Εκει που το κράτος σηκώνει τα χέρια ψηλά αδυνατώντας να δημιουργήσει κατάλληλες συνθήκες και υποδομές , βασει των οποιων οι ικανοί αθλητές θα μπορούσαν να αναδείξουν το πραγματικα μεγάλο ταλέντο τους και να δοξασουν την χώρα μας διεθνώς, έρχεται η “ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ” το γυναικείο αυτο αθλητικό σωματείο με τα 41 χρόνια δράσης , να ενισχυσει οικονομικά τους αθλητές μας ,ωστε να μπορέσουν να αποδώσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους!
 
 
Η πρόσφατη εκδήλωση της ” Καλλιπατειρας” , είχε σκοπο να ενισχυσει την Εθνικη μας ομάδα συγχρονισμενης κολύμβησης για την διοργάνωση της Βουδαπεστης. Στο Ιntercontinental λοιπον απολαύσαμε ολοι μας την επίδειξη υπεροχων ρούχων Oscar de la renta , που την έκανε ακόμα πιο εντυπωσιακή το γεγονός ότι μοντέλα αυτη την φορα δεν ήταν τα -συνήθως ανορεκτικα, άνευρα και άψυχα πλάσματα, αλλα γυναίκες με σπουδαία προσωπικότητα και έντονη εσωτερική ακτινοβολία! Ήταν δε τόση η ακτινοβολία τους που χάριζαν λαμψη και δόσεις απο την μαγικη χρυσοσκονη της θετικής αυρας τους , στα ήδη λαμπερά και γκλαμορους ρούχα του Oscar de la renta!
Η Προεδρος των Ελληνων Ολυμπιονικών Βουλα Κοζομπολη
Η αντιπρόεδρος των Ελλήνων Ολυμπιονικών Ευη Μωραιτιδου
Η ολυμπιονίκης Μορφουλα Ντονα
Και ξαφνικά τα ρούχα αυτα απέκτησαν άλλο ” περιεχόμενο”, και άλλο ” ειδικό βάρος” όταν τα φόρεσαν η Προεδρος των Ελληνων Ολυμπιονικών ΒΟΥΛΑ ΚΟΖΟΜΠΟΛΗ( πόλο), η αντιπρόεδρος του ΣΕΟ ΕΥΗ ΜΩΡΑΙΤΙΔΟΥ ( πόλο) και η ΜΟΡΦΟΥΛΑ ΝΤΟΝΑ( ρυθμικής γυμναστική).
Επιπλέον «νύφες» του Oscar de la renta ηταν οι πρωταθλήτριες στο ντουέτο της συγχρονισμένης κολύμβησης, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΕΒΕΛΙΝΑ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ .
Εβελινα Παπάζογλου, Ευαγγελία Πλατανιωτη
Η ευρηματικη πρόεδρος της Καλλιπατειρας και πρέσβειρα του “ευ αγωνίζεσθαι” ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, πάντα βρίσκει τροπο ωστε οι φίλοι της Καλλιπατειρας , όχι μόνο να συνεισφέρουν στους ιερούς σκοπούς του ιστορικου αυτου αθλητικού σωματείου , και να πρωτοστατούν ως ” ενεργοί πολίτες” προσφέροντας κοινωνική αλληλεγγύη εκεί οπου χρειάζεται , αλλα και να το απολαμβάνουν στο έπακρο, δημιουργώντας στις εκδηλωσεις ενα κλίμα οπου ο ολυμπισμος, ο πολιτισμός, και οι αρχές του ” ευ αγωνίζεσθαι” , αρχές που αποτελούν άλλωστε τον βασικό άξονα της “Καλλιπατειρας”, ειναι διαχυτες!
 
Εβελινα Παπάζογλου, Βουλα Κοζομπολη, Κατερινα Παναγοπουλου,Ευη Μωραιτιδου, Μορφουλα Ντονα,Ευαγγελία Πλατανιωτη
Ετσι λοιπόν και τον χειμωνα στην ” Μεγαλη Βρεττανια , αλλα και την Δευτέρα στο intercontinental,οι Ολυμπιονικες μας πρωταγωνίστησαν , αλλα αυτη την φορα σε ρόλο μοντέλου!
 
