Το καλοκαιράκι μας γνέφει ναζιάρικα να το απολαύσουμε και να γλεντήσουμε την ανεμελιά και τις θάλασσες των παραδεισένιων νησιών μας! Πώς όμως θα αφεθούμε στις καταπληκτικές μας θάλασσες και πώς θα απολαύσουμε στο έπακρο την ευτυχία και την χαλάρωση που μας προσφέρουν, αν ντρεπόμαστε για το σώμα μας; Και ντρεπόμαστε για το σώμα μας συνήθως, όχι μόνο αν έχουμε επιπλέον κιλά, αλλά και όταν το δέρμα μας είναι χαλαρωμένο ή γεμάτο από κυτταρίτιδα που το κάνει να μοιάζει με φλοιό προρτοκαλιού.
Η κυτταρίτιδα δημιουργείται από την εναπόθεση λίπους και νερού μεταξύ του δέρματος και της κάτω στοιβάδας, του υποδόριου ιστού και συνοδεύεται από έλλειψη ελαστικότητας του συνδετικού ιστού. Το σημαντικό επίσης είναι ότι η κυτταρίτιδα δεν καιροφυλακτεί μόνο στους παχουλούς, αλλά και στους αδύνατους, κυρίως στις γυναίκες και σε πολλά σημεία του σώματος, όπως στους γλουτούς, στα πόδια, στη κοιλιά, στα μπράτσα κλπ.
Αυτό σημαίνει, ότι αν κάποιος καταφέρει να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά του, δεν σημαίνει πως θ απαλλαγεί και από την κυτταρίτιδα που παραμορφώνει το σώμα του. Και ναι μεν τον χειμώνα με τα κλειστά και τα μακρυά ρούχα, τα παντελόνια και τα καλσόν καλύπτεται κάπως το πρόβλημα, το καλοκαίρι όμως με τα μαγιώ τι γίνεται; Εντάξει, δεν είπα να γίνουμε όλες μοντέλα, -άλλωστε δεν θα μπορούσαμε, ούτε θα είχε και νόημα-.
 
Όταν όμως μπορείς ν αφεθείς με απόλυτη εμπιστοσύνη στα χέρια ενός επιστημονικού και υπεύθυνου κέντρου, σαν αυτού που διαθέτει ο Ομιλος Kord Group και γνωρίζοντας πως μπορείς να απαλλαγείς σε σύντομο χρόνο από τον ανεπιθύμητο «εχθρό», την κυτταρίτιδα, γιατί να μην το κάνεις έστω και στο «παρά πέντε»;
 
Και ειδικά όταν αυτή η θεραπεία γίνεται από έμπειρο προσωπικό με δοκιμασμένες μεθόδους και με τα υπερσύγχρονα μηχανήματα και σου δημιουργεί συν τοις αλλοις την αίσθηση της χαλάρωσης και της ευεξίας, νομίζω δεν θέλει ερώτημα. Χαλαρώστε λοιπόν, αποτοξινωθείτε, ανανεωθείτε, αποβάλλετε το στρες και την ένταση, με ένα ευεργετικό μασάζ το οποίο θα σας προσφέρει εκτός από το «τερπνόν» και το «ωφέλιμον», που είναι η απαλλαγή από την κυτταρίτιδα.
 
