Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της γκαλερί YellowKorner στο κέντρο της Αθήνας ( Αγίας Ειρήνης 15), παρουσία διακεκριμένων προσκεκλημένων και πλήθους κόσμου που απόλαυσε τη δημιουργική ατμόσφαιρα μέχρι αργά το βράδυ.
ΤΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΠΑΝΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ
 
 
H YellowKorner δημιουργήθηκε με στόχο να κάνει την τέχνη της φωτογραφίας προσιτή σε όλους. Στους χώρους της παρουσιάζονται προς αγορά έργα περισσότερων από 250 διακεκριμένων καλλιτεχνών σε περιορισμένο, αριθμημένο αριθμό αντιτύπων, σε εκπληκτική ποιότητα εκτύπωσης που καλύπτουν όλα τα διεθνή καλλιτεχνικά ρεύματα και με πιστοποιητικό γνησιότητας, σε τιμές που ξεκινάνε από 39€.
 
ΦΑΝΗ ΠΑΛΛΗ ΠΕΤΡΑΛΙΑ, ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΝΙΚΟΣ
 
 
Με ορμητήριο τη Γαλλία, με παρουσία περισσότερων από 80 γκαλερί σε 35 χώρες και με την υποστήριξη διακεκριμένων συμβούλων τέχνης, η YellowKorner εκπροσωπεί τόσο αναγνωρισμένα όσο και νέα ονόματα στην σύγχρονη και παραδοσιακή καλλιτεχνική φωτογραφία, με έργα σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων. Η γκαλερί παρουσιάζει ένα πανόραμα των πιο σύγχρονων διεθνών τάσεων στη φωτογραφία, και την κάνει προσβάσιμη σε μια νέα γενιά συλλεκτών. 
ΒΑΝΑ ΧΑΡΛΑΥΤΗ, ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΛΑΥΤΗΣ, ΝΙΝΑ ΨΙΛΑΚΗ
 
 
Η πρώτη έκθεση της YellowKorner Athens περιλαμβάνει 1.000 έργα περισσότερων από 250 καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται οι Slim Aarons, Oliviero Toscani, Yann-Arthus Bertrand, Laurent Dupuic, Bernard Hartmann και άλλοι. Παράλληλα, παρουσιάζονται και δύο Έλληνες καλλιτέχνες: ο Γιάννη Ψιλάκης, που έφυγε νωρίς, και η Μαρίνα Βερνίκου. Έργα τους συμπεριλαμβάνονται στην μόνιμη συλλογή της Yellow Korner.
 
ΘΑΛΕΙΑ ΣΙΟΥΤΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΛΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΛΕΞΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
 
 
Η εκλεπτυσμένη σαμπάνια, πιστή στην κληρονομιά της δημιουργού της, πιστεύει πολύ έντονα ότι υπάρχει μόνο μια ποιότητα, η καλύτερη. Έτσι, προάγοντας την αριστεία και με έντονα τα στοιχεία της κομψότητας και της διακριτικής πολυτέλειας, η γαλλική σαμπάνια Veuve Clicquot με motto “Yellow brings Joy to the World”, δεν θα μπορούσε παρά να στηρίξει το σημαντικό αυτό καλλιτεχνικό γεγονός.
ΤΙΤΗ ΨΙΛΑΚΗ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΙΡΗ ΦΙΞ
 
 
Λίγα Λόγια για τη Μαρίνα Βερνίκου:
Λίγα Λόγια για το Γιάννη Ψιλάκη (1967-2006):
 
 
YellowKorner Athens: Αγ. Ειρήνης 15, Αθήνα, Τ. ‪210 3247128‬, email: [email protected]
ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΙΦΑ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ
 
ΜΠΙΛΗΣ ΣΤΡΑΓΑΛΗΣ, ΙΩΑΝΝΑ ΣΤΡΑΓΑΛΗ
 ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΒΑΓΕΝΑ, COSTIS, ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΤΣΙΟΥ
 ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΚΟΥΡΝΕΛΟΣ, ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ
 ΒΙΛΛΥ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ
 ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΛΗΣ, ΣΑΝΤΥ ΜΠΗΤΡΟΥ
 ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΖΟΥΑΝΑΤΟΣ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙΣΙΔΟΥ
 ΜΕΜΟΣ ΚΟΛΙΑΤΣΟΣ, ΒΛΑΣΗΣ ΧΟΛΕΒΑΣ
 ΕΛΕΑΝΑ ΠΑΓΟΥΛΑΤΟΥ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ
 ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΛΟΥΚΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ
 ΣΟΦΙΑ ΔΟΞΙΑΔΗ, ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΧΕΙΛΑΡΗ
 ΙΛΕΑΝΑ ΙΣΜΥΡΙΔΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΣΜΥΡΙΔΗΣ
 ΕΛΕΝΑ ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΟΥ ΞΥΛΑ, ΜΑΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ
 ΒΙΒΗ ΜΠΑΣΙΝΑ
 ΛΟΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ, ΔΑΦΝΗ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ
 
 
ΠΗΓΗ:papadakispress press