Φωτο απο την χειμερινή εκδήλωση της Καλλιπατειρας
” ΟΜΟΡΦΙΑ, ΑΡΧΟΝΤΙΑ, ” ΨΥΧΗ”, ΗΘΟΣ , ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ,ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ,ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΣ γέμισαν την κατάμεστη αίθουσα και της έδωσαν ξεχωριστό παλμό”, έγραφα στο άρθρο μου τον Δεκέμβριο 2016 , σχολιάζοντας το φιλανθρωπικο τσάι που έκανε τότε η ” Καλλιπατειρα” στο ξενοδοχείο Μεγαλη Βρεττανια, οπου οι ίδιες 3 ολυμπιονικες μας εκτελούσαν και τότε χρέη ” μοντέλων” στην επίδειξη ρούχων Oscar de la renta. Και συνέχιζα γράφοντας στο ίδιο άρθρο: ” Και γιατι οχι “μοντελα”;Δεν ειναι μονο οτι ειναι κούκλες και 2 ΜΕΤΡΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ! Ειναι επιπλεον και οτι το ΗΘΙΚΟ τους ΑΝΑΣΤΗΜΑ ειναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ απο το σωματικό, και αυτο ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙ στην πασαρέλα! Οι Ολυμπιονίκες μας λοιπόν προχθές καμμια σχέση δεν είχαν με τις – συνήθως-ΑΨΥΧΕΣ ,αχρωμεs ,αοσμεs και ανευρεs “ΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ”…Αντιθετα μαλιστα , ΔΑΝΕΙΣΑΝ κάτι απο την ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΉ τους ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ τους, το ΚΥΡΟΣ τουs ,το ΎΦΟΣ τους και το ανεπιτηδευτο ΣΤΥΛ τους στις tres chic τουαλετεs του διάσημου οίκου ! Αυτο που με εντυπωσιασε στην επίδειξη, αλλα και απο την γενικότερη συναναστροφή μου εδω και καιρο μαζι τους, ηταν οτι οι Ολυμπιονικεs περιφερονταν αναμεταξυ μας ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ,ΚΟΜΠΟΡΡΗΜΟΣΥΝΗΣ,ΕΠΑΡΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΨΙΑΣ ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ , ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΣΥΝΗ,ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ,ΕΥΓΕΝΕΙΑ,ΣΕΒΑΣΜΟ ! ΜΕ ΗΘΟΣ… Το βλέμμα όλων τους ήταν απόλυτα καθαρο οσο και η ψυχη τους! Εκει που οι πολιτικοι μας απαξιωνουν , υποτιμωνταs την νοημοσύνη μας, εκει που τα μεγάλα οικονομικα συμφέροντα κοιτάνε να μας απομυζησουν , εκει που η ζωη ολων μαs διακατεχεται απο υποκρισια,συμφερον, ιδιοτελεια, γκρίνια , κατηφεια ,και απαισιοδοξια, έρχονται αυτοι οι ΕλληνΑΡΕΣ – «ΚΟΛΟΣΣΟΙ » ΨΥΧΗΣ και μας δείχνουν οτι ναι! υπαρχει ακομα ελπιδα ,ήθος,αξιοπρέπεια, ανθρωπια,Ελλαδα,πολιτισμός!!! Και μας το διδάσκουν αυτοι οι άνθρωποι, που ειναι οι ιδιοι πρότυπα ζωής , και που για να «κόψουν το νήμα» ,απεδειξαν οτι εχουν”μεγαλείο ψυχηs”! Μας το διδάσκουν αυτοι οι ηρωεs που ξεπέρασαν τους ιδιουs τουs τουs εαυτούς , με τιs θυσιεs τουs , με την προσήλωση τους στο στόχο τους, την εγκρατεια,την αυτόπειθαρχία, την συστηματικη προσπάθεια,την ευγενή άμιλλα ! Ναι! Αυτοι θα πρεπει να ειναι οι «ταγοι» τηs κοινωνιαs μας, τα παραδείγματα για τα παιδια μας και κανείς πολιτικός “μεγαλος και τράνος ” δεν μπορει να τους υποκαταστήσει!”
 
 
Μορφουλα Ντονα, Βουλα Κοζομπολη,Ευη Μωραιτιδου
 
Εβελινα Παπάζογλου, Βουλα Κοζομπολη, Κατερινα Παναγοπουλου,Ευη Μωραιτιδου, Μορφουλα Ντονα,Ευαγγελία Πλατανιωτη
 
Μορφουλα Ντονα,Ευη Μωραιτιδου,Βουλα Κοζομπολη back stage
 
Βουλα Κοζομπολη, Σισσυ Παπαγεωργιου back stage
 
Ο βραβευμένος Φωτογραφος των Ολυμπιονικών Βασίλειος Κουτρουμανος με την Ευαγγελία Πλατανιωτη
 
Η Βουλα Κοζομπολη κατα την ετοιμασίες της back stage
 
Βασίλειος Κουτρουμανος, Μορφουλα Ντονα