Μια βραδιά βαθιά ελληνική, ανθρωπιστική και μεγαλειώδη, γεμάτη ελπίδα, κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, θα έχουν την τύχη να ζήσουν όσοι παρευρεθούν στο Ηρώδειο την 1ηΣεπτεμβρίου, όπου ο ταλαντούχος πιανίστας και συνθέτης Στέφανος Κορκολής με τη μοναδική Μαρία Φαραντούρη και την εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη θα υμνήσουν μαζί τη μουσική του μεγάλου εθνικού μας συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ»!
 
 
Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», και τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλόπουλου και με τη συνεργασία της “Παναθηναϊκής Ένωσης Γυναικών” με πρωτεργάτρια την κ. Σίσσυ Παυλοπούλου. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου 2017 στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, ώρα 21.00. Αξίζει να σημειωθεί ότι απαράδεκτα το αρχικό αίτημα του Συλλόγου ” Ελπίδα” για την παραχώρηση του μνημείου στις 20 Σεπτεμβρίου δεν είχε γίνει αποδεκτό από την ειδική επιτροπή του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και ακολούθως από το ΚΑΣ. Ωστόσο, το Συμβούλιο επανήλθε με νέα γνωμοδότηση, και βρέθηκε επιτέλους η λύση!
 
Στη συναυλία θα συμμετέχουν: Η Συμφωνική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Βόλου Η χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Βόλου (Διδασκαλία Σύλβια Τσιμπανάκου) H χορωδία «ΙΩΝΙΑ» (Διδασκαλία Κορνηλία Φραγκογιάννη) Θα διευθύνει ο διακεκριμένος μαέστρος Ιωακείμ Μπαλτσαβιάς
 Η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζουν ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» στους καλλιτέχνες και τον Δήμο Βόλου για την αφιλοκερδή και ενθουσιώδη προσφορά τους στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης και την ελληνική κοινωνία για το «παρών» που δίνει κάθε φορά στο κάλεσμα του Συλλόγου, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ».
 
Η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη
 
* Σημείωση : Ώρα προσέλευσης 20:30
Τιμές εισιτηρίων Ζώνη Α : 30€ Ζώνη B : 20€ Άνω διάζωμα : 10€ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ: 5€