Το Ίδρυμα “Ελληνική Δράση Αφρικής”, στο οποίο προεδρεύει η γενική Πρόξενος της Ακτής Ελεφαντοστού Μέρω Κεσεσίογλου, συνεχίζοντας την ανθρωπιστική του δράση προσέφερε πρόσφατα στο νοσοκομείο Benisuif στην Αίγυπτο αναπηρικά αμαξίδια για τους άπορους αρρώστους.
Η κυρία Μέρω Κεσεσίογλου, με τον διευθυντή του νοσοκομείου Benisuif, την Πρόεδρο του Ιδρύματος Ελληνική Δράση Αφρικής στο Κάιρο Dr. Hoda G. Yassa, καθώς και δύο μέλη του Ιδρύματος
 
Το Ίδρυμα “Ελληνική Δράση Αφρικής”, δραστηριοποιείται στις χώρες της Αφρικής πάνω από 20 χρόνια, έχοντας θέσει ως βασικούς στόχους την επαρκή σίτιση, την πρόσβαση στην περίθαλψη, την εκπαίδευση και την απασχόληση.
Προσφορά των αναπηρικών αμαξιδίων στο νοσοκομείο Benisuif
 
Δέον να σημειωθεί η Ελληνική Δράση Αφρικής έχει ιδρύσει συνολικά 17 ιδρύματα όλα με την επωνυμία ΕΛΛΑΣ, όπου κυματίζει η ελληνική σημαία σημειώνοντας έτσι την παγκοσμιότητα του ελληνικού φωτός. Μεταξύ αυτών έχει ιδρύσει 2 σχολεία με την επωνυμία ΕΛΛΑΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ΕΛΛΑΣ – ΓΛΥΦΑΔΑ στην Ακτή Ελεφαντοστού, όπου φοιτούν 1000 παιδιά και μαθαίνουν την ελληνική γλώσσα.
Επίσκεψη στο νοσοκομείο Benisuif