Ποιός είπε πως δεν οφείλουμε στους εαυτούς μας μικρές απολαύσεις; Και πως κάποια μικρά ευχάριστα διαλείμματα δεν μας βοηθούν για τη δύσκολη καθημερινή πορεία μας; Ακόμα και αν τα διαλείμματα αυτά διαρκούν λίγες ώρες…
Την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου στο αγαπημένο στέκι της αθηναικής αφρόκρεμας, το ατμοσφαιρικό bar restaurant Mayor στο Κολωνάκι, θα γίνει «συνάντηση κορυφής»!
Ο κορυφαίος chef Πάνος Ιωαννίδης, που μαζί με τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο αποτελούν την κριτική επιτροπή του “master chef”, μαζί με τον φημισμένο chef του Kensho Μυκόνου, Γιώργο Στυλιανουδάκη, μας υπόσχονται μια γαστρονομική πανδαισία!
Με ένα menu συνυφασμένο με πολυτέλεια, οι δύο «γητευτές των γεύσεων», υπόσχονται να μας απογειώσουν γαστρονομικά, σε ένα απόλυτα ατμοσφαιρικό περιβάλλον, όπως είναι το εστιατόριο του Mayor, που έχει εξελιχθεί σε κοσμικό talk of the town! Το menu για όλα τα γούστα ξεκινάει με veuve clicquot και cocktail margarita ψαριού, αυγό και carpaccio και περιλαμβάνει από σφυρίδα και ravioli fossile με γαρίδες και λαυράκι, έως πεσκανδρίτσα και φιλέτο black angus και panacotta για επιδόρπιο!
Ένα απολαυστικό δείπνο “value for money” στο ειδυλιακό εστιατόριο του Mayor, μια εβδομάδα πριν την Τσικνοπέμπτη που θα πάρουμε σβάρνα τις χασαποταβέρνες των Αθηνών, είναι μια απόλαυση που αξίζει να την προσφέρουμε στους εαυτούς μας! Τα τραπέζια που έχουν μείνει αδιάθετα είναι ελάχιστα. Κανονίστε εγκαίρως να κάνετε κράτηση και καλή σας απόλαυση! Mayor: Πλατεία Φιλικής Εταιρίας 19-20 (Πλατεία Κολωνακίου) Τηλ:2103648156.