Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της εταιρίας Miss Mystery στο κέντρο της Γλυφάδας. Πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους και πολλοί επώνυμοι παρεβρέθησαν πρόσφατα στο εμπορικό κέντρο πρεμίερα , όπου τους υποδέχτηκε η σχεδιαστήρια και ιδιοκτήτρια της εταιριάς Ματίνα Γιογιακα και οι συνεργάτες της σε μια πραγματικά εντυπωσιακή εκδήλωση !
Η ιδιοκτήτρια της εταιρίας Miss Mystery Ματίνα Γιογιάκα με τον ο εκλεκτό ηθοποιό Κώστα Αποστολιδη, τη σύζυγο του Άννα και τα παιδια τους
 
 
Η Μiss Mystery γιόρτασε τον έναν άκρως επιτυχημένο χρόνο λειτουργίας όπως και εγκαινίασε το νέο της κατάστημα σε μια από τις πιο δυνατές και απαιτητικές αγορές με μεγάλο ενθουσιασμό! Η Ματίνα έπειτα από πολλά χρόνια εμπειρίας σε διάσημους οίκους ήρθε να δημιουργήσει την Μiss Mystery και να προσφέρει γυναικεία δυναμικά, χαρούμενα, εκφραστικά ρούχα , με προσεγμένη ποιότητα και λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, μα πάνω από όλα άνετα!
 
 
Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια εντυπωσιακή και συνάμα μοναδική πασαρέλα στον χώρο αλλά και στος κυλιομενες σκαλες από υπέροχα μοντέλα , απολαμβάνοντας δροσερά ποτά και τα εκλεκτα κρασιάς Dogkas αλλά και γευστικές δημιουργίες του Cibo et Vino Delicatessen στο Κολωνάκι.
 
 
Ανάμεσα στους Παρευρισκόμενους πολλοί επωνύμοι όπως γνωστη παρουσιάστρια -μοντέλο Αννίτα Ναθαναήλ , η γυμνάστρια Ελλη Αγγελιδακη, η αθλήτρια πόλο και παικτρια του Nomads Τόνια Σολανάκη , η Σοφία Μαργιόλα με τον σύζυγο της ηθοποιό Στράτο Τζορτζογλου , ο εκλεκτός ηθοποιός Κώστας Αποστολιδης με τη σύζυγο του Άννα και τα παιδια τους , ο γνωστος μπασκετμπολιστας Παπανικολάου Δημήτρης με την οικογένεια του αλλά και πολλοί ακόμα !