Ήταν πραγματικά μια βραδιά υψηλών προδιαγραφών, πασπαλισμένη με πολλή λάμψη και μαγική χρυσόσκονη! Μια βραδιά από τις τελευταίες του καλοκαιριού που θύμιζε κάτι από Χόλλυγουντ!
 Οι λαμπεροί καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων πρίγκιπες, πριγκίπισσες και βαρώνοι, οι βραβευθέντες πολλοί εκ των οποίων είναι μέλη του διεθνούς jet set, οι κυρίες με τις ονειρεμένες βραδινες τουαλέτες, το κόκκινο χαλί,το art de la table, η τεράστια πισίνα και όλο το μαγευτικό περιβάλλον του Ecali club, η εκδήλωση-υπερπαραγωγή, όλα ήταν αντάξια του “The Oscars of Luxury”, μιας απονομής βραβείων που φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και έτυχε θερμότατης υποδοχής, μιας απονομής που θα προβάλλει τη χώρα μας διεθνώς!
 
 
 
 Ο CEO της ΕΚΑΛΗ ΑΕ κ. Γιάννης Γεωργακάκης, ο οποίος παρέλαβε και το βραβείο που κέρδισε το Ecali Club ως “Seven Stars Private Members Club”.
 
Στο Gala της 5ης επετείου των βραβείων SSLHLA συγκαταλέγονται ως Μέλη του πάνελ μεταξύ άλλων, οι: Πρίγκιπας Massimiliano della Torre e Tasso, Πριγκίπισσα Costanza della Torre e Tasso, Πριγκίπισσα Nathalie του Hohenzollern, Ece Vahapoglu, Βαρόνη Nerina Keeley, Oliver Jiszda, Manon Han-Busch, Miriam Seferian, Kenelm Jenour, Jean-Christophe Rousseau, Θάνος Λιόντος, Almir Zejneli, Karine Lackner, Νίνα Λοτσάρη και Βέτη Νικολοπούλου.
 
 Nathalie Prinzessin von Hohenzollern
 
Η απονομή που φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα ξεκίνησε με μια δεξίωση προς τιμήν των 450 και πλέον καλεσμένων, κατά την οποία Επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο, με ιδιαίτερο ενθουσιασμό συναντήθηκαν και γνωρίστηκαν με τα Μέλη του Ecali Club και του Business Community που αυτό αναπτύσσει. 
 Nicola El – Mouelhy,CEO / Co-Founder of SSLHLA , Khalil El-Mouelhy, Chairman, President & Founder
 
Την δεξίωση ακολούθησε ένα μοναδικό dinner από τους chefs του Ecali Club που είχαν σχεδιάσει ένα gourmet menu ειδικά για την βραδιά. Η ίδια η απονομή ήταν μια διεθνών προδιαγραφών υπερπαραγωγή, με σκηνικά εναρμονισμένα στις αυστηρές προδιαγραφές του Διεθνούς Οργανισμού, με εντυπωσιακά οπτικοακουστικά εφέ και ένα stage που ξεκίναγε μέσα από την πισίνα του Ecali Club.
 
Την τελετή παρουσίασε το αστέρι του αθλητισμού στην Τουρκία, η διεθνούς φήμης παρουσιάστρια Ece Vahapoglu, ενώ η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια Νίνα Λοτσάρη, έδωσε ένα μοναδικό jazz performance με την συνοδεία πολυπληθούς ορχήστρας. Η τελετή απονομής ανέδειξε τους νικητές αριστείας των βραβείων, Signum Virtutis, και επιβράβευσε τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες στον κόσμο στον χώρο της Φιλοξενίας και του Lifestyle. Από την σκηνή της απονομής παρέλασαν προσωπικότητες από το διεθνές jet set, “γαλαζοαίματοι” και η ελίτ της Παγκόσμιας Τουριστικής Βιομηχανίας, ενώ οι νικητές έφτασαν στην χώρα μας ειδικά για το event αυτό από όλο τον κόσμο όπως ενδεικτικά, Μαλδίβες, Σεϋχέλλες, Ταϊλάνδη, Φίτζι, Κίνα, Τουρκία, Νότια Αφρική, Αυστρία, Ιταλία, μέρη στα οποία η Ελλάδα με την φιλοξενία φέτος των βραβείων SSLHLA στο Ecali Club προβλήθηκε διεθνώς.
 
