Μήνυμα βεβαιότητας για τον εκλογικό θρίαμβο του Κυριάκου Μητσοτάκη, και ελπίδας για μια Ελλάδα που θα ξανασταθεί στα πόδια της, μέσα από μια αυτοδύναμη και ισχυρή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, έστειλε ο Αλέξανδρος Μωραϊτάκης με την κεντρική προεκλογική συγκέντρωσή του.
Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ Α ΑΘΗΝΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΩΡΑΙΤΑΚΗΣ
 
Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημκρατίας στην Α’ Αθηνών μίλησε ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου ενεργών πολιτών, που δεν έκρυψαν την προσμονή τους για την αλλαγή σελίδας στη χώρα, αλλά και την αγωνία τους για να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τα μείζονα προβλήματα της πρώτης εκλογικής περιφέρειας της Αθήνας. Ο Αλέξανδρος Μωραϊτάκης ανέπτυξε την πολιτική πλατφόρμα της υποψηφιότητάς του, διεκδικώντας ψήφο εμπιστοσύνης και αξιολογικής κρίσης από την πλευρά των ψηφοφόρων της Α’ Αθηνών, ώστε να τους εκπροσωπήσει με ευσυνειδησία και αποτελεσματικότητα στη Βουλή η οποία θα προκύψει από την εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΩΡΑΙΤΑΚΗΣ, ΡΙΤΑ ΜΩΡΑΙΤΑΚΗ
 
Στην ομιλία του, ο Αλέξανδρος Μωραϊτάκης ανέδειξε ως κεντρικές προτεραιότητες της αυριανής κυβέρνησης και του ίδιου, την οικονομία, την ασφάλεια, την υγεία και την υπεράσπιση παραδοσιακών θεσμών του λαού μας, όπως την οικογένεια και τη θρησκευτική πίστη, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο φιλανθρωπικό έργο . “Θα είμαι πάντα δίπλα σας”, ήταν η υπόσχεση που έδωσε ο Αλέξανδρος Μωραϊτάκης στους πολίτες της Α’ Αθηνών, εξηγώντας ως θεμελιώδη κινητροδότηση της υποψηφιότητάς του, την υποχρέωση να “μην καθόμαστε στον καναπέ, την ώρα που καταστρέφεται η πατρίδα μας”, και την αποφασιστικότητα να συμβάλλει από την πλευρά του ώστε, να ζήσουν καλύτερα όλες οι γενιές των Ελλήνων, σε μια εποχή κρίσιμη και γεμάτη προκλήσεις.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΩΡΑΙΤΑΚΗΣ
 
 
Τον Αλέξανδρο Μωραϊτάκη προλόγισαν μεταξύ άλλων, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και οι Βασίλης Κικίλιας, Νικήτας Κακλαμάνης και Γκίκας Χαρδούβελης, αναφερόμενοι στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της υποψηφιότητάς του για τους πολίτες της Α’ Αθηνών.
ΓΚΙΚΑΣ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ
 
Εκτός από το πλήθος κόσμου που κατέκλυσε την αίθουσα αλλά και τους εκλεκτούς παρευρισκόμενους αυτό που έκανε εντύπωση ήταν η αναφορά του κυρίου Χαρδούβελη στο πρόσωπο του Αλέξανδρου Μωραϊτάκη με τα λόγια του Πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά σε μια συνεδρίαση της Βουλής: «Τον Βλέπεις αυτόν είπε( κοιτάζοντας τον Αλέξανδρο Μωραϊτάκη ) , Αυτός ξέρει τα καλύτερα οικονομικά από όλους» .
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑΚΗ ΑΝΤΑ ΚΟΜΝΗΝΟΥ
ΙΩΑΝΝΑ ΣΤΡΑΓΑΛΗ, ΜΠΙΛΥ ΣΤΡΑΓΑΛΗΣ
ΑΤΖΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ANDREWS, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ
 
 
ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΕΗ ΚΑΛΕΜΚΕΡΗ, ΦΑΝΗ ΛΕΒΕΝΤΗ
ΧΡΥΣΑ ΣΑΛΑΒΡΑΚΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΥ ΠΟΛΑ ΔΑΜΙΑΝΟΥ ΦΩΤΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΘΟΔΩΡΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΕΡΩ ΚΕΣΕΣΙΟΓΛΟΥ, ΡΙΤΑ ΜΩΡΑΙΤΑΚΗ, ΛΕΜΥ ΚΟΝΤΟΝΗ
ΑΝΤΑ ΚΟΜΝΗΝΟΥ, ΝΑΤΑΣΑ ΜΑΚΡΥΜΙΧΑΛΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΓΚΟΥ, ΦΑΝΗ ΛΕΒΕΝΤΗ
ΡΙΤΑ ΠΙΚΡΟΥ ΜΩΡΑΪΤΑΚΗ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΡΑΦΑΚΟΣ
Ο ΦΩΤΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΦΑΙΝΗ ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΘΗΝΙΩΤΑΚΗΣ
ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΠΕΡΒΑΝΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΒΑΝΑΣ
ΤΑΚΗΣ ΚΑΜΠΡΑΣ
ΓΚΙΚΑΣ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΩΡΑΪΤΑΚΗΣ
ΜΑΙΡΗ ΚΟΥΔΟΥΝΑ
Η ΡΙΤΑ ΠΙΚΡΟΥ ΜΩΡΑΪΤΑΚΗ, ΚΑΙ Η ΗΡΑ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ-ΡΑΛΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ
 
 
 
ΠΗΓΗ: studio panoulis, papadakis press