Πού; Στο Kurland spa του Ομίλου Kord Group που αποτελεί εγγύηση για την αποτελεσματικότητα του!
Πώς; Με δυό τρόπους: -Α) Με Χειρωνακτικό Μασάζ Κυτταρίτιδας με επιλεγμένα, κατάλληλα έλαια βοτάνων και αιθέριων ελαίων, διαρκείας 30 λεπτών. Μετά από αυτό ακολουθεί συνδυασμός μαλάξεων λεμφικού και αδυνατιστικού μασάζ για αποτοξίνωση και αποσυμφόρηση.
Με αυτό τον τρόπο μειώνεται η κατακράτηση υγρών και απομακρύνονται οι τοξίνες με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται η βελτίωση του κυκλοφορικού, η σύσφιξη και η λείανση της επιδερμίδας. -Β)Με Μασάζ Κυτταρίτιδας με μηχάνημα, που αποτελεί πρωτοποριακή θεραπεία κυτταρίτιδας με έγχυση ατμού που αναδύεται μέσα από πουγκιά με θεραπευτικά βότανα.
Η θεραπεία αυτή που διαρκεί 45 λεπτά, εφαρμόζεται αφού προηγηθεί θερμογραφική μέθοδος διάγνωσης, όπου εντοπίζονται τα σημεία μειωμένης κυκλοφορίας και συμφόρησης του αίματος.
Στην συσκευή του μασάζ συνδέονται θερμές μπάλες θεραπευτικών βοτάνων, που εισάγουν με τη βοήθεια ατμού τα ενεργά συστατικά στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Η σύνθεση των θεραπευτικών βοτάνων, καρπών και αιθέριων ελαίων αναπτύσσουν στοχευμένη δράση και η συνεχής ροή θερμότητας επιτρέπει την επίτευξη άμεσου αποτελέσματος από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Το αποτέλεσμα είναι η εξομάλυνση της κυτταρίτιδας, η ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος, η μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού και η πλήρης αποτοξίνωση και τόνωση του κυκλοφορικού.
 
Επίσης σημαντικό με όλα τα παραπάνω είναι ότι το Kurland spa του Ομίλου Kord Group που γίνονται αυτές οι θεραπείες κυτταρίτιδας( όπως και λαών ειδών μασάζ), είναι ένας πανέμορφος χώρος που μοναδικής αισθητικής στεγάζεται στο πολυτελές 6όροφο ιδιόκτητο κτίριο της Bergman Kord! Παρόλο που το πολυτελές κτίριο βρίσκεται στο Χαλάνδρι πάνω στην πολύβοη λεωφόρο Κηφισσίας (αριθμός 348), στον πολυσύχναστο δρόμο απέναντι από το « Υγεία», είναι σίγουρο ότι με το μασάζ όχι μόνο θα θεραπεύσετε την κυτταρίτιδα, αλλά θα αποφορτιστείτε από έγνοιες, σκοτούρες, άγχη, θα χαλαρώσετε από την εξωτική ατμόσφαιρα και την έθνικ μουσική της αίθουσας και θα «ταξιδέψετε» στην Άπω Ανατολή, μακρυά σε άλλους πολιτισμούς! Επισκεφθείτε το, προλαβαίνετε ακόμα εν όψει καλοκαιριού να βελτιώσετε το σώμα σας και την ψυχολογία σας! Ακόμα το σκέφτεστε;
 
Με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και την Πρόεδρο του Ομίλου Kord Group Βαρδή Κορδερά και Βασιλική Κορδερά στο πρόσφατο πάρτυ που έκαναν για τα 40 χρόνια πετυχημένης και διαθνώς αναγνωρισμένης πορείας του Ομίλου τους!
 
 
www.kord.gr.
www.kurland.gr
Όμιλος Kord Group: ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ Λεωφ. Κηφισιάς 348 (Έναντι Νοσοκ. «ΥΓΕΙΑ») GR – 152 33 Χαλάνδρι, Αθήνα Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 68 28 888 ΑΘΗΝΑ Λεωφ. Συγγρού 203 GR – 171 21 Νέα Σμύρνη, Αθήνα Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 93 11 111 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αδριανουπόλεως 20 & Αιγαίου GR – 551 33 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 2310 458 555 ΛΑΡΙΣΑ Μαρίνου Αντύπα 2 & Κούμα GR – 412 22 Λάρισα (Κεντρική Πλατεία Λάρισας) Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 2410 66 00 90 ΠΑΤΡΑ Αγίου Ανδρέου 111 GR – 262 21 Πάτρα Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 2610 42 45 45 ΚΡΗΤΗ Γ.Παπανδρέου & Δρακοντοπούλου 49 GR – 713 06 Ηράκλειο, Κρήτη Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 2810 34 20 65 ΡΟΔΟΣ Καναδά 73 GR – 851 00 Ρόδος (Πλατεία Αγ. Νικολάου) Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 22410 78 302