Το Ecali Club ήταν από τους νικητές της βραδιάς, λαμβάνοντας τη διεθνή αναγνώριση «επτά αστέρων», με ένα τιμητικό Special Award, ως “Seven Stars Private Members Club”. Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΑΛΗ ΑΕ, κ. Γιάννης Γεωργακάκης, ο οποίος εξέφρασε την χαρά του για αυτή την διεθνή αναγνώριση της επί μισό αιώνα ξεχωριστής παρουσίας του Ecali Club, του πρώτου country club στην Ελλάδα. Όπως ανέφερε ο κ. Γεωργακάκης «Αυτά τα βραβεία δημιουργήθηκαν για να επιβραβεύσουν την αριστεία σε τομείς που το Ecali Club αντιπροσωπεύει απόλυτα, του eclectic living και του eclectic hospitality. Η επιλογή και μόνο του Ecali Club από τα διεθνώς αναγνωρισμένα βραβεία Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards για την διοργάνωση της 5ης τελετής είναι ιδιαίτερα τιμητική. Η δε βράβευση του ως Private Club Επτά Αστέρων, μοναδικό φυσικά στην Ελλάδα, είναι μια αναγνώριση διεθνούς βεληνεκούς, για την οποία είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι»!.
 
Επίσης Special Award επτά αστέρων έλαβε η Εταιρεία Greek Environmental & Energy Network Α.Ε. – GREEN Α.Ε., μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εμπορίας και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με πανευρωπαϊκή παρουσία.
Ο κ. Βασιλειάδης πρόεδρος των εταιρειών GREEN & Antipollution που ανήκουν στον όμιλο αδελφών Βασιλειάδη, παρέλαβε το βραβείο «Seven Stars Sustainable Growing Brand/Business» για την επιτυχημένη πορεία της GREEN, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πώς νέοι επιχειρηματίες μπορούν να διαπρέψουν σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό χώρο. Το υγιές καθαρό περιβάλλον, ως αποτέλεσμα του έργου της Antipollution και οι καινοτόμες ενεργειακές υπηρεσίες της GREEN, συνθέτουν ένα πιο στέρεο έδαφος για ακόμη μεγαλύτερη ώθηση του τουρισμού. Στην ξεχωριστή αυτή βραδιά των βραβείων «Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards» (SSLHLA), γνωστών και ως “The Oscars of Luxury”, είχαν τιμητική παρουσία οι business partners του Ecali Club: Η ΕΚΟ ΑΒΕΕ, με την πολύχρονη και ηγετική παρουσία της στον χώρο των προϊόντων καυσίμων και υπηρεσιών ανεφοδιασμού, συμβάλλει σημαντικά στην ανάδειξη και στήριξη του Τουρισμού στη χώρα μας, παρέχοντας με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, χερσαίους, αεροπορικούς και ναυτιλιακούς σταθμούς ανεφοδιασμού σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια.
Από τα βραβεία «Επτά Αστέρων», δε θα μπορούσε να λείπει φυσικά ο κορυφαίος ταξιδιωτικός οργανισμός στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, Μarine Τours. Η εταιρεία που έχει συνδέσει το όνομά της, εδώ και 37 χρονιά, με το Luxury Travelling! Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τις VIP & Exclusive ταξιδιωτικές υπηρεσίες της, που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες! Το “παρών” στα βραβεία “Επτά Αστέρων” έδωσε και η Qatar Airways, ως Official Airline της εκδήλωσης. Η αεροπορική εταιρεία από την Doha είναι συνυφασμένη με την υψηλή ποιότητα και την πολυτέλεια των υπηρεσιών της στους αιθέρες. Η CANDIA με δυναμική παρουσία σε ξενοδοχεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, υποστήριξε μία μοναδική βραδιά σε ένα μοναδικό μέρος, στο Ecali Club, για την βράβευση ελίτ ξενοδοχείων.
Ο Costis, διεθνής Έλληνας κοσμηματοποιός, είναι λάτρης των πολύτιμων αλλά και των ημιπολύτιμων λίθων αλλά και των αντισυμβατικών μορφών, που αντλεί την έμπνευσή του από την Ελλάδα και τη θάλασσά της. Καινοτομεί εδώ και 30 χρόνια στο χώρο της υψηλής κοσμηματοποιίας με διεθνές πελατολόγιο και ειδικεύεται στο tailor made κόσμημα, «ψυχογραφώντας» τους πελάτες του και κατασκευάζοντας μοναδικά κοσμήματα, βασισμένα στο χαρακτήρα και στην προσωπικότητά τους. Θεωρείται πρεσβευτής της σύγχρονης Αναγέννησης, ένας ολοκληρωμένος καλλιτέχνης με πάθος την κοσμηματοποιία «7 Αστέρων».
 
