Στο πολυτελές και ειδυλλιακό Ecali club θα πραγματοποιηθεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2017 η τελετή απονομής των διεθνών βραβείων «Seven Stars Luxury, Hospitality and Lifestyle Awards», που έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
 
Επιχειρηματίες από το διεθνές jet set, γαλαζοαίματοι και η ελίτ της Παγκόσμιας Τουριστικής Βιομηχανίας θα παρελάσουν στο The Ecali Club τη σκηνή της απονομής των βραβείων του καταξιωμένου Διεθνούς Οργανισμού Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards (SSLHLA) γνωστών και ως “The Oscars of Luxury”.
 
 
 
Η τελετή απονομής θα αναδείξει τους νικητές του σήματος αριστείας των βραβείων, Signum Virtutis. Σε συνέχεια της τελετής του 4ου επίσημου Γκαλά το 2016, τα SSLHLA ανακοίνωσαν την τελετή του 5ου Ετησίου Γκαλά όπου θα συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, και οι νικητές του Signum Virtutis, στους οποίους θα απονεμηθεί η σφραγίδα αριστείας από τα Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards.
 
 Τη βραδιά της απονομής θα τραγουδήσει η διάσημη ελληνίδα τραγουδίστρια Νίνα Λοτσάρη. Επίσης, το αστέρι του αθλητισμού στην Τουρκία, Ece Vahapoglu, θα διευθύνει τη βραδιά. Τα βραβεία SSLHLA, ανακοίνωσαν τον επίσημο συνεργάτη φιλοξενίας τους, που είναι το 5άστερο Wyndham Grand Athens υπό τη διαχείριση της ZEUS International.
 
 
 Στα Μέλη του Πάνελ Πολυτελείας συγκαταλέγονται, μεταξύ άλλων, οι Πρίγκιπας Massimiliano della Torre e Tasso, Πριγκίπισσα Costanza della Torre e Tasso, Πριγκίπισσα Nathalie του Hohenzollern, Ece Vahapoglu, Βαρόνη Nerina keeley, Oliver Jiszda, Manon Han-Busch, ειδικός των σπα Miriam Seferian, Kenelm Jenour, Jean-Christophe Rousseau, Θάνος Λιόντος, Almir Zejneli, Karine Lackner, Νίνα Λοτσάρη και Βέτη Νικολοπούλου. Επίσημοι Συνεργάτες για το 2017 είναι οι Gold Emotion, Costarellos, Ligne St Barth, Solaris Botanicals, CHORA Art Home & Design, Thesauri Caviar, Shenkha, The Luxury Choice, Adria Exclusive, Wyndham Grand Athens, Zeus International και KSM Human Resources.
 
 
 
Ο διευθύνων σύμβουλος του Ecali Club, κ. Μ. Γεωργακάκης, πιστεύει ότι τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της ECALI SA, δικαιώνουν την επιλογή του χώρου για την 5η τελετή απονομής των βραβείων.”Το Ecali Club χαίρεται που συμμετέχει στα βραβεία SSLHLA και είναι ο πρώτος χώρος στην Ελλάδα που φέρνει αυτήν την πραγματικά διεθνή πολυτελή φιλοξενία και εκδηλώσεις lifestyle στην πρωτεύουσα της χώρας μας,” είπε ο κ. Γιάννης Γεωργαγάκης. “Εχουμε τεράστιες γνώσεις και εμπειρία στο να φιλοξενούμε εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου και να φροντίζουμε την πολύ υψηλών απαιτήσεων πελατεία μας. Περιμένουμε με ανυπομονησία να καλωσορίσουμε νικητές από ολόκληρο τον κόσμο, καθώς και συνεταίρους αλλά και μέλη στις 23 Σεπτεμβρίου και να τους προσφέρουμε μια θεαματική βραδιά που θα θυμούνται για παντα,” πρόσθεσε ο CEO του Ecali club. Η διευθύνουσα σύμβουλος και συνιδρύτρια των SSLHLA, Nicola El-Mouelhy, δήλωσε: «To 2017 ήταν μια γεμάτη χρονιά για τα βραβεία. Έχουμε κάνει μερικές φανταστικές προσθήκες στο Πάνελ Πολυτελείας, όπως η καταπληκτική Νίνα Λοτσάρη, η Βέτη Νικολοπούλου και ο διεθνώς αναγνωρισμένος φωτογράφος, Oliver Jiszda.