζομπολη, αλλά και ο προπονητης του χρυσού Ολυμπιονίκη στους Κρίκους Λευτερη ΠετρουνιΑ και του επίσης σπουδαίου αθλητή Βλαση Μαρα Δημητρης Ραφτης, που είναι και Ζακυνθινός στην καταγωγή.

 
 
Φωτο απο την βράβευση στην Ζακυνθο

Εκτός όμως απο τα μεγάλα αυτα ονόματα του αθλητισμού,τις εντυπώσεις κέρδισαν και οι εκατοντάδες αθλητές και τα πολυάριθμα σωματεία που καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο. Φυσικά από τις αρχές παρευρέθηκε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Γαλιατσάτος που ήταν μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου κ. Νιοτόπουλο αλλά και τον Δήμαρχο Παύλο Κολοκοτσά. Εκπρόσωποι υπήρξαν και από την Μητρόπολη Ζακύνθου όπως και από άλλους φορείς.

Οι δραστηριότητες της Προέδρου των Ελλήνων Ολυμπιονικών συνεχίζονται ακατάπαυστα και αλλο ενα τιμητικο επισφραγισμα αυτων θα δούμε στο Ekali club στις 23 Μαρτίου , όπου η Βουλα Κοζομπολη θα βραβευτει μαζι με 4 άλλες σημαντικές γυναίκες ,σαν “WOMEN WHO INSPIRE” λόγω δημιουργικότητας!