 Η Stirixis Group, η διεθνώς βραβευμένη εταιρεία που σχεδιάζει την επιχειρησιακή στρατηγική, μελετά, αναπτύσσει και διαχειρίζεται concepts στους τομείς της Φιλοξενίας, του Retail, F&B, Leisure & Entertainment και των Εργασιακών χώρων.
Υποστηρικτής της βραδιάς ήταν και το NJV Athens Plaza, με την ιδανική τοποθεσία του και την προσιτή του πολυτέλεια, στη καρδιά της Αθήνας, μπροστά στην ιστορική πλατεία Συντάγματος και πολύ κοντά στην παγκοσμίου φήμης, Ακρόπολη.
 Tο Hyatt Regency Thessaloniki, προσφέρει στον επισκέπτη την κλασική κομψότητα τόσο στους κοινόχρηστους χώρους όσο και στα δωμάτια, αλλά και την άψογη εξυπηρέτηση στις πιο άρτιες και τελευταίας τεχνολογίας εγκαταστάσεις. Η INTERAMERICAN στο πλαίσιο της ασφαλιστικής συνεργασίας με το ECALI CLUB, υποστήριξε την εκδήλωση των Βραβείων με την παρουσία ασθενοφόρου και εξειδικευμένου προσωπικού πρώτων βοηθειών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Την Οπτικοακουστική επιμέλεια της ξεχωριστής βραδιάς ανέλαβε η εταιρεία GALAKTEROS EVENT PRODUCTION, η οποία και είχε τον συνολικό σχεδιασμό και την υλοποίηση της παραγωγής.
 
 Nicola El – Mouelhy,CEO / Co-Founder of SSLHLA
 
 Ece Vahapoglu,Prince Max della Torre e Tasso, Βύρων Βασιλειάδης Πρόεδρος GREEN ΑΕ, Khalil El-Mouelhy Chairman, President & Founder SSLHLA
 
 Ece Vahapoglu, Princess Costanza della Torre e Tasso, Φιόνα Γεωργιάδη, Γιάννης Γεωργιάδης Iδιοκτητης Villa Alegria Mykonos
 
 O Φώτης Κοκοτός παραλαμβάνει το βραβείο Six Senses Spa Elounda
 
 Nicola El – Mouelhy,CEO / Co-Founder of SSLHLA , Khalil El-Mouelhy Chairman, President & Founder SSLHLA, Έμυ Λιβανίου , Γιάννης Γεωργακάκης, CEO EKALI SA.
 
 Ζέτα Φούφουλα, Brand Manager EKO, Ρομπέρτο Καραχάννας, Γενικός Διευθυντής Εγχώριας & Διεθνούς Εμπορίας ΕΛΠΕ, Κέλλυ Μαυρομάτη Managing Director Eplatform SA
 
 HRH Nathalie Prinzessin von Hohenzollern, Princess Costanza della Torre e Tasso, Μπέσυ Βρεττού
 
 Κωνσταντίνος Χαμαμτζής, Έλληνας Σχεδιαστής Υψηλής Κοσμηματοποιιας του Brand Costis, Nicola El – Mouelhy,CEO / Co-Founder of SSLHLA
 
 Ελενα Γεωργανά, Εμυ Λιβανίου, Σίσσυ Παπαγεωργίου
 
 Παρασκευή Τσιριγώτη, Μιχάλης Βελιβασάκης
 
 Κωνσταντίνος Οικονόμου,CEO MARINE TOURS, Δέσποινα Μπαζίνα Marketing Manager MARINE TOURS
 
Έλενα Αθανασούλα,Vice President & Executive Director STIRIXIS, Αλέξανδρος Αθανασούλας President & CEO STIRIXIS
 
Ηλέκτρα Καλούδη, Γιώργος Καλούδης
 
Φιόνα Γεωργιάδη, Γιάννης Γεωργιάδης Iδιοκτητης Villa Alegria Mykonos, Khalil El-Mouelhy Chairman, President & Founder SSLHLA
  
 Θάνος Λιόντος, Νίνα Λοτσάρη, Γιώργος Παπαδάκης
 
 Κωνσταντίνος Χαμαμτζής, Έλληνας Σχεδιαστής Υψηλής Κοσμηματοποιιας του Brand Costis με τη σύζυγό του Βαγενά Ελισάβετ
 
 Σίσσυ Παπαγεωργίου, Ντορίνα Κυπαρισσού
 
 Αμαλία Χατζηευθυμίου
 
Τζόυς Κρητικού, Εμυ Λιβανίου
  
Νανά Αγιοπετρίτου, Αφροδίτη Αρβανίτη, Βάνα Λαζαράκου, Ισαβέλλα Βλασιάδου, Κική Μαχαιρίδου, Εμυ Λιβανίου, Αμαλία Χατζηευθυμίου
 
 Νίκος Μπάλος, Γωγώ Αυγερινοπούλου, Μαίρη Αυγερινοπούλου, Μαργαρίτα Σιγάλα
 
 Στέφανος Θεοδωρίδης, Ηλέκτρα Καλούδη, Νικόλας Κανελλόπουλος, Γιώργος Καλούδης
 
 Χριστίνα Σεπετή, Marketing Manager GREEN ΑΕ, Βύρων Βασιλειάδης, Πρόεδρος GREEN AE, Δημήτριος Μπάκουλης, Συνδιευθύνων Σύμβουλος GREEN AE
 
 
ΠΗΓΗ:studio panoulis